Fürdőszoba dekoráció (beszélgetés)
Ez nálam is beválik,de most semmit nem találtam,ami tetszett volna,pedig az egész lakásra gondoltam.ki volt fosztva minden.elment a kedvem.majd 1-2 hét múlva probálkozok.már bánom hogy a múlt hónapba mikor a KIKÁban voltunk nem vettem semmit a lakásba./beépített szekrényt kerestünk/!így jártam.
viszont jó tanácsokra mindig vevő vagyok!
köszi,szia
Párfány, márványos szobaifutóka. Ezek biztosan bírják a párát és nem feltétlenül fényigényesek.
A márványos szobaifutóka (mindenhol lehet kapni) biztosan szeretni fog téged is! Nem igényel sok ápolást, gyorsan és szépen fejlődik.
Ha csak dekor hiányzik, akkor a továbbiakban is azt tudom javasolni, hogy vegyél kész képeket, vagy növényekkel díszítsd az üres részeket. Az ablakra tegyél színes függönyt, ami megy a kiegészítőkhöz (törölközők, szappantartó stb.)Ne használj túl sok színt, a tusfürdők, hajsamponok stb. dobozai úgyis elég nagy színkavalkádot eredményeznek (legjobb, ha ezeket szekrényben tudod tárolni), mert a túl sok szín és forma a rendetlenség látszatát kelti.
Arra feltétlenül vigyázz, hogy ne zsúfold tele a helyiséget, mert az összenyomja a teret. A fürdőszobánál nagyon fontos a takaríthatóság és a higiénia, ezért ha sok mütyürt teszel ki, azokat nehezebb takarítani.
Ha tudnál képeket küldeni a helyiségről, az sokat segítene.
Mit szeretnél vásárolni? Burkolatot?
Az, hogy hol tudsz venni csempét, az sok mindentől függ. Pl. attól, hogy hol laksz? Mennyi pénzt szeretnél rákölteni? Mikor vették a már feltett csempét, lehet-e még ilyet egyáltalán kapni?
Ha nem megy a csináld-magad, látogass el kézműves boltba, ahol készen is tudsz kiegészítőket venni. A nagyáruházak (Brico, Baumax, Praktiker stb.) szintén foglalkoznak kiegészítők, festmények, árusításával, ott is körülnézhetsz.
oké! tanácsolj valamit egy kék csempés,sarok kádas fürdőbe.hosszúkás,és a csempe felett van 50cm üres fehér fal!az is érdekel hogy hol tudnék vásárolni?
/hagyjuk a cs.m.akciót.halott dolog!:)/
Lakberendező vagyok. A csináld magad dolgok inkább csak érdekelnek.
Nyugodtan kérdezz.
Nem olyan ördöngősségeg a "csináld magad". De ha nem megy, ma már olyan nagy a választék az üzletekben (pláne kézműves boltokban), hogy akár készen is vehetsz ilyesmit.
Jó munkát, ha mégis próbálkoznál!
Tök jó! kiprobálom!bár a "csináld magad" dolgok nem sz én világom.de igyekezni fogok!
köszi
Tegyél képeket a falra.
Készíthetsz magad képeket szalvétatechnikával.
Vagy ragasztással tengerparti hangulatot idéző képet (kavicsok, homok, madzag felragasztásával).
Esetleg mozaikképet.
Ezek azok a technikák, amiket nem rongál meg a pára.
Tanácsot szeretnék kérni!
A fürdöt szeretném egy kicsit "feldísziteni". kék csempe,sarokkád,mosdó,+kisszekrény,wc,ablak citrom sárga függönnyel. és ami unalmas,az a sok fehér fal.mit tehetnék föl,hogy egy kicsit földobja?
További ajánlott fórumok:
- Milyen színű a fürdőszobád?
- Karácsonyi díszek, karácsonyi dekoráció
- Ti költöznétek az új házba, ha fürdőszoba kész van teljesen, bútorok nincsenek csak 1 ágy?
- Rettegés a fürdőszobában pucéran
- Karácsony 2013 (SK/DIY) - Dekorációs ötletek, adventi naptárak, sk ajándékok
- Te milyen színűre csempéznéd a fürdőszobádat?