Fülplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Hát minden elhatározás kérdése na meg persze pénz..Már régebben eldöntöttem h meg fogom csináltatni!Igazabol en mvolt annyira veszes a kinézetem amugy sem csak engem zavart és elhatároztam és ennyi!MInden fejben dől el!Ha van cél van miért tenni már csak meg kell keresni azokat a dolgokat amik kelleneke a megvalsitáshoz és végig kell csinálni!
Gratula! Nem semmi, amit vállaltál. Na és, jók lettek a füleid?
Sziasztok a kötés már pár napja lekerült a fejemről meg a gipsz is még egy kcisit szokatlan az uj design meg az orrom eléggé be van dagadva meg szointe folyamat el van dugulva!De reméelem azért már nincs sok hátra ezekből a kínos napokból!
Sziasztok!
EGy oldalon olvastam nemrég, hogy Miskolcon is lehetett fülplasztikát csináltatni régen, azonban most sehol nem találok erről infót.
Esetleg valakinek van információja erről?
Előre is köszönöm!
Akkor annak már jónak kell lennie, biztosan oda fog figyelni nagyon. Bízzunk benne, hogy kellő erősségel megköti/bevarrja, és megtartja a porcot:))
Ja,és köszi a(DRUUK-DRUKK)-ot!Ez tetszik!
Levették a kötést? Drukkolok,hogy jó legyen!
A dokink a korrekció alatt azt értette,hogy megerősíti a füle felső részében a varratot,mert elengedett.Remélem ez már nem lesz olyan nagy műtét.Az érzéstelenítést nem tudom hogy fogja elviselni.Bár,ha megkapná ugyanazt a koktélt amit altatás előtt nem lenne gond,mert attól olyan volt mint aki részeg és nem is emlékszik rá.A varrat neki is benne van a fülébe,eddig azt hittem,hogy porc,de kidudorodik és kék színű.
Sajnos vmi nem jól sikerült, de nagyon drukkolok nektek, hogy csak a madzaggal volt probléma,és a korrekciónál erősebbet tesz bele, illetve többször varrja át, ahogy nekem is csinálták.
Druuk-drukk:)))
Szia nekem egy kombinált műtétem volt augusztus 27-én!Fülemet meg az orromat is megcsináltattam! Elvielg holnap veszik le a kötést meg gipszet remélem!De a füleim még eléggé fájnak, amugy dr. Varga Klára műtött a Budapesti esztétikai központban!De egyébként még nem tudom az eredméynt de nagyon szimpatikus orvos meg mondták is h jól dolgozik!De majd kiderül!
Szia!
Megkérdezhetem,hogy ki műtött,mert minket is fül-orr-gégész és plasztikai sebész.
Nem tudom,hogy így van-e,mert azért elég rendesen megvolt törve.Mikor kötést cseréltek még az arca is kék zöld volt a füle tövénél
Üdv! Remélem, már nincs fájdalmad! Nagyon elálltak a füleid?
:)Kösz a biztatast benézett műtét után a doki azt mondat szép lett:)!Na majd jövöhéten már nagyjábol kiderül!
Ha plasztikai sebész is, akkor biztos jól megcsinálta ne izgulj:) király lesz!:)
Hát ez nem túl biztató de én bízok benne elvileg hétfőn lekerül ez a turbán azt kapok fejpántot akkor már azért látszani fog az eredmény nagyjából remélem!
Az első műtétemnél gyakorlatilag semmit nem csinált a doki csak egy kis bőrt vágott ki. Teljesen ugyanolyan elálló maradt mint azelőtt.
Szóval a második műtétnél sokkal nagyobb volt a korrigálás, ennek ellenére mégis kevésbé fájt.
Fül orr gégész és plasztikai sebész!Talán másodszor azért nem fájt már annyira mert nem volt olyan nagy korrigálás gondolom az elsőnél azért is fájt!Meg azt ishallottam h a fül a legfájdalmasabb plasztikai műtét a porcos elváltozás miatt!Bízok benne azért szépen lassan elmúlik..
köszönöm!! igen,ég és föld a kettő!az előtte képen is látszik,hogy szép kislány,de tényleg indokolt volt a műtét,én is megcsináltattam volna.nagyon ügyes,bátor lányod van! én még nem mondtam a picimnek semmit,nem is beszél még,és teljesen hidegen hagyja a dolog egyelőre :)
Talán, ez is lehet a baj...ha rendesen meg van csinálva az a füli, még egy felnőttnek is fáj...
De bízzunk benne, hogy a második műtét sikeres lesz :))
Raktam fel képet.Amint látod eléggé indokolt volt a fülműtét.Egyébként én két éves kora óta mondtam neki,hogy megcsináltatjuk a fülét,így legalább készült rá és mikor megműtötték nagyon büszke volt magára.Még a turbános időszakban sem mondta,hogy fáj és azóta sem.
Megkérdezhetem,hogy ki műtött?
Mert nekem először egy fül-orr gégész csinálta és nagyon sokáig nagyon fájt!
Viszont másodjára már plasztikai sebész műtött, és akkor a 2.3. napon már egyáltalán nem fájt.
Hát én már lassan 5.napja és nem érzem úgy mintha el akarna múlni!Elég kellemetlen de remélem nem lesz gond..
Szia, ez változó, valakinek 1 nap alatt elmúlt valakinek csak 4 nap alatt.Én a kettő közt vagyok :)
Mire leveszik a kötést már nem fog fájni!:)
Sziasztok hétfőn volt fülműtétem kis segítséget szeretnék kérni akik átestek már ilyenen!Szóval be van szépen kötve a fejem viszont elég kellemetlenül fáj meg sípol mint amikor lázas vagyok!Egy hét mulva elvielg lekerül ez a nagykötés róla!Ez a fájdalom ez mikor szűnik meg nagyjából mert így aludni is elég nehezen tudok!Első nap 4fájdalomcsillapítót vettem be tegnap már csakegyet de nem érzem mintha használna folyamat ez a kellemetlen fájás!Ez normális?Meg meddig kell még szenvedni kb?Köszi a válaszokat
Köszi :)
Érdekes, de nálam tényleg nem volt se egy seb, se egy kék-zöld folt, úgyhogy lehet, hogy inkább az operáló orvosnak kellene gratulálni, nem is nekem! :) Habár tényleg biztos, hogy nagyon sok múlik az egyéni adottságokon is - nekem úgy látszik, szerencsém volt.
Lappát, én úgy tudom, hogy elsősorban nem is azért kell a fejpántnak fent lenni, hogy lenyomva tartsa a füleket, hanem hogy nehogy valahogyan megsérüljenek, visszahajoljanak és kialakuljon a birkózófül. Én is voltam úgy, hogy ruhafelvétel közben beleakadt a ruha a fülembe, amikor nem volt rajta pánt, meg is rettentem egy pillanatra, nehogy gond legyen. Mondjuk lehet, hogy nem tud olyan könnyen megsérülni, de jobb az óvatosság. Az én orvosom éjjel-nappali viselést javasolt az első hetekben, amit többé-kevésbé betartottam, bár őszintén szólva egy idő után a nappalit már egyre kevésbé, de nekem egyrészt biztonságot adott, másrészt meg én lány vagyok, úgyhogy nekem könnyebb volt. :)
Sziasztok!
Ma voltam konzultáción Urszán doktor úrnál.
Az első alkalommal nektek nem ugrott ki a szívetek izgalmatokban? :)
Abszolút kellemes meglepetés volt, bár igazából semmire sem számítottam. Kedves volt, jófej. Elmondott mindent 20 perc alatt, a kockázatokat is, de nem tántorodtam el, inkább megjött a kedvem a műtéthez (azaz már szívesen belevágnék, hogy túllegyek rajta). A tükörnél megmutatta, hogy mire lehet számítani, és hogy melyik részén fogja felvágni.
Majd a titkárnővel leegyeztettük az időpontokat és elköszöntem. Kedvesek voltak és készségesek. A vérvizsgálatot náluk csináltatom, mert a dokim vidéki (ahogy én is az voltam) és messze van. Igaz, így fizetős, de ott helyben készül és másnapra kész, nem kell várni heteket és ide-oda szaladni papírokkal. A titkárnő is nagyon kedves volt (mindkettő).
Nekem azt mondta a doki, hogy 1 hét fejkötés, majd 1-2 hétig éjszakánként egy fejpánt. A fül felületén a bőrregenerálódás kb. 2-3 hét lesz. Az esetek 80-90%-ban komplikáció mentes a beavatkozás , és ált. minden az adott páciens szövetein múlik. Van olyan is, akinek szinte nem is fáj a műtét után (amikor elmúlik az érzéstelenítő), van akinek napokig fáj, itt már a fájdalomküszöb is döntő lehet. Engem mindenestre meggyőztek, bizakodó vagyok. :)
Nekem is a balnál alul, ott a göb!:))))
További ajánlott fórumok: