Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Fülplasztika tapasztalatok fórum

Fülplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

2008. aug. 22. 21:03
Igen sztem is nagyon szépek..imádom őket:)és örülök h elsőre sikerült..de megigérem majd csinálok szebb képet és megláccik majd a fülem:):)
2008. aug. 22. 20:23

Nagyon szépek lettek a füleid:)

gratulálok hozzájuk!

hát igen, nem is látszik, hogy vannak, de szépek!!!

2008. aug. 22. 19:32
Nah van fent képen:)túl vagyok a varratszedésen,hát mit mondjak:)Sztem szép lett,de majd csinálok vmi jobb képet,mert ezen olyan mintha nem lenne fülem:)am nem is nagyon láccik h van úgy lapul de nekem az nem baj:):)Nagyon büszke vagyok a dokimra sztem jó munkát végzett:):):)am ha megnézitek az előtte képet meg az utánnát láccik a változás nagyon is:)de megigérem h kaptok majd sezbb képet:):)
2008. aug. 22. 11:17
szerintem minimálsiat biztos h fog... na már én is kiváncsi vagyok az uj füleidre :) Bár még a régit se láttam.... :)
2008. aug. 22. 08:37
Nah majd ma meglátom hogy z enyém mien:)de én nagyon nem szeretném h változzon:S
2008. aug. 21. 17:47
ahol be van fonva a hajam a képen az kötés levétel után volt 3-4nappal ami a kezdöképem ahol apró szivecskéks fölsöben vagyok az meg már 2hónappal a mütét utáni kép. szóval annál jobban már nem változott most olyan. és igy szép :)
2008. aug. 21. 17:44
szal neked levették és utánna változzot???uhh..félek h az enyém is változni fog:S vagy nem tudom:( majd vigyázok rá nagyon:):)Holnap ha sikerült teszek fel képet:)
2008. aug. 21. 16:16

köszi, nekem is tetzisk és éppen azért tetszik mert nem lapul le teljesen. Kötéslevétel után teljesen rá volt cuppanva a fejemre midn a két fülem, de most már egy hónapja nem változik. 6hét alatt állt be a (remélem) végleges formájára.

Várom már a képet rólad is, kiváncsi vagyok milyenek lesznek a füleid.

2008. aug. 21. 16:03
Hát én azt hittem am h a másikkal mondom nem csinált semmit azért nem fáj,de am pont az nem fájt nekem ameik csúnyább:S Nah de holnap meglátom:)Am nézegettem itt a képeid sikizita és neked olyan kis cuki lette a füled:)remélem az enyém is lesz olyan jó:)
2008. aug. 21. 10:03
nekem is csak az egyik fülem fájt, méghozzá pont az amelyiken a kisebb vágás volt, ugyhogy nyugi :) Már csak 1et kell aludni és meglátod a csodát :)
2008. aug. 20. 11:57
Hát igen..az már nem sok idő:)Am fogjuk rá h jól bírtam:)Úgy voltam vele,hogy inkább nem veszek be fájdalomcsillapítót hanem tűrök:)2 este kellett bevennem mert nem tudtam elaludni,de napközbe elviseltem:)Az az egy a furi,hogy csak az egyik fülem fáj:Séf félek h vmi nem jó a másikkal:(de nem hiszem:)De a műtét eggyáltalán nem fáj,nevetve jöttem ki,semmit nem éreztem,majd aznap este:)DE el lehet viselni:)
2008. aug. 20. 10:52

:)tök jó az már nem sok idő:) jól bírtad ezt a hetet?

fájt a füled vagy nem is érezted, hogy történt valami velük?

2008. aug. 20. 10:41
1 hét:):)15én műtöttek 22én leveszik:):)
2008. aug. 19. 23:07
:)mennyi idő után veszik le neked szokekitti?
2008. aug. 19. 20:54
Uhh..pénteken kiveszik a varratom:):)Meg levszik ezt az idegesítő nagy kötést a fejemről:):)DE várom már:)
2008. aug. 19. 17:26
oké...én is nagyon vártam, főleg a kötéslevételt :) De gondolj arra h már nincs sok ahhoz képest mint amennyit már igy leéltél a dumbókomával :)
1120. krinya75
2008. aug. 19. 17:11
oks majd meglátjuk mi lesz varrat szedésig itthon leszek szabin.köszike eddig az infokat majd még kérdezek.várom már
2008. aug. 19. 17:00
orvos függö. Mert vana kit kiir a háziorvosa van akienk azt mondta h plasztika miatt nem irja ki. Nem tudom h nálatopk milyen a háziorvos... bár elég gáz de talán egy kisebb összeggel minden elérhető....:S még a táppénz is
1118. krinya75 (válaszként erre: 1117. - C066a749d7)
2008. aug. 19. 16:56
igen egomi vagyok a férjem volt nála csomokat szedetett ki a hátából és nagyon jól sikerült dicsérte már várom én is mi lesz oktoberben szeretném.karira rövid legyen a hajam.de ezzel én itthon lehetek táppénzen vagy szabi kell
2008. aug. 19. 16:47

sulis vagyok még... és a nyári szünet első hetében volt a mütét ugyh van most időm felgyógyulni :)

ahogy levették 1hét után a kötést abba a pillanatban mintha elvágták volna elmult a fájdalom. utána már nem fájt csak érzékeny. egyébként azon ahéten gondolom szabin leszel amig kötésed van, de én kötés levétel után még legalább 2napot otthon maradnék amig megszokod h h kell vigyázni :)

esztergomi vagy?

amugy ajánlották nekem is ezt a nőt h nagyon ügyes...

1116. krinya75
2008. aug. 19. 16:32
Ceglédi Máriához Esztergomban hozzá megyek mikor kezdtél munkába állni mennyi ideig voltál otthon fájt
2008. aug. 19. 16:23

kihez mész?

Nekem megmutatta h milyen lesz, mennyit tud alakitani. Aztán elmondta a mütét menetét, meg adott papirokat amiket itthon át kellett olvasni alárini és kitöltve visszavinni a mütétre... Jah meg elmondta h mit nem lehet csinálni majd mütét után...meg h h kell a pántot hordani ilyesmi....de csinálni igazán semmit nem fog...

1114. krinya75
2008. aug. 19. 15:46
sziasztok szept 9 én megyek a plasztikai sebészhez megbeszélésre a mütéttel kapcsolatban mit fog kérdezni és csinálni elsö alkalommal fülplasztika egyik fülemen
2008. aug. 19. 13:05
Nekem Jósvay mütötte a fülemet, és nagyon elégedett vagyok vele, nekem nagyon tetszik. A hegek is nagyon szépek alig látszik valami. Én csak ajánlani tudom őt, mert tényleg remekül műt.
1112. 867f9adc74 (válaszként erre: 1109. - A9ffc273fe)
2008. aug. 19. 12:59

Ha rám gondoltál, köszi szépen a bókot:-DDD

Mindenkinek szivesen megmutatom a fülem, csak priviben írjatok mail-címet és elküldöm!

Ide azért nem rakok fel arcképeset, mert a mellplasztikás fórumon vagyok többnyire, és nem akarok a cicik mellé arcot is tenni...

2008. aug. 19. 12:54
Am ti a képeken miért tüntetik el a szemetek??Sztem abban semmi nincs ha látja más is az arcotok vagy nem tudom..én majd ha kész leszek teszek fel képet...de biztos h nem tünetetem el a szemem..pedig én nem vok egy szépség:)
2008. aug. 19. 12:51
Az én fülem is Dr.Péter Zoltán Csinálta:):):)És Debrecenbe csináltam...ajánlom neked is őtt:):)Majd ppénteken meglátjátok nekem mien lett a fülem:)
2008. aug. 18. 23:27
Igazából nagyon vegyes, hogy ki hol csináltatta, most az utóbbi időkben talán Jósvay a favorit, de az egyik legszebb "műve" Dr.Péter Zoltánnak van. Nah ő nagyon szépen megcsinálta az egyik fórumozó csajszi füleit. Nagyon nagyon szép lett. Hol szeretnéd megcsináltatni?
1108. westgirl
2008. aug. 18. 09:56
Sziasztok!Én is szeretném megcsináltatni a mütétet, de nem tudom hogy hol lenne a legjobb mert nem akarom hogy elrontsák mert már hallottam ilyenröl és ez igy elég para!:S Ti hol csináltátok?:)
2008. aug. 18. 08:09
uhhh undok szúnyog

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook