Fülplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Köszi az enyéim jól vannak, köszönik:)
a műtétedhez nagyon sok sikert:)
jó reggelt ex fülesek :)
Mindneki dolgozik vagy nyaral amint látom.
én bulizni hajpánt nélkül másfél hónap után mentem először, mondjuk nem volt semmi baj szerencsére
vigyázz nagyon a füleidre, nehogy valami bajuk legyen!
szerntem nicns összefüggés a fésülködéses dolog és a sebesség között. én egyszersem kaptam bele meg emmi ilyesmi és mégis sebes 7.hét után is, na jó már nem nagyon.
edzés... én biztos nem merném bevállalni, inkább kibirnám még a a maradék időt, nehogy legyen vmi a fülemmel...de te tudod... de nekem a fülem fontosabb mint +1-2kg....azt utána is ledolgozhatod. ha meg csak azért mennél edzeni mert hiányzik a mozgás akkor inkább sétálj,vagy nemt udom...de konditerembe tuti nem mennék.
Bulit se eröltetném pánt nélkül. Ott pláne belekaphat vki,vagy megüthetnek, vagy akármi inkább teremts uj divatot a pánttal....idén ugyis azt mondják h minden divat :D :)
Szóval a helyedben inkább vigyáznék és arra gondolnék h a fülemmel ne legyen semmi, aztán pár hét mulva edzhetsz majd rendesen :D
Szia hudymano!
Hát én nem merném bevállalni
Sziasztook, na, megmutattam a balcsinak az új füleimet!:D a vízbe nem mentem be, de kicsit napoztam, persze szigorúan a pántomban! :)
zita, nekemis a bal a sebes!!! a jobb mögött nem is látom a vágást olyan tiszta meg szép, de a balon látom h csillog egy kis nemtudommi, meg szoktam törölni fülpiszkálóval remélem az nem baj... egyszer fésülködés közben a balt kicsit előrehúztam a hajammal, tök beparáztam h úristen előretört, de nem, úgymaradt, de szerintetek lehet összefüggés a sebesség meg e között?:S remélem nincs.
Meg, most lesz 3 hetes a fülem, de már nem bírom muszáj edzenem, szerintetek óvatosan megpróbálhatom? nem nagy edzés csak egy kis bohóckodás a konditeremben, taposás, futás, meg ilyesmik.
Meg bulizni fejpánt nélkül sem merek, de a fejpánt meg olyan izé már, senki sem hord... :S
További ajánlott fórumok:
- Szent Imre kórház - Dr. Josvay János - fülplasztika
- Van közületek olyan akinek volt már elálló fülplasztikája?
- Az én fülplasztikám
- Gyerek fülplasztika tb támogatásra
- Somogy megye és környékén (Nagyatád, Pécs, Dombóvár, Marcali, Kaposvár) csináltatott valaki mostanában fülplasztikát?
- Járt már valaki Doleviczényi Zoltánnál? A fiamnak keresek fülplasztikust, mert egy baleset miatt hiányos a bal füle szegénynek.