Fülplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Ez a Jósvay doki egy tündér:-)))
Remek munkát végzett az én fülemen is:-)))
Éreztem műtét közben, hogy nagyon erősen nyomja a füleimet,(szó szerint ránehezedett) gondolom a porcot törte, állította a megfelelő irányba.Tehát ezért volt olyan lila:-)
Nem, a fülbevaló lyuk nem fáj.
Sztem nem lesz semmi gond a Tiéddel se, majd kötés levétel után mindennap picit beleteszed a fülbit, csak hogy be ne forrjon.
Nekem még most is lila, de halványul szépen:-)
Jól megtörte/vágta a doki bácsi a porcot:-)
Még érzéketlenek, olyan furcsa mikor hozzá nyúlok.
De a lényeg, hogy nem áll el:-)))
Minden ismerősöm aki nem tud a műtétről, azt mondja, hogy fogytam:-)))(pedig nem)
Nyilván összefogott hajjal keskenyebbnek tűnik az arcom, mint mikor a radarokra lógott a hajam:-)))
Üvd. itt!!
Nekem ma 2 hetesek a drágáim, de gondolkodás nélkül vágnék bele újra:-)))
Szia!
Köszi:-))
Igen minimálisan jött előre, talán 2-3 mm-t:-)))
De nagyon szépek!!!!!!!!!!!
Indigóóó! Most nézem az új képedet, nagyon csinik lettek az új füleid:))))
Te vettél valamit észre, jött előrébb?
Ear! Tök szépek a füleid:) Indigóóóéval összevetve érdekes, hogy a Te füleid cseppet sem lilák..!
Krekike! Ne halgass senkire, neked kell élni ezekkel a fülekkel!
Indigóóó! A fülbevalólyukad is fáj? csak azért kérdezem, mert nekem hamar benő, uh a majd a kötés levétele után vmit bele kellene tennem..
Sziasztok!
Csak most találtam rá erre a fórumra, nagyon hosszú, nem tudok minden hozzászólást elolvasni.
Nekem még a gimiben (1. év utáni nyáron) volt műtétem, most ahogy visszaszámolom már 10éve. A műtét maga nem fájt, de utána a kötéssel nagyon megszenvedtem, pont a legnagyobb melegben. Aludni se tudtam csak pár órákat, főleg ülve. Utána több hétig hordtam még a pántot, a seb nehezen gyógyult be elől.
A fenti fájdalmakon túl, így visszagondolva, nem bántam meg a műtétet, sőt életem egyik legjobb döntése volt, mert önbizalmat kaptam tőle, és sokkal jobban érzem magam a bőrömben. Nem más, csakis magam miatt csináltattam meg. Azóta nincs semmi panaszom, nem érzékenyebb a fülem, semmi gondom nincs vele!
Úgyhogy akik most gyógyulgatnak, azoknak kitartást kívánok, akik most akarnak belevágni, azoknak meg hajrá, ne féljetek! :)
Szia!
Mikor lesz fent a cikk, amit írtál?
Asszem 20.-át mondtál.....
Elolvasnám:-)))
Én ma tettem először icipicit, 2 hete volt a műtétem.Asszem neked 4 hete volt ugye?Sztem a nagy méretűvel várj még!
Én egy db-ig még a picit is hanyagolom, mert fáj még a fülem:-(
sziasztok.
nagyméretű nehezebb fülbevalót mikor raktatok a fületekbe műtét után?
óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
köszi:-))))))
megnéztem...Neked nem is lila, szinte olyan mintha nem is műtötték volna:-)))
Szép lett, és végre Te is túl vagy rajta:-)))
Nekem nem csak hátul volt varrat, és borzasztóan húzta a fülem.A porc amit kialakított az is össze volt öltve elől:-)
Még most is lila a fülem, de már alakul:-)
Még egyszer köszi, hogy megosztottad velünk!!!
na jó, legyen. Akit érdekel nézze meg a következő videót. Feltettem a netre.
A link: [link]
Sajnos nem leszek már msn-en, látom Te sem:-)))
Régen is volt itt fent kép a füleidről, annyira megnéztem volna milyen így műtét után:-(((
Én is tettem fel...Te nem akarod ezt a "fél állapotot" megosztani velünk?
Majd ha kiveszik a varratot akkor kapunk képet?
Bocsi de nőből vagyok, és irtó kíváncsi:-)))))))
Mikor leszel msn-en?
Én fent vagyok:-)
Egyébként, ha megnyugtat elmondom, hogy a műtét előtti napon éreztem ezt, de gyorsan elhessegettem ezt a gondolatot, hiszen akartam a műtétet.
Szerintem ez csak egyfajta félelem magától a beavatkozástól, nem lelkiismereti kérdés, ahogy most érzed.
További ajánlott fórumok:
- Szent Imre kórház - Dr. Josvay János - fülplasztika
- Van közületek olyan akinek volt már elálló fülplasztikája?
- Az én fülplasztikám
- Gyerek fülplasztika tb támogatásra
- Somogy megye és környékén (Nagyatád, Pécs, Dombóvár, Marcali, Kaposvár) csináltatott valaki mostanában fülplasztikát?
- Járt már valaki Doleviczényi Zoltánnál? A fiamnak keresek fülplasztikust, mert egy baleset miatt hiányos a bal füle szegénynek.