Fülplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Hmmm...én most hétfőn voltam konzultáción és azt mondta, hogy ne reggelizek inni ihatok akár cukrosat is...
Fernando! Én erre mindig azt mondom az imserőseimnek, hogy fogja össze a haját, álljon a tükör elé, és tolja előre a fülét és meglátja, hogyan néz úgy ki...na erre mindenki elpirulva csöndbe maradt:))))
Nekem is mondták, hogy nem vészes.....jó így.Persze olyannak jó akinek nincsenek ilyen radarjai, ők nem értik meg úgysem!!!
Te már jól vagy?Szépek a füleid?
nekem ilyet nem mondott :-))
meg ha belegondolsz miért is ne, hiszen nem altatásos lesz, csak helyi
köszi:) megnéztem! Nagyon hasonló állású füleink vannak csak nekem a bal áll el jobban!
Örülök, hogy már jobban vagy:))!!! akkor ezek szerint az első 24óra a nagyon rossz...
Kiváncsi vagyok a műtét utáni képeidre:)
tettem fel képeket a radarokról:)
ma már sokkal jobban vagyok, alig fáj:))))
Igen, pontosan.
Mondjuk várakozni is nagyon idegesítő, az előkészített turbánnal a fejünkön csak egymáson tudtunk kínunkban röhögni :-))
én előtte jól bereggeliztem, jól csodálkoztak is rajtam a többiek, de semmi baj nem volt, hiszen nem altatásos volt a műtét.
ha tudsz, nyugodtan egyél, én az idegességtől, várakozástól biztos rosszul lettem volna.
doki nem mta, hogy nem ehetek, gondoltam nem lesz semmi baj és nem is volt :-))
Ajjj:(( de legalább nem esik le a fejedről:)
Akkor jó kis nyári fogyókúra:))) nekem akkor majd a karácsonyi kajálások elötti fogyás lesz:))
Picit viszket.A kötés nagyon szoros ez kellemetlen, de kibírható...
Ja...és a világ legjobb fogyókúrája:)))
Fáj az evés:)))
Legalább pár kiló lemegy, így is fogyóznom kellett volna:)))
A hajad/fejbőröd még nem fáj?? Tudod valahogy masszirozni?
Értem, akkor majd én is arra számíthatok, hogy valamelyest várnom kell...mondjuk az szerencse, hogy legalább lehet cukrosat inni, mert ha csak sima vizet lehetne tutti rosszul lennék.
Hidd el megéri ez a pár nap kellemetlenség.Bár én még nem láttam a végeredményt....de ahogy hazaérünk az lesz az első, hogy lefotózom és láthatjátok Ti is:)most olyan vagyok mint a hagymácska):))
Csak a fejem teteje van kint, a hajam copfban.
Tegnap egy Úr volt előttem, anyajegy levétel volt neki, ő ment be először.Gondolom ezek a kisebb műtétek vannak előbb és utána az időigényesebb.Mi csak ketten vártunk rá, így ez logikus volt.
Szuper, akkor már jössz kifele s lassan majd eljön a vége is:))
Nekem is azt mondta a doki, hogy az első nap rossz és fájni is fog, utána egyre jobb lesz...de szerintem ennyit megér:)))
/Tőlem pl. azt kérdezte, hogy mit keresek itt nála?? (176cm vagyok igen sportos alkattal) de amikor felemeltem a hajzuhatagot akkor már értette:)))))/
És nekem is azt mondta, hogy itt dolgozni kell:)))
Számolom vissza a napokat, persze egy kicsit megijedtem a kórházat látva, de egy új életért mindent:)))
Köszi:)
Ma picit jobb a helyzet, a tegnap brutális volt:((
Lüktet és hasogat, de a tegnapi erős fájdalomnál ez sokkal jobb:))
De ha újból kéne mennem tuti gondolkodás nélkül megtenném újra.Ez a műtét ezzel jár és kész...többet is kibír az ember néha!
Meglátod hamarosan itt lesz a november:))))
Sziasztok!
Indigóóó! Örülök, hogy túl vagy a műtéten, nagyon drukkoltam! Kitartás mostmár azért csak jobb lesz:)
Én hétfőn voltam Jósvay dr.nál konzultáción, hát tényleg aranyos szimpatikus doki:)) Nekem is kell a fül felső-elülső részén vágni!!!! /akkor nekem is hasonlóan rossz lesz utána/
Nekem november 9 lesz a nagy nap:))))
4-től éjfélig rettentően fájt:((( most egy fokkal jobb a helyzet de érzem rendesen!Nyílván függ a deformítástól és a beavatkozástól is, hogy kinek mennyire fáj.Rám nézett a doki és csak ennyit mondott:itt mindent kell csinálni:)
A jobb fülem volt az elállóbb, sok porcot vágott ki, és az ívet is alakította ezért a fülem elején felül is van bemetszés.A bal fülem íve szebb volt de maga a kagylót alakította, kivágott belőle majd írdalta...ennyit mondott.
Fél óránál többet sztem nem aludtam az éjjel, de érzem ma már jobb picit:)
jelentem annak aki ettől tart:
nincs 1 hónapja h műtöttek és voltam hajatfestetni ráadásul szőkítettni.
semmi gond nem volt mivel már nem seb hanem heg van nem bántja.
kis vattát vékonyan mőgéraktunk és kész.
nyugodtan lehet.
sőt szoliba is voltam már, fejpántot feldobtam(a vastag kozmetikait) és nem volt gáz.
Igen, az első éjszaka gáz.
Ha elviselhetetlen a fájdalom, akkor az azért nem túl jó, annyira azért nem szabad fájnia.
Vegyél be később még egy catát, hátha jobb lesz.
Nekem az első két éjszaka volt rossz.
Legalább már túl vagy a műtéten :-)))
Köszi:)))
Nagyon örülök, hogy túl vagyok rajta!4 órakor bevettem gyógyszert de nem nagyon hat:(( azóta eléggé fájnak a füleim, már nem tudom mit csináljak mert sehogy sem jó.Meddig lesz ennyire fájdalmas?????A doki azt mondta ma eléggé fog fájni...hát igaza lett sajnos.Aludni nem sokat fogok tuti!
Gratula!
Ugye milyen aranydoki? :-)))
2 óra nem is sok, én fél 8-tól 11 30-ig vártam :-)))
További ajánlott fórumok:
- Szent Imre kórház - Dr. Josvay János - fülplasztika
- Van közületek olyan akinek volt már elálló fülplasztikája?
- Az én fülplasztikám
- Gyerek fülplasztika tb támogatásra
- Somogy megye és környékén (Nagyatád, Pécs, Dombóvár, Marcali, Kaposvár) csináltatott valaki mostanában fülplasztikát?
- Járt már valaki Doleviczényi Zoltánnál? A fiamnak keresek fülplasztikust, mert egy baleset miatt hiányos a bal füle szegénynek.