Fülplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Kittybébi!Hamar rendbe jösz és utána meg már jön is a műtét!
Kitartás!Ha Tudsz pihenj sokat!
Jesszusom!Nem győzöm visszaolvasni!
Ma végre elmentem körmöshöz,meg egy-két helyre és mindenki a hajpántomon lévő nagy virágot dícsérte,hogy milyen jól ál!Jó ötlet volt rárakni!Senkinek sem tűnik fel a hajpánt!:-))
Üdv. a Fülesek közt!
Kérdezz bátran szívesen segítünk:-)))
Édes unalom:)))))))))))))))
Csepegtetek,infrázok...vmit talán érzek, de azt mondják 3 nap amig elindul a változás...Szedek 500-as C vitamint és multivitamint is. Uh szerintem jövő hét elejére már jól leszek:)))
Már csak 1,5 hét, el sem hiszem:))))))
Szia!
Kibírom, csak unatkozom itthon egyedül!
Te hogy vagy? Javulsz már? Merthogy lassan következel!!!! A Te műtétedet is alig várom!
Tényleg olyanok vagyunk, mint egy nagy család /talán Ear írta egyszer, nagy igazság/!!!!
Sziasztok!
Ancsuri! Bírd ki, már csak egyet kell aludnod:))
Csokimókus! Nem hagyunk eltűnni:)
Zsóki! Én is szívesen megnézném elölről a laposfüleidet:) kérünk képet:))))
Csak téblábolok, nem tudok mit kezdeni magammal. Elintéztem a céges levelezést, voltam bent szétnézni, főztem... És most szenvedek. Viszket a fülem, kiváncsi vagyok az eredményre. Alig várom a hnap reggelt!!!
Mississippi Te hogy türöd? Kezd eleged lenni?
Próbálok türelmes lenni, de olyan nehéz!!!!
nem-nem lettem csak hűtlen, csak most délutános műszakban dolgozok, fél 3tól 11ig, és ugye előtte oda is kell érni, délelőtt meg próbálok pihizni, meg itthon kicsit rendet tartani, kaja stb...elmegy nagyon a délelőtt....
De már csak 3 hét és jövök :)
Szia csokimókus!
Tényleg régen jártál it, felpörögtek az események!
Azt hittem hütlen lettél hozzánk,de szerencsére nem.
Várunk 3 hét múlva!!!))))
Oké, majd ha lesz valami kérdésem, akkor felteszem, köszönöm. A fülplasztikás cikkedet olvastam már,az is lelkesít :)Ancsurii,neked is köszi a hozzászólást:)
Ha Bp-en csináltatom, akkor valószínűleg Jósvay dr.-t fogom megkeresni annyi jót írtatok róla, de előtte még kérdezősködünk itt a környéken is :) A szüleim is támogatják, a barátom szerint nem szükséges, szerinte aranyos... :D Szerintem is aranyos a Dumbó, neki jól áll:) Az én fülem az olyan, hogy ha kicsit előrébb állna, akkor előrefelé lapulna a fejemre... Az a baj, hogy ezt most találtam ki, és nyárig még rengeteg az idő, nem tudom, hogyan fogom kibírni :)
Hű pár napot nem voltam itt és mennyi hozzászólás, te Jó Isten!
Szofi én 100%ig merem ajánlani Jósvayt, nekem ő varázsolt a dumbó családomból cuki kis füleket. Ha érdekel a cikkem a műtétről akkor itt megtalálod "Az én fülplasztikám" címmel. A műtét idején még sikizita néven ténykedtem az oldalon. ;) Ha valami kérdésed van én is szívesen válaszolok, de mostanában kevesebb időm van itt lenni, de 3 hét és újra visszatérek majd :)
Féllábon is!!!!!
A kötés alatt kilátszik a cimpám, fölötte, kb felétől felfele elég lila.... De LAPOS!!!!
Hnap 10-11 között lesz a varratszedésem.
Köszi,köszi,köszi :):):)
Gyógyulgassatok, legyenek szép füleitek, én még nyárig lapátolok :D
SziÓ!
Az időpont az Tőled függ nagyrészt,mert egy ilyen műtét egy órán belül megvan!A dokik be Tudják iktatni!
Én felhívtam a dokit és egy hét múlva már műtött is!
És most hétfőn (műtét után egy héttel) ki is szedte a varratokat!
Nagyon jó Érzés laposfülünek lenni!
Hajrá!!
További ajánlott fórumok:
- Szent Imre kórház - Dr. Josvay János - fülplasztika
- Van közületek olyan akinek volt már elálló fülplasztikája?
- Az én fülplasztikám
- Gyerek fülplasztika tb támogatásra
- Somogy megye és környékén (Nagyatád, Pécs, Dombóvár, Marcali, Kaposvár) csináltatott valaki mostanában fülplasztikát?
- Járt már valaki Doleviczényi Zoltánnál? A fiamnak keresek fülplasztikust, mert egy baleset miatt hiányos a bal füle szegénynek.