Fülplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Maradhatnék,de Megyek!Már nem bírok itthon űlni!
De csak 14:00-tól 18:00-ig Megyek dolgozni!
Az most pont elég lesz!Nem megterhelő,de legalább Dolgozok egy kicsit.
Csak biztos furcsálják majd a Kollégák,hogy hajpánt lesz Rajtam!
Mostmár hamar fog gyógyulni, mert a haj irritálta, fertőzte a sebet. 2-3 nap és nyoma sem lesz a gyulladásnak!
Kell hnap menned dolgozni, v tudsz még pihenni?
Néha én is úgy éreztem,mintha rossz pozícióban lenne a fülem a kötés alatt!Olyan volt,mintha előre hajlott volna!
De ez csak egy hülye érzés meg a képzeletünk!
Nincs gond!Minden rendben van!
Tyűű!Nem győzöm olvasni!:-)
Na Anya kiszedte a hajszálakat,azt mondta nem vészes és látszik rajta,hogy azért lett gennyes,mert a koszos,festett hajszál belekerült a friss seb-be!De azt mondta nem lesz baj!Picike a rész!Nem piros körülötte,nem is fáj!Hamar begyógyul!:-)
Azért így megnyugottam!
C-vitamint vettem be!!!:-))
Igen ezt a problémát csak a Dumbók értik, más ezzel nem is foglalkozik.Meglátod varratszedés után 2 másodperc alatt megszokod az új külsőd és olyan lesz mintha mindig is laposak lettek volna:-)
Kitartás mindjárt péntek!
Minden rendben lesz, még van időd meggyógyulni!
Hogyhogy este kell menned?
Ez tényleg érdekes dolog, amikor mondtam (pár embernek, mert én is úgy vagyok vele, h nem sok emberre tartozik) akkor ránéztek a fülemre és kérdezték miért mi bajom a fülemmel?.... de rájöttem ez azért nem szembetűnő talán egy olyan embernek akinek rendes a füle, mert neki nem lelki problémája, ezáltal nem is nézi másokon a saját hibáját:. Én is hajlok arra, hogy nem sokan fogják észrevenni a különbséget, ez persze nem is baj sztem!
Fájdalmaim már a második napon megszüntek, szinte zero fájdalom. Remélem ez normális. Néha veszek be catát, hogy a gyulladás azért csökkenjen ha van és hát miért ne lenne. Pénteken senki nem jön a szent imrébe kötés szedésre??? :) nekem 13:00-ra kell mennem.
Este megyek dokihoz, drukkoljatok, hogy ne legyen nagy gáz a fülemmel, nehogy ugorjon a műtét:(((
Sajna ma jobban fáj mint tegnap:((((
Sziasztok!Zsóki! Remélem a Betadinozással elmúlik a genny:) de nagyon érdekes, hogy miért vérzett be neked, hisz ezek a varratok még vékonyabbak mint a többi.
Ancsuri! Mindjárt péntek:))
Mississippi! Kitartás Neked is és várjuk majd a laposfüles képet:))
Egy férfinak teljen más, mi ránövesztjük a hajunkat, valamelyest takar,de azért mi is szenvedtünk. Kiváncsi vagyok észre veszi-e a környezeted. Ear írta nemrég, h senki nem vette észre a lapos füleit...
A füled tökéletesen van a kötés alatt, végül is nem a kötés rögzíti, hanem a varratok, meg a kivett porc miatt lesz szép lapos. Tuti szoros a kötésed - ami persze nem baj - emiatt nem tudsz aludni rendesen, meg emiatt vagy "nyűgösebb" (nem bántás, de a kialvatlan ember persze h nyűgös). Én is számolom a napokat, akárcsak a műtét előtt...
Fájdalmaid?
Megnéztem a képet, ismerős a kék felső ami Rajtad van:-)))))))))
Igen engem a jól bevált Jósvay doki műtött:-)
Biztos elégedett leszel a szép füleiddel, kíváncsian várom a végeredményt!!!
Mi újság? Anyukád mit látott, mit mondott?
Nagyon szorítok Neked!!!!
Szia!
Biztos gyönyörűek lesznek a füleid:-)
Tegyél fel légyszi képet ha tudsz!Ki műtött?
Ha csak azon a kicsi helyen gennyes, az hamar rendeződik. Mihelyst csökken a gyulladás, lemegy a dagadtság is. Fáj egyébként?
Minden rendben lesz!!!!))))
További ajánlott fórumok:
- Szent Imre kórház - Dr. Josvay János - fülplasztika
- Van közületek olyan akinek volt már elálló fülplasztikája?
- Az én fülplasztikám
- Gyerek fülplasztika tb támogatásra
- Somogy megye és környékén (Nagyatád, Pécs, Dombóvár, Marcali, Kaposvár) csináltatott valaki mostanában fülplasztikát?
- Járt már valaki Doleviczényi Zoltánnál? A fiamnak keresek fülplasztikust, mert egy baleset miatt hiányos a bal füle szegénynek.