Fülplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Engem is Jósvay doki műtött, és csodás a végeredmény:-)))))))))))
Már lassan fél évesek a szépségeim!!!!!
Mi a műtét elött beszéltünk, akkor mondta, hogy vág hátul és elöl fölül is, hogy a teteje ne álljon ki.
Ne haragudj, de ez eláll ismét:((
Nézzed meg Csokimókus képeit őt is Jósvay doki műtötte 2,5 éve és azóta is lapos a füle!
Ha zavar akkor vágj bele, mert Neked kell az elálló fülekkel élned!
Ez nem a Te hibád!
Alapból teljesen a fejedhez kellett volna húznia a füled, mert ugye az még jön előrébb 1-2 mm-t,és úgy lesz természetes!!!!!
Ne hagyd magad lebeszélni!!!!!!!!!
Biztosan vágott, mert megmutatta,hogy mit vágott ki.
Itt az volt a baj,hogy szinte semmit nem beszéltünk előtte, nem mutattam meg hogy milyenre szeretném,csak a műtőasztalon mondtam,hogy azért azt sem szeretném ha nagyon nagyon a fejemhez simuljon.Szóval ez valamennyire az én hibám, mert műtét közbe mondta ő ,hogy jó ennyi elég mert úgyse akarja hogy nagyon odasimuljon. Én csak ezen a sapkás dolgon csodálkozom kicsit,hogy változik.Erre lettem volna csak kíváncsi,hogy ha esetleg lemegy róla a duzzanat hátul akkor visszább simul-e. Gondolkozom a második műtéten, csak a környezetem akar lebeszélni róla.
Nekem most kb olyan mint a birkózóknak.Igen valóban nagyon szép a Tiéd.
:(
Fent vannak a képek!
A kötéses nyilván a műtét elötti:) a többi a kötéslevétel másnapján készült!!! Nézdd meg oldalról őket, nem véresek stb.!
Megnéztem:(((
És utána néztem a dokidnak is....az internet szerint ő fül-orr-gégész, és nem plasztikai sebész!!! Mindannyiunkat plasztikai sebész műtött, tehát a Te eredményet ezért lett más:(((
Nekünk nem vérzett át a kötésünk, maximum a Betadine oldalt fogta meg a kötést.
Megkérdezhetem, hogy mindenzért mennyit kért ez a "szakorvos"???
Nézd meg a képemet, ez a kötéslevétel másnapján készült!
Pár perc és teszek fel Neked képet, hogyan is néztem ki elötte/utána!
Ó jaj:-(((((((
Megnéztem neten az orvost aki műtött Téged és ő nem plasztikai sebész csak fül-orr-gégész!!!!!!!
Itt lehet a baj sztem, hogy ő nyílván nem ért hozzá és ezért nem tudta elvégezni a műtétet rendesen!!!
Sajnálom nagyon , hogy így jártál!!!!!
Mennyit fizettél az orvosnak???????????
Egy perc és töltök fel képet.
A kötés kétszer is átvérzett, lehet ,hogy nem bírta a fülem a megpróbáltatásokat.
Itt szinte mindenkinek 7 napig volt kötése, de szerintem nem az az 1 nap számít.
Az enyém abszolút nem volt ödémás, és nem vérzett be. Picit duzzadt és kissé gyűrött volt.
Eléggé szoros volt a kötésed? a te füledet is kitamponálta a doki??
Nekem kb. egy nagy hógolyó méretű vattatömeget gyömöszölt a fülembe mindenhova.
Tegyél fel képet, elötte/utána állapotról és akkor meg tudjuk nézni, és össze tudjuk hasonlítani a mienkkel!
Elvileg most még a fejedhez kéne simulnia és 1-2 hét elteltével előrébb jönnie 1-2mm-t.
Tennél fel képet a füleidről?Az ödéma mitől lett vajon?
Tatabányán műtött az orvosigazgató. Fain András.
6 napig volt kötésem és amikor levették akkor tetszett. És ahhoz az állapothoz képest lett elállóbb,tehát ha mondjuk felveszek egy sapkát és rajtam van mondjuk fél órát akkor szépen visszalapul de miután leveszem rá 5 percre ismét kicsit elállóbb.Van aki azt mondja azért mert még eléggé meg van dagadva és be van vérezve, ödémás.
De kétlem,hogy ettől másként állna a fülem.
Úgy érzem,hogy így műtét után is elálló, tehát nem lapul eléggé a fejemhez. Természetesem változott a műtét előtti állapothoz képest,csak úgy érzem nem eleget.
Szia!
Ki műtött?? Meddig volt kötésed, 1 hétig?
Nekem amikor levették a kötést a fejemhez volt teljesen tapadva a fülem és most sem fér mögé az ujjam.
Kérlek, kicsit bővebben írjál magadról és akkor többen-többet tudunk Neked segíteni:)
Szia!
Hogy hogy kezd elállni megint a füled?Mikor vették le a kötést?
Vissza nem fog menni, csak azt nem értem miért kezd elállni...Tennél fel képet magadról?Hol csinálták a műtétet?
Sziasztok.
Engem 8.án műtöttek, nagyrészt Nektek köszönhető,hogy megcsináltattam, jó volt olvasgatni Titeket! Amikor levették a kötést a fejemről nagyon tetszett a fülem, viszont amióta nincs rajta kötés..egyre jobban kezd elállni megint.Ez miért van? Visszább megy majd, netán mégelállóbb lesz?? :S
:):):):) Ha tudnád én mennyit vettem már a műtét óta, előtte 19évig a negyedét sem vettem ezeknek :) De azért ne gondold, hogy horror árakért. "Találtam" egy boltot ahol nagyon szép bizsu fülik vannak 300-400Ft-ért és el sem színeződik, és még csak nem is fáj tőle a fülem. (van olyan bizsu amit nem bírok)
Míg dumbócsaládom volt, nem igazán érdekelt a fülbevaló, úgysem látszódott :D Na de most...csak csillogjon ott valami szépség és vonza a tekinteteket :D
Sziasztok!
Vagy megszokta a fülcsim a hideget, vagy múlik az érzékenység, de különösebben nem volt bajom a hidegben. Szánkóztunk, igaz nem túl sokáig, de akkor is csak vékonyabb pánt volt rajtam, és nem fagytam szét.
Sajna ma vennem kellett egy borostyán fülbevalót...
További ajánlott fórumok:
- Szent Imre kórház - Dr. Josvay János - fülplasztika
- Van közületek olyan akinek volt már elálló fülplasztikája?
- Az én fülplasztikám
- Gyerek fülplasztika tb támogatásra
- Somogy megye és környékén (Nagyatád, Pécs, Dombóvár, Marcali, Kaposvár) csináltatott valaki mostanában fülplasztikát?
- Járt már valaki Doleviczényi Zoltánnál? A fiamnak keresek fülplasztikust, mert egy baleset miatt hiányos a bal füle szegénynek.