Fülplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Kérj időpontot a műtétre és elmegyek igen:-)))))
Ott foglak várni a műtő előtt:-)))))
Igyekszem majd úgy intézni a dolgaimat.....:-)
Édes vagy , köszönöm:-)
Sosem sportoltam és mindenevő vagyok....ami az egészségestől nagyon messze áll:-))))
Ilyennek készített mama-papa:-)))
Na ez pont így van! A kajákról is szerintem jobb ha senki nem tudja mi hogy készül. Elég neves marcipán üzemben dolgoztam...azóta nem eszek marcipánt!
Szóval videót sem kell nézni!
Egyébként az a mélyre adott injekció sem vészes, mert nem az az első, tehát azt mr nem is érzed teljesen. Reedstar légy bátor és hajrá! Örülnénk ha nyáron már lapos fülikkel adnl tanácsokat itt Te is!
Sziasztok! Du-n már nem vagyok net közelben,durván sokat írtatok :))
Hát nekem is 80-at mondott az egy fülre.
A videót kár volt megnézned engem is az bátortalanított el és szintén a fülbe mélyen beszúrt injekció. Erre azt mondta a doktor úr hogy minek kell ezt nézegetni, ő szereti a kenyeret mégsem kíváncsi rá hogyan sütik mert lehet soha többé nem enné meg. :))
Amúgy megint nagyon húzok a műtét felé. De ha kérek időpontot indigóóó eljönnél velem ?
Mondjuk még agyalok szerintem egy hetet.
Tegnap nekem még mindig 130-at mondott, és úgy mondta,hogy az elkövetkező időkben elképzelhető,hogy lesz áremelés ,de nem horribilis...
Nekem ugye júniusban lesz.. és akkorra se mondta biztosra az árváltozást...szóval még mindig 130.
na azt a videót gyorsan felejtsd el!!!
Mtétnél úgysem látsz semmit abból ami történik, ugyhogy felesleges ilyeneket nézni! Mondom, hogy szép füleket nézegessél inkább :D
Marcsy ne törődj bele! Miért mondanál le az álmodról, ha 1 óra valóra is válthatod?????
Jósvay Bp-en van a Szent Imre kórházban.
Ne törődj bele!!!
Én 44 évesen sem törődtem bele, több, mint 30 éves vágyam teljesült a műtéttel!!!!
Én is takargattam, sztem elég jól, hisz a legjobb barátnőm, akivel gyerek korunk óta ismerjük egymást, sem tudta. Miért, Neked elálltak a füleid?! Ez volt a reakciója.
Ez a mostani műtéti eljárás már tényleg fájdalommentes, a lábadozás során nekem már a 3. napon semmi fájdalmam nem volt, a műtét éjszakája óta az oldalamon alszom. És végre laposak a füleim.
A konzin azt mta a Dokim, h azt nézzem, h műtét nélkül még hány évet kellene élnem elálló fülekkel. Milyen igaza van!!!!
Hajrá MINDENKI, aki még gondolkozik rajta!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Szent Imre kórház - Dr. Josvay János - fülplasztika
- Van közületek olyan akinek volt már elálló fülplasztikája?
- Az én fülplasztikám
- Gyerek fülplasztika tb támogatásra
- Somogy megye és környékén (Nagyatád, Pécs, Dombóvár, Marcali, Kaposvár) csináltatott valaki mostanában fülplasztikát?
- Járt már valaki Doleviczényi Zoltánnál? A fiamnak keresek fülplasztikust, mert egy baleset miatt hiányos a bal füle szegénynek.