Fülplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Üdvözöljük Jósvayt:-))))
Mond meg neki, hogy olvassa a hoxát :-)))))))))))))
Úgy emlékszem 2 hétig volt lilás, a duzzanat meg napról-napra látványosabban ment le róla!
Én már a varratszedés után hajat mostam és egyből feltűztem a hajam, ami azóta sem volt kiengedve:-))))))
Senkinek nem tűnt fel hogy színes a fülem, ezt csak mi nézzük mert mi élünk/éltünk ezzel a problémával!
Mikor orvost kerestem, be voltam parázva, hogy eltűntél :-)))))))))))))
A lényeg, hogy sikerült rátalálnom Jósvayra:-)
Sziasztok!
Aki még gondolkodik a műtéten annak javaslom, hogy nézegesse meg a képeinket, hogy a lapátokból micsoda szépségeket varázsoltak nekünk:))!! Tessék menni műtétre, és a Tietek is ilyen szép lesz:)!!
Hétfőn 15 órára megyek Jósvayhoz, mert a műtét napján lefényképezte a füleimet, mondván, elállnak, nem egyforma mértékben és a fülek belső része sem egyforma uh megörökítette:)
És most ismételten lefényképezi már a szépségeimet:)) és meg is nézi.
:D
Jaja Hoxa-falvára :) én hoztam a hírt Jósvayról :) Éppen az előbb olvastam vissza a legelső itteni bejegyzésemet, tök vicces így 3 év távlatából. Akkor még sikizita-ként működtem itt.
Köszönöm!
Gyógyszertári asszisztens leszek elvileg júniusban...
Sok-sok sikert a vizsgához! :))
Mit tanulsz?
Nagy kalappal!!!
Nálunk már adószezon van, de már pénteken unom, pedig még most jön a java!
Tuti hogy mindent kibeszélünk! Olyan jó társaság vagytok :)
Amúgy annyit írtatok hogy nem győzőm olvasni :)
Biztos a péntek hatása :)
Micsoda pörgés van itt ma Csajok:-)))))
Bízom benne, hogy aki még bizonytalan a műtéttel kapcsolatban pozitív irányban dönt majd:-)
Tényleg ezt csak mi tudjuk milyen érzés, akik már túl vagyunk a műtéten!
Tehát hajrá mindenkinek aki gondolkodik a műtéten!:-)
További ajánlott fórumok:
- Szent Imre kórház - Dr. Josvay János - fülplasztika
- Van közületek olyan akinek volt már elálló fülplasztikája?
- Az én fülplasztikám
- Gyerek fülplasztika tb támogatásra
- Somogy megye és környékén (Nagyatád, Pécs, Dombóvár, Marcali, Kaposvár) csináltatott valaki mostanában fülplasztikát?
- Járt már valaki Doleviczényi Zoltánnál? A fiamnak keresek fülplasztikust, mert egy baleset miatt hiányos a bal füle szegénynek.