Fülplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Teljesen normális, nekem nem egy csepp "valami" folyt ki a fülemből, de szerencsére túléltem! : )
Sziasztok!
Képzeljétek ma reggel a bal fülemnél (ott a kötés nem tökéletes, kicsit belátni alatta)kifolyt valami (gondolom a sebből nedv...?), csak 1 csepp, de eléggé megijedtem!Volt valakinek hasonló? Szerintetek ez normális?
Kedden már varratszedés lesz, remélem nincs begyulladva vagy ilyesmi, mert akkor lehet, h nem szedi ki a varratokat!
Nekem is mindenki azt mondta, hogy nem csináltatná meg....Persze, mert nem élt még lapátokkal.... :S
Ne törődj más véleményével, ha téged zavar és jobban ereznéd magad a bőrödben. Nekem sem értették sokan a környezetemből, de azóta minden nap mosolyogva nézek tükörbe, sokkal jobban érzem magam. Megérte nem miattuk magam miatt, de mar sokan beláttak hogy bár ők úgy is szerettek de így sokkal jól döntöttem.
Én is itt vagyok még a műtétre várók közt,csak annyira várom,hogy már írni el is felejtek ide! mindig csak olvasom,hogy miket írtok! Én frematrix előtt megyek egy héttel! nekem már csak 3 hét :)) ma elég negatív impulzusokat kaptam,az ismerősöktől,hogy minek ezt,meg ők nem csináltatnák meg! bár nem tudnak eltántorítani,de kicsit gyorsan idemenekültem,hogy olvasgassalak titeket :) a szép fülesek élménybeszámolóit! :) FREMATRIX te a debreceni DOUGL..-ban találtál pántot? mert akkor én is utána lendülök :)
ne bántsátok már szegény edush-t:-)))
Attól, h fiú vagy, még nőnap lesz, szép füled lesz... Szóval miért ne lehetne nőnapi ajándék....
pedig ezesetben a konty jobban odavonzaná a tekinteteket a fülhöz, mint a kopaszság :DDDDDDD
akkor én inkább a kopaszságot ajánlom, mint a kontyot:-))
hehehehe:-)))))))) ez nagyon jó!:D
Mert fiú vagyok, de a további félreértések elkerülése végett azért szólok. :))
Ballagáson majd már lehet valami csini kontyod, vagy akár kopasz is lehetsz :DDDDD
Én a kötéssel ki sem mozdultam itthonról. Kötéslevételnél is a garázsba ültem be az autóba, Pesten meg már nem érdekelt :)
Jó kis nőnapi ajándék!!!
Már csak pár nap, szorítunk majd!!!!
:D
Egyre jobban be vagyok zsongva a műtét miatt. Alig várom már... :)
Nekem pont szünetem lesz, egy hetes síszünet, vagyis nem kell kötéssel mennem az iskolába :) És ahogyan írtátok is, akkor még pánttal sem kell majd =)... Örülök, érettségimre szép kis fülecskéim lesznek remélem :)
Én már 3. napon kimozdoltam itthonról, a kötést nem igazán akartam mutogatni. Akkoriban lehetett a C&A-ban nagyon széles pántot kapni, na persze mi kettőben is voltunk, és néztek ránk, h mit akarunk... Aztán itt fórumon szereztem be.
én a kötésre nem mertem tenni semmit, féltem, hogy elmozdítom. Autóval voltam a műtéten, én úgy voltam vele, hogy Bp-en nem érdekel ha látja bárki is a kötésemet, hihetik azt is, hogy betőrt a fejem :D itthon meg csak a garázsban szálltam ki az autóból :):):)
Nekem is egy hónapot mondott a doki, de csak éjszakára. Ezt be is tartottam, de egy nappal sem tovább:-)
Nálunk a Ross...-ban van tépőzáras nagyon puha pánt kék és rózsaszín is. Ha esetleg valakinek szüksége lesz rá, szivesen veszek.
Sztem csak kp-ban tudsz fizetni.
Én is jó előre beszereztem az éjszakai pántot, azt nekem éjszakára kellett használni, a 6 hetes kontrollig.
Majd a műtét napján is vigyél valamilyen széles pántot, v kendőt, h a kötést tudd takarni.
jaj tényleg április 1...hogy is felejthettem el... :D
Na akkor mostmár tudjuk, hogy a Dougla*ban is van pánt, máshol úgyse talál sneki :D
Sziasztok!
Köszi szépen a válaszokat! Ma találtam pántot a Dougl...-ban! Tök jó!! :) A napom április 1-je, vicces nap lesz, az biztos! :)
A pántok mellett egy nagyon tuti kis tavaszi kabátot vettem, már elképzeltem, milyen jól állhat majd a kabát lófarokban és kontyban!
Minden nap kiszámolom, hogy hány nap van még hátra....ez gondolom, tipikus :)
Ha meglesz a szép fülem, akkor bevállalom a teljes arcot "before" változatban is, de abban nem lesz sok szépség :)
Jó estét, jó szurkolást a többi műtét előtt álól embereknek is!
Örülök hogy jól vagy és minden rendben. En is így vagyok vele, sokkal jobban érzem magam, kellett tegnap képet csináljak fotósnál és annyira más mint eddig, olyan jól érzem magam az új füleimmel. Azt én sem tudom miért nem tesz mindenki egész kepét, de a lényeget így is látni:)
igen. A pántozás lényege az, hogy ne gyűrödjön össze a fül
Vagyis, akkor csak éjszakára kellett hordanod?
nekem azt mondta Jósvay, hogy 6 hétig kell éjszakáa! Én 8hétig hordtam.
Sziasztok :)
Kötés levétel után, Ti hány hétig hordtatok egyfolytában pántot? :)
Nagyon régóta nem jelentkeztem, de megnyugtatok mindenkit, hogy jól vagyok, élek, imádom az új füleimet, készülök a nyelvvizsgámra és természetesen senkiről sem feledkeztem meg. Mindig végigolvasom az új bejegyzésket....:) Drac! Szerintem, szépek a füleid...:)Én is aggódtam, hogy nem egyformák, meg jaj a bal miért nem úgy áll, mint a jobb, de mára már gyönyörűnek látom mindkettőt...Főleg most, hogy tegnap volt az első napom, amikor lófarokban volt a hajam és végre felszabadultnak éreztem magam az elálló füleim nélkül...És ezt majd csak fokozni fogom majd szép fülbevalókkal...:) Csak majd ezt később....Nagyon alaposan megnéztem, nekem tetszenek a füleid:) Fura, hogy sokan nem mernek felrakni előtte-utána fotót teljes arccal, csak néhányan vagyunk ilyen bevállalósak? :))))))
További ajánlott fórumok: