Fülplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
drac! hogy vannak a füleid?
Köszi:) mint ahogy Te is:)))))))
Kösszi:) Naná, imádom őket:))))))))))))))))))
Gratulálok az új fülecskédhez!!!!!
Hamar eltelik ez az egy hét és meglátod milyen szép laposak lettek :-)
Pihenj sokat és gyógyulgass!!!
Szép vagy Tesókám :-))))))))
Nagyon szépek a füleid, gratulálok! Örülsz neki? :-)))
Gratulálok! Nem sokára minden kellemetlenségen túl leszel és csak a szép fülek maradnak:)
Szia!
Nem, sehogy nem akar összejönni. Mindig közbejön valami....
Sziasztok!
Tettem fel képet:)!
Szia, Terror! Még mindig nem vagy túl a műtéten? Kétoldali fülplasztika általában 130-140 ezer, de van ahol kicsit több. Nekem tavaly nyáron 170 volt. De akkor is megérte, és nagyon jók lettek a füleim!
ez Jósvay tarifája a Szent Imrében a 2 fülre!
Örülök neki, hogy túl vagy rajta, mostmár tényleg csak napok kérdése hogy meglásd a füleidet :) Szuper! ;) Csak arra gondolj majd ha fájni fog, hogy ezekután minden más lesz és csudiklassz füleid lesznek ;)
Grat aki most lett túl rajta és hajrááá annyira jó túllenni rajta! Nemsokára éjszakára sem kell pántoznomés sportolni is tudok már! Tök gyorsan elment ez a türelmi időszak! Pont ma volt 5 hete a varratszedés:)
Grat. :)
Egy hét az egész, szóval féllábon is kibirod. :-)
Engem 8-án műtenek, neked meg addigra pont leszedik a kötést :D
Szia!
130ezer?????? Csak????
Én 200ezer körüli összegre saccoltam...
Sziasztok!Túl vagyok a műtéten!Egyáltalán nem fájt, még az érzéstelenítés sem, úgyhogy aki még előtte áll ettől ne féljen! Fél 2kor már vettem be egy cataflamot és már kezd elmenni a hatása -} kicsit kezd fájni a fülem!:(
Dehogynem, ha ott leszel akkor is ezt fogod gondolni, hogy már túl akarsz lenni rajta!
Mihályfi munkája Tike fülei alapaján nagyon szuper!
Igen, engem Ő műtott, nagyon elegedett vagyok.
Sziasztok!kaptam ma időpontot jósvayhoz,de csak április 4-én tudok menni..akkor van legközelebb hely konzira:( pedig már ugy mennék műttetni:Dha ott leszek majd nem ezt mondom:)hallottam egy másik orvosról Dr. Mihályfi László?hallottatok már róla hogy milyen?
Ne szégyelld nekem is baromira ellene volt anyukám alig bírtam megmondani és meggyőzni h engedje meg! De megérte és sajnálom, h nem előbb tettem meg komolyan! Ha túlleszel rajta ők is bőven megértik majd:-) A Szt. Imrében Jósvaynál nem dárga 130/két fül! De ott tutira nincs TB támogatás 18 év alatt sem ez TUTI:( :)
Nekem is kemény, nem zavar csak kicsit törékenyebbnek érzem igy.
Szia!
Lehet, h nem a legkellemesebb dolog megmondani, h mitszeretnénk, deutána minden jön magától. Lehet nem igaz, de vhol olvastam, h 18 év alattiaknak van TB támogatás. Talán nézz szét a neten, hátha mégis igaz. De a Honvédban, a Szt. Imrében, a Szt. Jánosban van TB-s plasztika (másra tutira), hátha tudnak infót adni telefonon, vagy e-mailben. Egy próbát megér!!!
nem baj, jobban tart, mint a többieké:-)
az enyém is keményebb, mint egy normális porc....
Nekem lassan 8 hónaposak a füleim, de nekem is keményebb az anthelix. Szerintem az nem fog "megpuhulni", mert nem porc, hanem mesterségesen van kialakítva.
nekem 1 hónaposak a füleim, nem fáj, nem viszket. :) amiben még nem az igazi, hogy az anthelix porca keményebb, mint egy normál fülé. hónapok, 1 év kérdése, hogy "puha" legyen?
Ritkán, inkább a jobb fülem ha ráfekszem úgy hogy nem vigyázok vagy megnyomom öltözködéskor, de magától soha.
Köszi! Én is elégedett vagyok ezért merem mutogatni.
További ajánlott fórumok: