Fülplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
sziasztok:)
Még soha nem irtam ide de ugy latom h itt tudom meg toletek a legtobb dolgot a fulplasztikarol. Debrecenben szeretnem megmuttetni a fuleimet de nem tudom hogy hogy kezdjek hozzá. Nagyon szeretnék szép fuleket es kivancsi is vagyok hogy zajlik ez az egesz folyamat. Igazabol elegge egyedul vagyok, nemtudom senkivel sem megbeszelni ezeket a dolgokat.Kérlek segitsetek:)köszönöm szepen
Hú, köszi a válaszokat!
Igen, azért nem egy agy- vagy hasműtétről van szó, de a doki tényleg laza és jófej, ha beenged ruhástól.
Petra, a legjobbakat! Tök jó lesz, hogy vége a sok éves fülkálváriának...
Egyre többet gondolok a hajgumikra, pántokra, kontyokra, amik csak rám várnak :)
Sziasztok!
Újra itt, kicsit eltűntem!
Szia!
Lehet igazad van a cipővel, már én sem vok biztos, h le kellett venni.
Hogy van a füled?
Dr. Péter Zoltánnál csak a felsőt és a cipőt kell levenni, esetleg egy vékony trikó sztem hasznos, mert letekarnak a zöld műtős lepellel, ami elég vékony.
Ha hosszú a hajad vigyél gumit, h fel tudd kötni, de gézzel körbetekerik a fejed, h ne legyen útban a haj.
Gondolom du lesz a műtét, sztem nyugodtan ehetsz, nehogy az éhségtől legyél rosszul.
Én első perctől tudtam rágni, mert nem volt túl szoros a kötés, így (sajna) nem volt gond műtét után a kajálás.
A szuri sem nagy valami, az első 2-3 után semmit nem érzel, egy csípéshez hasonlít, nekem a fogorvosi szuri kellemetlenebb.
Hányra kell menned pénteken?
Sportmanó, le a kalappal...! Vagy a sapkával? :))
Ancsurii, április 1-jén megyek, már várom azért...!
Azt viszont nem kérdeztem, hogy a műtét előtt enni, inni ugyanúgy lehet, mint általában, ugye?
Azt már kikerestem, hogy a bugyi, zokni engedélyezett...:) Jól kutakodtam? Nektek is így volt?
Bocsi, hogy ilyen vicces kérdéseim vannak, de másoknak nem tenném fel olyan szívesen, mint Nektek! :)
Szép estét! f
Sziasztok,
Én a műtét utáni 14. napon futottam először és semmi gond nem volt.
Ami nagyon durva volt, mikor nem vittem sapit a futáshoz és hideg volt, úgy le fagyott a fülem mint még soha.:)
Aztán a műtét után 4 héttel, már lement a félmaraton. :)
Rendes doki egyébként, majd a műtét alatt fog beszélgetni kicsit többet.
Meg az asszisztensek is kedvesek voltak, igyekeztek terelni a figyelmemet.
Mikor lesz a nagy nap?
Tegnap voltam Péter Zoltánnál, és én is rákérdeztem, hogy mi van a sporttal.
Azt mondta, ahogy érzem. Max. a varratszedés után csak nyugisabb tornákat végzek, és kb. 3-4 hét múlva futás...:)
Ancsurii, tényleg nem egy bőbeszédű fajta ez az orvos, de nagyon szimpatikus volt.
Szia!
Sajnos nincsenek dumbós képek!:-(
További ajánlott fórumok:
- Szent Imre kórház - Dr. Josvay János - fülplasztika
- Van közületek olyan akinek volt már elálló fülplasztikája?
- Az én fülplasztikám
- Gyerek fülplasztika tb támogatásra
- Somogy megye és környékén (Nagyatád, Pécs, Dombóvár, Marcali, Kaposvár) csináltatott valaki mostanában fülplasztikát?
- Járt már valaki Doleviczényi Zoltánnál? A fiamnak keresek fülplasztikust, mert egy baleset miatt hiányos a bal füle szegénynek.