Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Fülplasztika tapasztalatok fórum

Fülplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

10406. lolita11 (válaszként erre: 10404. - Ancsurii)
2012. jún. 9. 14:43
Elmeséltünk neki mindent,bár igazából elképzelése sincs,hogy mire számíthat.Hozzáteszem nekem sincs.Egyébként Debrecenben a klinikán műti Szűcs Attila,Gáspár Levente ajánlotta.
10405. 6e7dcbd3c8 (válaszként erre: 10402. - Tvli)
2012. jún. 8. 07:00

Szia!

Gratulálok a szép lapos füleidhez!

Viseld őket büszkén, és egészséggel!!!!!!

Pár nap után, óvatosan tudod tisztítani hátul fülpiszkálóval.

Fürdésnél engedheted rá a langyos vizet, szépen felázik és rengeteg trutyit le tudsz szedni utána!

Ügyes voltál :-))))

10404. Ancsurii (válaszként erre: 10403. - Lolita11)
2012. jún. 7. 11:19

Személyes tapasztalatom nincs, de 2010. nyarán több kisgyereknek írt Anyukája a fórumra, és pozitív volt az egésznek a menete.

A másik infóm a Dokitól van, aki műtött. Kérdezte műtét előtt, hogy izgulok-e. Azt mta felesleges, hisz 5-6 éves kisgyerekek gond nélkül kibírják.

Biztosan okos, értelmes a kislányod, Ő is akarja ezt az egészet, sztem nem lesz gond.

Elmondtátok Neki részletesen mi fog történni? Annyira partnerek tudnak lenni, ha tudják mi következik, miért lesz utána sokkal jobb.

Ki műti?

10403. lolita11
2012. jún. 7. 09:38

SZiasztok!

Még új vagyok,de régóta olvasom a hozzászólásokat.

Az 5 éves kislányomnak egy hét múlva csütörtökön műtik a fülét.Születése óta erre a pillanatra vártunk.Jó lenne,ha valaki tudna írni arról,hogy a gyerekek hogy viselik a műtétet és az utána következő időszakot.Előre is köszi.

10402. tvli
2012. jún. 6. 15:50

Sziasztok!

Tegnap sikeresen letudtam a varratszedést is, és ahogy ígértem, beszámolok a többi tapasztalatról.

Hétvégén már szinte számoltam az órákat a keddi találkozóig, addigra már kellőképpen belefáradtam a turbánviselésbe, és bár az erős fájdalom az első éjszaka után már nem jelentkezett, a szoros kötés, az égő-lüktető érzés, a viszketés/csiklandozás a kötés alatt próbára tette a türelmemet. A műtét semmi ehhez az egy héthez képest…

Szóval kedden 15 órára kellett visszamenni Jósvay doktor úrhoz – ugyanoda, ahol múlt kedden reggel találkoztunk a műtét előtt (A épület, III. emelet, „plasztikai kötöző”). Ott már egy kisebb tömeg várt, de szerencsére előre veszik azokat, akik varratszedésre jönnek. Így másodikként be is jutottam. A doki megkérdezte, hogy vagyok, hogy telt az egy hét… utána hasra kellett feküdnöm az ágyon, először óvatosan levágta a kötést a fejemről, majd levette a füleimet takaró kötést és kiszedegette a tamponáló vattadarabokat (ezek okozták a folyamatos viszkető/csiklandozó érzést :-). Ezután kihúzta a varratokat: ha a fájdalmat nézzük, az egész folyamatban talán ez fájt a legjobban (leszámítva a műtét utáni első éjszakát). Nyilván egyéni érzékenység kérdése, én a „csak egy kicsit kellemetlen”-nél rosszabbnak éreztem, de szerencsére csak fél-fél perc volt.

Ezután kissé zúgó fejjel, de végre már szabad fülekkel (ahogy ezt már valaki korábban írta, tényleg mintha levegőhöz jutottam volna egy hét után…) fel kellett ülnöm. Megnézte, hogy milyenek a füleim, közben elmagyarázta a további teendőket.

Ezután odaküldött a tükör elé… hát, furcsa érzés volt, mert láttam magam gyönyörű lapos fülekkel, de közben nem éreztem, hogy azok a sajátjaim lennének. Mondta is, hogy a zsibbadás és az addigi feszítő kötés miatt egy kicsit még szokni kell.

Ezután még alá kellett írnom pár papírt az asszisztensnél, majd elköszöntünk és én nagy mosollyal az arcomon léptem ki a rendelőből :-)

Megkönnyebbültem, de persze még nincs vége… most azért drukkolok, hogy a seb szépen gyógyuljon, és minden rendben legyen. Igazából még pár hónapot várni kell, mire minden visszatér a régi kerékvágásba.

Gyakorlati infók, tapasztalatok:

- minél szélesebb és viszonylag szoros pántot/kendőt kell viselni éjszakánként még 5 hétig, hogy ne szakadjon fel a seb, ne gyűrődjenek meg a fülek (a pánt alá, a fülek mögé egy-egy gézdarabot kell tenni az első napokban, hogy ha esetleg vérzik v. váladékozik, azt felfogja)

- kifejezetten javasolta a hajmosást, az sem gond, ha sampon v. víz éri a füleket (én először úgy gondoltam, hogy várok pár napot a hajmosással, de amikor a tükörhöz küldött, rögtön megváltozott a véleményem :-); úgyhogy este óvatosan megmostam, megtörölgettem a hajamat, és hagytam megszáradni. Nem tudom, hogy a szoros kötés vagy a fertőtlenítő miatt, de a kifésülés közben rengeteg hajszálam kihullott.

- a hajszárítót pár hétig nem ajánlja, a fülek érzékenyek a hidegre-melegre

- a heggyógyulás miatt kerülni kell a napozást egy ideig

- rákérdeztem a krémezésre (valaki korábban említette itt a körömvirág-krémet), különösebben nem javasolja

- első pillantásra úgy tűnt, hogy a füleim teljesen – kissé már-már természetellenesen – a fejemhez simulnak, és a bal (ami eredetileg is a problémásabb oldal volt) nem pont olyan, mint a jobb. Ez sajnos előfordulhat, hogy nem teljes a szimmetria, de igazából még korai megítélni, majd pár hónap múlva látszik a „végleges” eredmény.

- elölről alig látszik valami: egy picit sötétebb rózsaszínes a belső fülkagylóm (nincs bevérzés, kék-zöld-lila foltok), és kissé meg vannak duzzadva a füleim, ez állítólag pár napon belül elmúlik

- hátulról a tükörben nem sokat látok, mert annyira a fejemhez lapulnak, de a férjem szerint kicsit sárgás a fertőtlenítőtől és persze véres-piros a vágás vonala; 1-2 hét alatt ez elvileg le fog száradni, hámlani

- egy nappal a varratszedés után még kicsit zsibbadtak a füleim, a felső részük érzéketlen, olyan nehéznek, keménynek érzem őket (mintha be lenne dugulva és feszül), de nem fáj

- a dokihoz csak akkor kell visszamenni, ha bármi probléma adódik

Remélem, nálam minden rendben lesz. A nehezén már túl vagyok.

Köszönöm még egyszer a fórumon talált összes tanácsot, tapasztalatot.

Sok sikert azoknak, akik még előtte állnak :-)Megéri :-)

10401. Mimeszmo
2012. jún. 5. 14:42

Sziasztok!

Ma voltam a 4hetes kontrollon.....Már alakulnak a dolgok,bár elég lassan....Sajna még mindig gyulladásba vannak,de már sokkal szebbek, mint a varratszedés után.Azt mondta ez már egy steril gyulladás,erre nem ad már antibiotikumot!Arra is gondoltam,hogy lehet,hogy a felszívodó varratra is allergiás vagyok,és ez miatt is gyógyul nehezebben.(Mert allergia teszten 120anyagból 100-ra allergiás voltam:))Kérdeztem tőle, h ez normális,h 1 hónap után is ilyenek? Azt mondta a betegek 1%-nál szokott ez előfordulni! Juhéééééj,az pont én vagyok :) Most már túltettem magam rajta,és hál'Istennek nincsenek olyan fájdalmaim se,mint első 2 hétben!Ja,és nekem sajna még fülbevalót se szabad hordanom egy darabig :( Pedig már vagy 10 párat vettem :)

2 hét múlva újabb kontroll,talán addigra már minden ok lesz!!!! Szép napot mindenkinek!

10400. Kittybébi (válaszként erre: 10399. - Füleslány)
2012. jún. 5. 13:16

Én aznap hajatmostam:)

Mivel elvileg nem sebes a füled, sztem strandolni is lehet:)

2012. jún. 5. 13:15
Sziasztok! szerintetek varratszedés után mennyi idővel lehet rendesen fürdeni pl.: strandon. vagy rendesen hajatmosni?
10398. 6e7dcbd3c8
2012. jún. 4. 14:16

A varratszedés nem fog fájni, csak kellemetlen lesz.

Életed egyik legszebb pillanata lesz mikor oda sétálsz a tükör elé :-P

Tuti tetszeni fog :-)-

10397. tvli
2012. jún. 3. 13:45

Köszönöm a visszajelzéseket :-)

Nekem is jó lesz "emlékbe" ez a leírás, másoknak pedig talán segíteni tudok vele. Leírtam egy csomó olyan apróságot, ami bennem a műtét előtt felmerült, és így már megvan rá a válasz.

Lappát: nekem is eszembe jutott párszor, hogy inkább az elálló fülek, mint ez a kötés napokig.. de most már látom a fényt az alagút végén :-)

Remélem, a varratszedés sem fog fájni, és tetszeni fog az eredmény.

10396. 6e7dcbd3c8 (válaszként erre: 10393. - Tvli)
2012. jún. 3. 08:13

Szia!

Köszönjük a részletes beszámolót!

Gratulálok a füleidhez, és nagyon várom a beszámolót a varratszedés utáni pillanatokról is, mikor oda küld Jósvay a tükörhöz :-P

Én nem tudtam betelni a látvánnyal, mikor először megpillantottam laposkákat.

Ügyes voltál, és a lehető legjobb orovosra bíztad a füleidet :-)

Kitartás, már csak 2 nap varratszedésig :-)

10395. Lappát
2012. jún. 3. 01:39

Én is csak ámultam, bámultam a részletes leiráson. Nagyon jó beszámoló. És nálam is szinte egy az egyben ugyanez történt, de én ugyanott is voltam, ugyanugy Jósvay doktornál :)

Nálam annyi különbség volt, hogy nekem nagyon fájt már kora estére/késő délutánra, be is lázasodtam kicsit (nem mértem, de éreztem). Szóval az első este nagyon kemény volt. Egy nagyon rövid pillanatig még az is bevillant, hogy lehet nem kellett volna, de azt gyorsan elhesegettem, és azóta is ugy gondolom, hogy életem egyik legjobb döntése volt, és ha kéne még 50szer is végigcsinálnám akár. Aztán a második naptól már csak szoros volt, és én már szinte vitaminként szedtem a cataflam-ot, de kötés levétel után másnap már szabadon mentem velük dolgozni és minden felé.

10394. ear
2012. jún. 2. 18:07
Kedves tvli! Először is gratulálok a bátor döntéshez és a sikeres műtéthez. Igazán kimerítő részletességgel számoltál be az előkészületekről, a műtétről és a műtétet követő időszakról. Azt mondhatom, 98%-ban nálam is így zajlottak az események, bár nem Jósvay doktor végezte a műtétet. Szóval aki még műtét előtt áll, nagyon sokat segít ez a részletes leírás. Remélem, ezzel még több műtéten gondolkodót sikerült felbátorítani. Örülök annak, hogy egyre több a segítőkész fórumtárs! :))
10393. tvli
2012. jún. 2. 08:26
Még egy fontos információ - hölgyeknek: a műtét időpontjának megválasztásakor a menstruációs napokat ki kell hagyni az erősebb vérzés miatt (és nyilván a vizeletvizsgálatkor sem szerencsés, ezeket be kell kalkulálni).
10392. tvli
2012. jún. 2. 08:17

Egy hét várakozás:

Az első napon estig semmi bajom nem volt, a kötést leszámítva. De 20h után már be kellett vennem az első Cataflam-ot, mert elkezdett szúrni-lüktetni-égni mindkét fülem. Kötés nélkül talán nem fájt volna ennyire, de így elég szörnyű volt. Ülő pózban kb. 2x20 percre tudtam elszundítani, és csak hajnali 3-kor sikerült elaludnom pár órára. Úgyhogy az első éjszaka elég nehéz volt, 4 óra alvással, feszülő fejjel… Másnaptól viszont egészen elviselhető, tudok aludni (bár elég kényelmetlen félig ülve), gyógyszer sem nagyon kell. Napi egyet azért beveszek, mert gyulladáscsökkentő is.

Nekem nem volt gond az evéssel, de igyekszem óvatosan enni (direkt olyan kajákkal készültem: pl. kalács, krumplipüré, levesek, banán) és semmi ropogósat… nem is a fájdalom miatt, hanem mert minden visszhangzik a fülemben :-) A tüsszentés, ásítás nem gond, az orrfújással csak óvatosan.

A fogmosás, arcmosás kicsit lassabban megy, kerülni kell a hirtelen mozdulatokat. De egyébként mértékkel mindenféle könnyebb házimunkát, napi rutint meg lehet csinálni, csak lassabban. Nyilván nem ilyenkor kell porszívózni vagy cipekedni. A fizikai megterheléstől (és vérbőséget okozó egyéb tevékenységektől :-) egyébként is tartózkodni kell az első hetekben.

Szerencsére ki tudtam venni két hét szabadságot (életemben először; nem is tudok mit kezdeni a rengeteg szabadidővel, pláne ilyen „korlátozott állapotban” ), turbánnal furcsán néznék ki az irodában.

Itt tartok most… 3 nap múlva kell mennem varratszedésre. Remélem, ott és utána is minden rendben lesz. Majd beszámolok arról is.

Jó hosszúra sikerült a leírás :-) Remélem, ezzel másoknak is tudok segíteni – ahogyan nekem is sokat segített az elhatározásban, hogy Tőletek mit olvastam (az orvosi tájékoztatókban ezek nincsenek leírva, de így teljes a kép).

10391. tvli
2012. jún. 2. 08:16

Műtét:

A megbeszélt napon 7.30-ra kellett megjelenni a kórház A épületének 3. emeletén (ez a Tétényi út felé esik, liftben a 6-os gomb), a „plasztikai kötözőnél”. A doki a konzultáción azt mondta, hogy ne reggelizzek, de amikor a műtét előtt egyszer telefonáltam, az asszisztens azt mondta, hogy egy keveset ehetek (mivel nem altatás lesz), valami könnyűt. Így reggel megettem egy szelet vajaskenyeret, nem volt gond.

Hatan voltunk aznap, különböző műtétekkel: volt néhány kisebb műtétes (pl. anyajegy-leszedés), és rajtam kívül egy szemhéj-plasztikás hölgy. Az aznapi műtétek sorrendje a behívás sorrendjében történt – amit tkp. csak az befolyásolt, hogy ki mikor adta le a papírjait az asszisztensnek reggel. (De az asszisztens tájékoztatása szerint általában dél körül végeznek, addig mindenki sorra kerül.)

Jó kis társaság gyűlt össze, kellemesen elbeszélgettünk, amíg a doki mindenkit még egyszer megvizsgált, átbeszélte mindenkivel a teendőket.

Ez kb. másfél óráig tartott, utána az asszisztens átkísérte a csapatot a műtőhöz, jöhettek a családtagok is. A műtőhöz közeli váróban mindenki kapott egy-egy kórházi, egyszer használatos ruhát (nadrág és felső), a kis öltözőben vagy a mosdóban át lehetett öltözni (túl hamar nem érdemes, mert elég vékony a cucc, nem volt melegünk…). Az öltözőben néhány szekrény zárható, de egyébként egymásra és a várakozó kísérőkre bíztuk a cuccainkat. Az ékszereket le kell venni.

A hajamat fel kellett fognom egy hajgumival a fejem tetejére, az asszisztens bekente valami fertőtlenítő-tisztító folyadékkal a fülemet és környékét. Ezután egy keskeny kötést tekert fel a homlokom-tarkóm vonalába, a füleim mögé. Szép látvány lehettem: műtős ruci, no smink, idétlen frizura, kötés a fejemen + a fülecskéim szabadon  Kellett vinni papucsot (ha valaki elfelejti, adnak olyan zacskót, amit a múzeumokban szoktak), és én szerencsére vittem egy vékony zoknit is, elbírtam… aznap nem volt túl jó idő.

Én utolsó előttiként kerültem sorra, előttem volt egy könnyebb eset kivételével mindenki, a szemhéjplasztikás hölgy is. De így is már fél11 körül bejutottam. A műtősfiú átkísért a kb. 15 méterre lévő műtőbe, ahol már várt a doki. Ott adtak a lábamra egy zacskót, felmásztam az ágyra, letakartak egy lepedővel nyakig. A fejemet bebugyolálták valamibe, csak az arcom és a füleim maradtak ki. A doki bekente az arcomat és a füleimet a fertőtlenítővel, és röviden elmondta, mit fog csinálni.

A jobb fülemmel kezdtük: a nyakamat-fejemet teljesen el kellett fordítanom balra. Adott 5 v. 6 injekciót – a fórumosok elmondása szerint az első után már nem éreznek semmit… hát én éreztem mindet, de kibírható (nem rosszabb, mint a fogorvosnál). Viszont utána már csak a hangokat hallottam (mintha valaki a falat kaparná, vagy papírt vágna a fülem mellett; nem vészes, inkább érdekes, szokatlan), halkan szólt a rádió, igyekeztem elterelni a gondolataimat a „szike, törlés” vezényszavakról. A varrás vicces volt, nem fájt, de éreztem, ahogy meghúzza a „cérnát”  Kb. 15 perc alatt megvolt a jobb fülem, bekötözte, ezután megfogta a fejem (a nyakam, vállam addigra már teljesen elgémberedett) és átfordította a másik oldalra. Ugyanezt megcsinálta a bal fülemmel, azt is bekötözte, és utána elkezdte körbetekerni a fejemet. Pár „kör” után fel kellett ülni, és úgy folytatta. Jót nevetgéltünk közben, amíg a fejemre tekert kb. 20 méter gézt. Úgy néz ki az ember, mintha egy nagy, fehér fülhallgató lenne rajta.

És ennyi volt a műtét… kb. 50-60 perc mindennel együtt. Mivel jól voltam, nem szédültem stb., a műtősfiú visszakísért a váróba, ahová vigyorogva vonultam be a férjemhez és a többiekhez. Pár perc pihenés és egy életmentő csoki után óvatosan felöltöztem (érdemes gombos v. bő nyakú felsőt venni) és indultunk haza.

Az autóval érkezőknek javaslom (mivel a környéken már reggel 7h után is alig volt parkolóhely), hogy vegyék igénybe a kórház belső, fizetős parkolóját: a Bártfai utca felől kell behajtani, 300 Ft/óra. Nekem megért ennyit, hogy nem kellett a környéken bolyonganom bekötött fejjel. Elég feltűnő a kötés, kb. 10 cm széles – a homlokom egy részét is takarja, a füleket teljesen, csak a fejem búbja van kint.

10390. tvli
2012. jún. 2. 08:14

Kedves Sorstársak!

Először is szeretném megköszönni a rengeteg hasznos információt, amit itt a fórumon olvastam fülplasztika-ügyben. Többek között ezért is mertem belevágni idén tavasszal. Akik még előtte állnak, azoknak szeretnék segíteni a saját tapasztalataim leírásával – a változatosság kedvéért: a dokim Jósvay János, a budapesti Szent Imre Kórház Plasztikai Sebészeti Profiljának főorvosa.

Több kósza gondolat után idén tavasszal jutottam el odáig, hogy komolyabban utánanéztem a fülplasztikai műtét menetének, elkezdtem dokit keresni stb. Mivel az ismeretségi körömben nem tudtak ajánlani, így az Interneten néztem körül, és találtam – többek között – erre a fórumra. Mivel Budapesten elsöprő többséggel Jósvay doktor urat ajánlották, és a műtét ára is jóval kedvezőbb nála a többieknél, így tőle kértem időpontot konzultációra.

Konzultáció:

Márciusban érdeklődtem, április elejére kaptam időpontot (telefonon elég nehéz őket elérni, de mivel sok kérdésem volt már előre, ezért így jelentkeztem be). Egy hétfő délutánon kellett a Szent Imre Kórház Bártfai utcai szakambulanciájára mennem (a földszinten be kell jelentkezni a betegfelvételnél/regisztrációnál, a rendelő a 3. emeleten van, felújított, modern épületben). Sokan voltunk, így legalább egy óra késéssel jutottam be a doktor úrhoz. Kb. 15-20 percig tartott a konzultáció: természetesen megvizsgálta a füleimet (szerencsére nem lapátfüleim vannak, a doki szerint határeset, már van értelme műteni, ha engem zavar), elmondta, hogy mit kellene csinálnia, ez mivel jár, mi a műtét menete stb. Kitöltöttünk néhány papírt, adott csekket (140e Ft két fülre), és megbeszéltünk egy május végi időpontot. Azt kérte, hogy ha meggondolom magam, előtte pár nappal szóljak; egyébként várnak aznap reggel.

Előkészületek:

A műtét előtt be kellett szerezni egy 1 évnél nem régebbi mellkasröntgent („tüdőszűrő-vizsgálat”) és egy kb. 2 hetes labort (vér és vizelet). Előtte hajat kell mosni – utána úgysem lehet egy ideig 

Otthon tanulmányozni kell a dokitól kapott mindenféle papírokat (beleegyező nyilatkozat, beutaló stb.), ezeket aláírva vissza kell vinni a műtét napján a csekkel együtt.

Folyt.köv.

10389. Ancsurii (válaszként erre: 10387. - Setgo)
2012. máj. 29. 11:59
Debrecenben dr. Péter Zoltán.
2012. máj. 29. 09:36
Sziasztok fülesek!Hétvégén voltam a balatonon, és megmutattam a nagyvilágnak :)Persze azért vigyaztam rá, egyszer elkapott az eső, csak arra figyeltem, hogy a fülem ne legyen vizes.Ma éjjel meg azt álmodtam hogy visszaállt, micsoda rémálom...Sok sikert akik most vágnak bele és jobbulást aki már túlvan rajta!
10387. Setgo (válaszként erre: 10386. - Ancsurii)
2012. máj. 28. 23:11
Ki is műtött? Csuha Lajos?
10386. Ancsurii (válaszként erre: 10382. - Setgo)
2012. máj. 28. 23:03
Persze, a személyes referencia a legbiztosabb. Én sem tudtam semmit a dokimról, azóta meg már többen voltak Nála a fórumozók közül.
10385. Ancsurii (válaszként erre: 10380. - Mimeszmo)
2012. máj. 28. 23:00
Biztosan a gyulladás miatt érzékeny még a füled. Kitartás!!!
10384. Boccci (válaszként erre: 10380. - Mimeszmo)
2012. máj. 28. 20:22
Ja, éjszakára kb 5-6 hétig ajánlatos a fejpánt.
10383. Boccci (válaszként erre: 10380. - Mimeszmo)
2012. máj. 28. 20:21
Ha még gyulladásban vannak a füleid, akkor nem csoda ha érzékenyek és fájdogálnak. Szerintem nappalra ne hordj pántot, hagyd inkább szabadon a füleidet és csak éjszakára tedd fel. Nekem a kötéslevétel utáni első napokban irritálta a pánt a füleimet, nappalra 1x tettem fel de nagyon zavart, nélküle viszont nagyon szuper volt. Dokihoz vissza kell még menned? Jó lenne azért ha figyelemmel kísérné míg teljesen lemegy a gyulladás. Utána már nagyon gyorsan fog gyógyulni.
10382. Setgo (válaszként erre: 10381. - Ancsurii)
2012. máj. 28. 19:25
Ebben reménykedem én is. :) Csak klassz lenne biztosra menni. :)
10381. Ancsurii (válaszként erre: 10379. - Setgo)
2012. máj. 28. 19:15

Az semmit nem jelent, h itt nem ismerjük, attól még biztosan jó Doki!

Ha beszélsz vele könnyebben tudsz dönteni.

10380. Mimeszmo (válaszként erre: 10371. - Boccci)
2012. máj. 28. 19:02

Hát lehet igazad van, és még mindig be vannak gyulladva :( Olyan érzésem van sokszor, mintha kb.5 kg-osak lennének...Az antibiotikumot 2 hétig szedtem, múlt szerdán vettem be az utolsót,az arnica montana-t szedem még, meg nagy dózisban C-vitamint.Meg azt sem tudom, h a fejpántot meddig hordjam még? Mert éjjelre még mindig rajtam van, de én sokszor hordom még mindig nappal is...

Jövő héten kedden kell újra kontrollra mennem, talán akkor többet tudok...

De azért köszi az infót :)Szép estét!

10379. Setgo
2012. máj. 28. 17:14

Sajnos nem túl közlékenyek az emberek.

Dr Mihályfi Lászlóval lesz találkozóm a napokban.

Bárki bárminemű információt tud róla, jelezze ha kérhetem. Itt vagy üziben.

Plasztikai sebészt keresek természetesen, nem általános sebészt.:)

10378. Ancsurii (válaszként erre: 10374. - Setgo)
2012. máj. 28. 17:02

Szerintem mindenképp kérj referenciát a dokiról, beszélj vele, nézd meg a munkáját, és csak teljes bizalom esetén dönts mellette.

Nekem Debrecenben csinálták, de én is úgy gondoltam, hogy csak akkor megyek hozzá, ha teljesen megbízom benne a konzultáció alapján. Ha cseppnyi kétségem lett volna, mást váláasztok.

Biztosan vannak más jó dokik is, csak körül kell nézni. Itt is volt, akit más műtött, és elégedett az eredménnyel.

És még talán annyi jótanács, h plasztikai sebészt keress, ne általánost (Ők is megcsinálják, de nem biztos, h tökéletes lesz).

10377. Kittybébi (válaszként erre: 10376. - Setgo)
2012. máj. 28. 16:45
DanaD, róla mindenki tud! szegény nagyon pórul járt, Jósvay doki rakta rendbe neki:

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook