Fülplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Ne gondolkozz, csináltasd meg :)
Mindenkinek lelki problémája volt a fülei miatt, de aki megcsináltatta már NINCS!!!!! uh hajrá:)))
Szuper!
Mostmár rohamos lesz a javulás.
Én 6 hetes "koromig" pántoztam, de csak éjszakára.
Fülcsit akkortól hordj, amikortól a fülednek jó, ezt úgyis fogod érezni.
Az én füleim sem egyformák, de soha nem is voltak, ez valahol normális. A tetején, annak amelyik a konyulós, nézd meg van-e poici bemetszés fent belül. Ezt azért csinálják bele, h ne álljon ki a teteje. Nagyon nehezen lehet észrevenni, pici, 5-8 mm csak. Nekem mindkét fülemben volt.
Sziasztok!
A kérdésem az lenne,hogy meddig kell a pántot hordani?Május 7.-én volt a műtét.És hogy fülbevalót mikortól lehet betenni? Nem valami hatalmas karikát akarok, csak pici,könnyű,bebökős szolidat:)Olyan "meztelennek"érzem őket:))))
Szia Ancsurii!
Hát most az előbb vettem be az utolsó antibiotikumot! Már fele annyira sem gyulladtak hál'Istennek! De azt szeretném kérdezni, hogy ez az érzékenység még meddig marad meg? Még mindig olyan nehéznek érzem őket, és ha nagyobbat nevetek, vagy grimaszolok,úgy húzódik :( De tutti gyógyul, mert most meg úgy viszketnek,wáááá :)
Viszont sajna nem egyforma :( Erre valamelyest számítottam,de a bal fülem teteje picit "lekonyul" :) Bár így is mérföldekkel szebbek, de most természetesen egyfolytába VELÜK vagyok elfoglalva:)
Szép napot!
Szia.
60 ezerért várok 60 napot, szerintem megéri, úgy hogy Jósvay profi. :) Egyik barátnőmnek Csuha Lajos csinálta a cicijét, nagyon szépen! Mellben biztosan jó!
Szia!
Engem dr. Csuha Lajos műtött. Bár nem tudom, mennyit kell várni most a konzultációra, de kiváló szakember Ő is. Nála a fülplasztika 200.000 Ft.
További ajánlott fórumok:
- Szent Imre kórház - Dr. Josvay János - fülplasztika
- Van közületek olyan akinek volt már elálló fülplasztikája?
- Az én fülplasztikám
- Gyerek fülplasztika tb támogatásra
- Somogy megye és környékén (Nagyatád, Pécs, Dombóvár, Marcali, Kaposvár) csináltatott valaki mostanában fülplasztikát?
- Járt már valaki Doleviczényi Zoltánnál? A fiamnak keresek fülplasztikust, mert egy baleset miatt hiányos a bal füle szegénynek.