Függőség: ki miről szokott le, és hogy? (beszélgetés)
Azt a mindenit Kati!Nem semmi,gratulálok:)hátha valaki hasonló problémával küzd(vagy a gyerkőce)és akkor majd tudsz segíteni....
Cigi leszokás rulez:)Nekem is megvolt bőőőven a napi egy dobozom. Megkérdezhetem,mióta vagy "tiszta"?
Oké én majd csak du.leszek :(
6-ra megyek melóba :(
De ez jó hír csak így tovább.Majd drukkolok:))
Én is a cigarettát tettem le, 13 év után. Napi 1 dobozzal szívtam.
Én tapaszt használtam, de nem 10 hétig, ahogy a leírás szerint kellene. Én letudtam 3 hét alatt. 2-esből 2 hét, 1-esből 1 hetet aggattam magamra. Többet nem voltam hajlandó rá áldozni, mint a cigire egy hónapban. Ennek már fél éve és azóta kifejezetten idegesít, ha valaki füstöl mellettem. Tudom bagoly mondja... bár én úgy érzem míg szívtam megpróbáltam figyelembe venni a nemdohányzók érdekeit. :)
Akarterő.Mikor megtudtam hogy jön a gyerek, letettem, pedig a kolegák sorban cigiztek, otthon meg a párom.De nem akartam hogy a gyerek "szívjon":DDD
De vagy fél évig küszködtem a nkotin éhséggel...
És te?Miről szoktál le?Amúgy ez jó topic:)
Graula!:)és,milyen módszerrel?Akaraterő,tapasz,rágó,gyógyszer?
(ne haragudjatok,végeztem melóban,de holnap reggel jövök,addig csevegjetek bátran:))
Sziasztok!
A Hoxát böngészve jópár emberrel, és még több problémával összeakadtam, hát arra gondoltam, mi lenne ha összegyűlnénk,és megosztanánk egymással öszintén,hogy ki, milyen függőséget győzött le,és hogy. Azok az "okosok" kérem mellőzzenek,akik beköpik,hogy "abba kell hagyni és kész", vagy hogy "akaratgyenge vagy". Legyen szó alkoholról, drogról, cigarettáról, étkezési zavarról, szexfuggőségről, bármiről,gyertek,és számoljunk be,kinek mi,vagy ki segített, hogy egészségesebb és szebb életet éljen.
További ajánlott fórumok:
- Számítógép függőség gyerek, kiskamasz, kamasz
- Van valami függőséged?
- Más is szokott irigykedni arra, hogy a szép embereknek minden milyen könnyen megy és mennyire lazák, nyugodtak?
- Ez vajon már függőség? Mit lehet tenni?
- Mi történik velem, függőséget okoz az Activia?
- Miért okoz függőséget a Facebook és hogyan lehet ezt kivédeni?