Fóti kismamák (beszélgetés)
Jó reggelt!
Kata bejelöltelek!Gyönyörű a kisfiad, azok a szemek:)))
A Forma 1-et én is szeretem és Kimi a kedvenc!
Tünde köszönöm! :)
Mivel neked itt a teljes neved az adatlapodon, megkerestelek iwiwen és írtam pár sort, ott meg tudsz kukkantani :)
Szia Kata!
Üdv. köztünk.
E-mail címem az adatlapomon, várok képeket!
Szia Tünde! :)
Igen igazad van, be sem mutatkoztam, bocsi :)
Katának hívnak, kisfiamat pedig Patriknak.
Bevallom engem picit zavar ez a nagy nyilvánosság, ezért képet nem szívesen tennék fel ide, de privátban szívesen. :)
Sajnos én már megtapasztaltam egy másik szintén nyílt fórumon, hogy miközben mi szépen, békésen fórumoztunk, és elég sok mindent megosztottunk egymással, addig teljesen kívülállók olvasgattak és belénk kötöttek :(
ezért jobban szeretem a zárt fórumokat, de most annyira megörültem nektek :)
Szia!
Megkérdezném a keresztneved:)
Csatlakozz, legalább egyre többen vagyunk!
Nekem egy 2 éves kislányom van Nóri.
Hogy hívják a kisfiad? Majd tegyél fel képet magatokról légy szi, és írhatsz naplót is!
Jó éjt!
Sziasztok!
Én véletlenül akadtam erre a fórumra, de nagyon megörültem, mert mi is Fóton lakunk.
Ha nem bánjátok csatlakoznék hozzátok, próbáltam visszaolvasni, de inkább a fórum elejét, hogy picit képbe legyek.
Egy másfél éves kisfiam van, nagyon várjuk már a tavaszt, hogy lehessen nagyokat csavarogni.
Mi nem a kisalagi részen lakunk (de anyukámék ott laknak), hanem a régi fóti részen, de ha jó az idő nagyokat szoktunk sétálni.
Szép estét mindenkinek!
Szia!
Buciét nem, de Erdeiét igen:)
A Fáy présház felé lakik...
Az én doktor nénim is nyomta a hasamat, mert hosszú volt a kitolás. Nektek mennyi volt? Nekem 1 óra 40 perc...
Az Erdeivel valahogy mindig egyszerre vásárolunk a corában :p, szóval gondoltam, hogy itt lakik valahol :D
Egyébként nem akarunk váltani, most kötöttük újra... :S De nem is az internet a gáz, hanem az ip tv...
Mire hazaértünk most a piacra, meglepetés várt minket a felhajtón... A szomszéd ikerről lecsúszott az összes jeges hó, kb 25cm magasságban teljesen lepte a beállónkat... És hálát adok neki, hogy épp mi sem és az autó sem volt a tető alatt...
Tünde! Stohl Buciét nem kell leolvasni? :D
Zsókának szerencsére nem lett semmi baja az oltástól. Jókat alszik ma is. Voltunk megint tornán, nagyon király volt, jól rádolgoztunk a hétfői izomlázra.
Dia, még hány nap van vissza? Küldesz majd sms-t ha megérkezik Laura? Lécci! :)
Most néztem vissza az sms-eimet, amiket Zsóka születése után kaptam. Tök jó volt nosztalgiázni! :) És előtte 3 nappal még Meliéknél voltam. Arról is van sms. :)
Képzeljétek hétfőn megnéztem egy kismama szülési videóját (együtt jártunk/járunk tornára) és a doki ököllel nyomta felülről a hasát. Lett is nyoma... Én úgy szitkozódtam miközben néztem! Mi a picsának kellett?! Tök jól haladt a szülés, anélkül is simán kinyomta volna!
Meg amin még meglepődtem, hogy neki a szülésznő vezette le szinte az egészet. Nekem a dokim csinált mindent. Szerintem így fair.
Akkor ok:)
Köszönöm, remélem a továbbiakban is így sikerül!
Képzeljétek, Erdei Zsolt villanyóráját is le kell olvasnom:)
utána még egy félórával talán, mikor elmentél.
most is alszik, ez a 2.kör:)
akkor nagyon jól haladtál. ügyes vagy :)
Sziasztok!
Itthon vagyok. Egész jól haladtam, kb. a fóti óráknak megvan a fele.
Melinda köszi a segítséget,a térkép is jó volt!
Timike mikor aludt el?
nálunk még csak a saját kupink van :)
Timike még nem nagyon csinál :)
majd ha 2 lesz... akkor aztán nálunk is nagyobb lesz :)
De légy szi takaríts össze azonnal! ;)
Megyek:)
Köszi!
gyere, mailen megírom a házszámot.
remélem nem zavar, h nincs túl nagy rend, de ilyen náthásan nincs kedvem pakolászni :)
Melinda, Te nyertél!
Bocsi, a házszámra nem emlékszem, 10 perc múlva indulhatok?Az artézi víz utáni köz ugye?
Elküldöm mailen a munkát és térképre is lenne szükségem, megoldható?
Azt hiszem, az lenne a jó, ha Fót több részéről nyomtatnánk, és akkor lenne.
Most először olyan kellene (ha esetleg van időd meglesni) ahol a köv. utcák vannak rajta: Tanács József és környéke.
Várom a választ, addig bebugyolálom magam ;)
Köszönöm!
Jöhetsz ide is Tünde :)
vaggy majd legközelebb :)
hát, olyan náthásan vagyok, köszi.
nem nagyon betegen, de olyan nincs kedvem semmihez. Timike ma jobban aludt szerencsére,de már látszik az egyik fogacskáján, h mindjárt kijön, kidudorosdik, érződik az íny alatt. ettől elég mocorgóasan alsziki, de ritkán ébred fel. ma reggel nagyon kedves volt hozzám, 7kor még nagyon álmos voltam, azért a kezébe nyomtam két játékot éa szépen eljátsozz vele, amikor meg leközelebb felébredte, már ő is aludt :)
:)
Már írtam mailt, mert mennék má dolgozni. Az ebéd kész:zöldborsófőzeléket csináltam, és sütöttem ki mellé pár szelet párizsit így hirtelen.
Levesünk még van, májgaluska.
Porszívózok mindjárt és a fontosabb munkáim kész vannak, ja és még a mosogatás van :(
Persze hogy unod? ;)
Köszi, még mindig semmi!
Jó reggelt!
Tudom, már unjátok a nyafogásomat...Dóri ha délelőtt megérkezik a munkám (ugyanis tegnap délutánra ígérték..) akkor tudnál Nekem nyomtatni?
Vagy Melinda? Azért kérdezem Dórit, mert ő asszem kicsit közelebb lakik, és már voltam Náluk :)