Fóti kismamák (beszélgetés)
Hol lehet megnézni a rallyt? Azt is szeretjük!
Szerintem a fogacska változó lehet, bár nagy az esélye h 2 éves kor után bújik ki, mert Nórinak mi még mindig várjuk az utolsó 4-et.Most egy ideje folyamatosan duzzadtnak látom az ínyét alul bal oldalt, de még semmi!
Sziasztok!
No MOST visszaolvasok:) Közben reggelizek.
Jó reggelt!
Dóri! Ok :)
Jó reggelt!
Mi szerintem benézünk, de még nem döntöttem el :p :D Majd meglátom, hogy lesz kedvem :)
Egyre korábban kelünk... És Tomot lehetetlen visszaaltatni hajnalban.
Ja nálunk lesz a találka, nekünk fél4-4-től lenne jó, mert apjuk 3kor kel és fél4kor indul vissza a munkába.
Majd küldöm a címet mindenkinek, aki még nem volt.
Judit! Bejelöltelek :)
Az én kisfiamról a publikusba iwiwen csak pár kép van, de van egy külön mappája, amit csak az ismerőseim láthatnak, miután visszaigazolsz, már Te is :)
Dóri! Holnap mi nem tudunk menni a zenebölcsibe.
Viszont elnézünk a baba-mama klubba a művházba. Gondolom Meli most nem jöttök, mert írod, hogy milyen borzalmas az utcátok, de visszaolvastam itt, és már látom hol laksz, hát szóval nna az nagyon messze van valóban :(
Nekünk babakocsival kényelmesen 20 perc, remélem azért nem csak mi leszünk már megint :))
A csütörtök délután viszont nekünk jó a talira!!!!
Már ha a kisfiam is úgy akarja ... ma nem aludt ebéd után, ilyenkor 5-kor már minden baja van, így 6-kor fürdés, és fél7-kor alvás van. Remélem csütörtökön minden simán menni fog és elalszik ebéd után.
Amúgy hol lenne a tali és hánykor?
Sziasztok!
A csüt nekem is jó! :)
Az utca nálunk is borzalmas. Nem is voltunk sétálni egy ideje. :( Újra kendőbe kéne raknom Zsókát, akkor tudnánk.
Akkor nem csodálom, hogy nincs kedved elindulni.
Nekünk szerencsénk van az aszfalt úttal, és még a járda is elég tűrhető, bár babakocsival nehézkes rajta közlekedni...
Az utcánk kész katasztrófa, annyi víz van benne, mint egy megtermett patakban. De úgy, hogy még van hó az úton, jó latayakos, a gödrökban meg már áll a víz.
Nincs is kedvem elindulni sehova, mert ugye járda alig van, ahol meg van, ott lépcsőket tesznek szegény babakocsis anyuka elébe.
Kata, igen mi jártunk baba-mama klubba, főleg ősszel. télen nem nagyon, mert innen gyalog messze van, autó meg vagy nincs vagy hó van ...
de ha tavaszodik, akkor megyünk újra.
jó a csütörtök :)
akkor dunakeszire mentek zenebölcsibe?
Csütörtök?
Mert holnap akkor lehet elnlzünk a zenebölcsibe, szerdán meg tornázni megyünk, bár szerda délelőtt is ok lehet.
Sziasztok!
Dóri örülök h minden ok!
Kata köszi a felajánlást, én is a sorban vagyok ám, hogy itt is talizzunk, de ez mostanában Nálunk a legképlékenyebb!
A héten Nekünk esetleg a csütörtök du lenne a jó!
De hozzánk ne igazodjatok, ha van más nap, talizzatok, majd mi is "beszállunk" valamikor:)
Puszi.
Jót jelöltél be Kata :)
Mi is kész vagyunk a talira.
akkor Dóri nálatok? mondj napot!
Dia, hogy vagy? bírod?
Sziasztok!
Megjöttünk, minden rendben, szívzörej megvan, majd kinövi, semmi elváltozást nem talált, így egy fél év múlva kell menni kontrollra.
Az EKG nem igen tetszett a lánynak :)
Én benne vagyok a taliban, akár nálunk is, most egész jól nézünk ki, mert itt volt tegnaptól a húgom, hogy elkísérjen, így tegnap renováltuk a lakást. :)
Meli! Én benne vagyok a taliban!!
Asszem megtaláltalak iwiwen .. legalábbis remélem, hogy Téged jelöltelek be :)))
Remélem nem lesz gáz a szomszédban ...
A héten tali?
Timike már jól van, én is meggyógyultam a hétvégén végre.
Kata, majd akkor hozzátok is megyünk :) meg majd hozzánk is :)
Bent nálunk sincs rengeteg hely, de elférünk :)
TImike a fotel alatt van :) betolatott :))
MI is itt vagyunk :)
Mamáknál voltunk, jó volt :)
MA kicsit feszült vagyok, a szomszédéknak ma van a válóperi első tárgyalása, aztán ki tudja ez mit hoz ki a szomszédból. mindenesetre figyelem, ahogy tudom, h mi történik náluk, csak nem látok rá. csak a konyhából a kertjük egy részére, de a kapujukra nem, h mikor jön haza.
Sziasztok!
Gyors kukk, reggelizem, aztán indulok utamra:)
Dóri nagyon aranyos vagy, ha valóban nem tudok semmit kezdeni vele, szólok, de amíg nem fordítok rá kellő időt, nem akarok mást feltartani!
Remélem Mki jól van, puszi!
Egyszer csak jövök!
Tünde, ha kell átmehetek valamelyik nap.
Kata én még nem döntöttem, hogy holnap megyünk-e zenebölcsibe.
Jó reggelt lányok!
Dóri! Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!! Majd ha lesz időd írj, hogy mi volt!!
Én még nem tudom mi lesz holnap, párom most váltott munkahelyet és holnap kezd, ha nem kell neki a kocsi, és minden klappol, szeretnék átmenni keszire a zenebölcsibe.
Este már biztos többet tudok!
Szép napot mindenkinek!