Fóti kismamák (beszélgetés)
Dia, emlékszel Csillára? ott laknak nem messze TŐletek.
kérdezi, h holnap ráérünk-e mert szívesen talizna Veled is, így hárman.
Szupi!
Köszönöm szépen! Neked is elküldöm a számom...
okés:-) a leendő pizzázót tudod, melyik
ahogy mész az utcában felfelé, a pizzázóhoz legközelebb eső házrész. De egyébként kinn van a számunk, 32/1.
eddig jó a kedd :)
akkor úgy tervezem.
Hú, de jó, okés!
Bár a jövő hetem kicsit zűrös, hétfőn városozom, de kedd az jó lenne! Csak délután megyek majd nőgyógyászhoz, kb. 5-re Újpestre. Vagy szerda délelőtt. Délután jön fel anyum takarítani péntekig.
Nektek milyen a kedd?
Csuti, támogatom az ötletet:-))) Nagyon is! Itthon vagyok, gyönyörűen süt a nap, és mégis olyan bezártságérzésem van...
Persze, gyertek nyugodtan! Priviben elküldöm a telefonszámom is, biztos, ami biztos.
Köszi lányok!
Délután írok, mit mondott a doki néni.
Dia! Ha már nagyon unatkozol átgurulhatunk ma hozzád látogatóba Zsókával, autóval. :) Ha szeretnéd megnézni milyen egy ilyen pici baba.
Tünde! Tesóm kisfia kruppos volt (vagy még az?) és ők használtak hidegpárásítót és arra nagyon jó volt! A krupp asszem gégegyulladás és fullasztó köhögéssel jár. Még kórházban is volt a pici egy hétig ezzel régen. Ennyit tudok a hidegpárásítóról.
Nálunk is inkább sok a pára, főleg a tetőtérben. Pedig a védőnő azt mondta ahol padlófűtés van, ott száraz a levegő. A tető szigetelése az illesztéseknél nem jó így még penész is van sajnos. :(
Tünde, szerintem prbáld meg a hagymateát, baja nem lesz tőle, max utálni fogja és csak egy kortyot iszik.
hátha segít.
Köszi Dóri!
Igen, mint készülék. Én a radiátorra tettem párologtatni vizet, csak egyik barátnőm azt mondta, hogy a hideg pára jó a köhögésre.
Na, délután vissza viszem a doki nénihez!
Eddig nappal nem nagyon köhögött, most már igen, egyre jobban...
Küldök egy gyógyölelést Nórinak!
Hidegpárásító? Mint gép?
Én egy időben a gyerekszobába teregettem, a régi dokink javaslatára, mikor ilyen köhögős volt Tom.
De aztán nem is tudom, hol felmerült, hogy akkor végülis vegyszeres vizet párologtatok... De azóta nem nagyon volt ilyen betegségük, de ez a lakás baromi párás...
Sziasztok!
Még rosszabb éjszakánk volt, mint tegnap. 1/4 3-kor költöztem át Nórihoz, akkor már negyedszer ébredt köhögésre, majd fél 4 körül sikerült
vissza aludnunk. Nóri egyre jobban köhög, én meg ettől egyre idegesebb vagyok, hogy miért nem múlik már, sőt, erősödik:(
Hajnalban át is öltöztettem, mert picit éreztem a pizsi rugi alatt hypo szagot, azzal fehérítek mostanában, és eszembe jutott, nem-e az irritálja, mindent levettem róla, de utána is folytatódott.
Hideg párásítóval kapcsolatban van vkinek tapasztalata? Mondjuk talán Dóri, Neked lehetne...
Jó reggelt!
Ma már aludtunk :) 2szer kelt a lámyzó, meg kétszer Tom is...
Lehet hogy a teli hold zavarta így be??
Judit aranyosak lehettek :)
Sziasztok!
Végre kimozdultunk! Elmentünk a Corába, persze pont akkor amikor elkezdett havazni. Ezen a havon meglepődtem, pedig tegnap néztem a köpönyeget, asszem 1mm csapadékot írtak mára. Ma végre nem akadtam el! :) (Apa elmondta, hogy nagy fokozat-alacsony fordulat vagy mi. :D)
Aztán még voltam egy ismerős kismamnál (Dóri, Te tudod kiknél, egy utcába laktok), ahol egy 3 éves kislány és egy 1 éves fiúcska van. Tündériek voltak! A 3 éves szórakoztatta Zsókát, játékokat mutogatott és magyarázott neki, az 1 éves meg folyton simogatni akarta, puszit adott neki, sőt rá is akart feküdni! :D Zablánivalók!
Dia! Nekem asszem bármikor jó holnap. De megértem ha nem indulsz el. Nem tudom hol van lejárt ösvény. Emlékszem ilyenkor már én is fáradékony voltam. :)
Tünde! Akkor a férjednek biztos többet mond, hogy MT01-e van a páromnak. :) Ez nem crossgép, de gondolkodott már a párom egy enduroban is, az közelebb van a crossokhoz. Ő inkább a ringre szokott kimenni ezzel a motorjával, ha teheti.
Meli, biztos tök jó az a háti hordozó, mindjárt megkuksizom.
Tőlünk két utcával arrébb van egy pici bolt. A Sallain ki is volt v talán van is írva: Margó kisboltja
szép tiszta bolt, kedves néni.
csak akkor megyünk, ha hétközben elfogy vALAMI.
na, azért ma is elmentünk a boltba, h sétáljunk egy kicsit. de a felét se kaptuk, mint amit akartunk.
pici ez a bolt, de legalább befér a babakocsi és még örül is a néni h megyünk.
a coopban olyan kedvetlenek az eladók.
Ja valami postázásról én is hallottam már :)
Szentendréről tényleg nem egyszerű...
Megpróbálom őket felhívni holnap, hátha mondanak valamit. Állítólag ki is postázzák, most néztem meg a neten.
Az a baj, hogy a párom Szentendrén dolgozik, így aztán elég távol van a várostól, és egyébként pedig négyig vannak nyitva:-)
Na, de hétfőn szabit vesz ki, ha minden igaz, és akkor együtt elmegyünk majd orvoshoz is, meg talán oda is.
Párod nem tudja elintézni?
Újpesten kb öt perc volt az egész várakozással együtt.
Igen, a Mávban fogok szülni.
Köszi az infót.
Kicsit ez elszomorít, mert most még mászhatok fel a Várba is. Nagyszerű:-(