Fóti kismamák (beszélgetés)
Helló!
Nekem tök mindegy melyik fórumon vagyunk, nekem itt is jó, nem zavar, hogy nyílt. Egy másik fórumon már megtanultam mit érdemes leírni és mit nem... :D Akkor még belementem totál felesleges vitákba...
Szóval csak megjegyeztem, hogy tetszik az anyatanyás honlap. :)
Mi jól vagyunk. Most mentek el anyumék. Megszeretgették a a kicsilányt és ettünk egy jó disznótoros ebédet. :)
Köszi, jól kicsit fáradtan, nyűgösen...
Tom totál hisztis, nem tudom mi lehet, talán érkeznek a nagyörlők... De megnézni nem tudom, mert harap :p :)
Ti hogy vagytok? Nóri köhögése elmúlt?
Sajnálom :(
Áruvásárlói kártyát nem próbáltátok? Igaz asszem ahhoz is kell munkáltatói, lehet, hogy azt is elutasítják a gyed miatt.
Köszi Dóri!
Hogy vagytok?
Sziasztok!
Nem tudom, visszaolvasni mikor fogok, nemrég értem haza, fáradt vagyok, sokat gyalogoltam, de Dunakeszinek is megvan több mint a fele (mármint a leolvasandó villanyóráknak:).
A hitelünket sajnos visszautasították, olyan letört vagyok, nem akar sikerülni:(((
Köszi Neked is! :)
Úgy látom, hogy izgalmas napok következnek nálatok hamarosan! :)
Nekem mindegy a fórum, döntsetek Ti. :)))
Vagy szavazzunk!! A tanya nekem csak abból a szempontból lenne jobb, hogy zárt, ott csak mi lennénk, illetve ha valaki még kopogtatna akkor megbeszélés alapján be lehet engedni.
Szép szombatot mindenkinek!
Jó reggelt mindenkinek!
Akkor szép sorjában. Bocsánat, hogy eltűntem, de kétnapos nagytakarításon vagyok túl:-))) De ragyog a lakás... egy darabig:-)
Csuti, persze, hogy fogok jelentkezni, mindenképpen küldök sms-t, ha Laura megérkezett. Lehet, hogy nem is írtam még, de a nőgyógyász azt mondta, hogy biztos, hogy nem várjuk meg a március 4-ét, készüljek, mert bármelyik éjszaka találkozhatunk már a MÁV-ban:-)
Tegnap annyira aktív volt a kiscsajszi, azt hittem, beindul a dolog, de aztán mindig elaludt valahogy.
Tünde, örülök, hogy megy a munka.
Szia Kata, én is üdvözöllek. Mi az új részen, a Királydombon lakunk, Csutihoz közel.
Dóri, örülök, hogy jobbak az éjszakák.
Meli, remélem, mielőbb meggyógyulsz.
Na, hogy döntöttetek akkor a fórummal kapcsolatosan? Nekem jó ez is itt.
Csak szóljatok, ha váltás van, nehogy lemaradjak az eseményekről.
Igen most már így tudom :)
Akkor majd biztosan összefutunk, elég sűrűn járunk anyuékhoz.
Sziasztok! Jó reggelt!! :)
Remélem mindenkinek nyugodt éjszakája volt, a miénk az volt!
Dóri, akkor Ti pár házra laktok anyukáméktól. Idősek Klubja van ott, és anyu ott dolgozik mint gondozónő, és a felette lévő ikerház felső felébe laknak.
Tündi! Megy a drukk!! Nekünk is ilyen multifunkc. gépünk van, és mi is ott vettük. Én nagyon szeretem, egyetlen bajom van vele, hogy 4 db patron van benne, mind más színű ugyebár, és elég hamar kifogy, ráadásul ha egyikből kifogy a tinta, akkor nem nyomtat tovább, tehát nem úgy csinál mint a régi kis egyszerű nyomtatóm, hogy akár a színesekből is kikeverte a feketét ha nagyon akartam.
Most pl elfogyott a kékem és nem tudok vele nyomtatni még feketét sem. De simán elképzelhető, hogy beállítás kérdése az egész, na de mi ilyen szinten már nem értünk hozzá.
Amúgy nagyon szuper kis szerkezet.
Tegnap beleolvasgattam a naplódba, és látom, hogy Nórika bölcsibe jár. Szeptembertől mi is oda kényszerülünk, majd kérdezhetek pár dolgot ezzel kapcsolatban?
Pár házra tőlünk van egy öregek "otthona" (nem az csak most nem jut eszembe, mi a neve :p), szóval a fenti részben.
Meli, valahogy elkerülte a figyelmem a szomszédod esete, szörnyű... Nagyszülőkhöz nem tudnak menni, bár ott tuti megtalálja őket alkesz apu...
Tünde megy a drukk :)
Sziasztok!
Megvolt ma az első nap takarításom, elfáradtam, de kerestem pénzt:) 9-től 3-ig dolgoztam, aztán egyből mentem Nóriért, majd jött haza Apa, ettünk és nem sokkal később elmentünk az A. . . . n-ba nyomtatót nézni. Hát van, ami tetszik, Epson multis 22 000-ért, megigényeltük az áruhitelt, de már csak holnap derül ki, elfogadják-e. . . gyanús, hogy nem, mert papíron Apa fizujához képest a lakáshitel nagyon magas, az én gyedem meg semmit nem ér:(
Azért szorítsatok! Szokás szerint;)
Holnap meg megyek villanyórát leolvasni Dunakeszire, Apa lesz Nórival!
Remélem Mki jól van, nagyjából olvastam csak vissza, megyek aludni, jó éjt!
Szép hétvégét!
Sziasztok!
Elaludt az aprónép :)
Lányok! Nekem is mindegy, hogy hol vagyunk, én csak mint egy ötletet vetettem ezt fel, igazából engem csak a nyílt fórum zavar, de természetesen Ti vagytok itt régebb óta, én alkalmazkodom a többség akaratához! :)
Csak én olyan vagyok, hogy jobban meg tudok nyílni, ha tudom, hogy nem olvas bárki, hanem csak mi magunk közt vagyunk. De nem biztos, hogy mindenki így gondolkodik, és nincs ebben semmi rossz.
Szóval felőlem mehetünk, de ha nem szeretnétek akkor maradjunk! :)
Melissam! Ez borzasztó, szegény szomszédod. Nagyon sajnálom, és hová tud menni? Albérletbe? Azok is olyan drágák ...
Dóri! Melyik részébe? Fenti vagy lenti?
Judit! Neked is köszönöm a fogadtatást, és mindenkinek!! :)
Akkor áttelepülünk oda?
Kata mi pont a hargitán lakunk :)
képzeljétek, a szomszédasszonyunknak el kell költöznie a fiával. a férje iszik és olyankor megvadul. tudjátok, a szokásos,ha józan, esküdözik, ha iszik, akkor meg egy állat. egyébként józanul dolgos, rendes ember. szegény asszony meg elmenekülhet a semmibe, semmivel és csak abban reménykedhet, h a férje meghal, mert csak akkor jöhetnek vissza :(((((
szörnyű.
kivagyok.
és nem tudok segíteni, mert mi közel vagyunk, nekik meg messze kell menniük :((
Látom szinte mindenki a kisalagi részen lakik :)
jártok a játszótérre? Ha jó idő lesz mi majd szeretnénk, tavaly voltunk, de akkor a kisfiam pont "kavicsmániás" volt és semmi más nem érdekelte, csak a kavicsokban fetrengés, úgyhogy tavaly nekünk ez nem jött be. Merthogy az a játszótér aprókavicsos.
Egyébként anyukámék a Hargita utcában laknak :), és én is ott nőttem fel.
Na most alszik a csöppem, így tudok írni :)
melissam, megnéztem a játékboltot, na az a java nekem nagy kedvencem. A gyerekkoromat idézi :), majd ha Patrik nagyobb lesz olyat biztosan veszünk neki, annyira klassz.
Na persze ehhez az is hozzátartozik, (nem tudom Ti, hogy vagytok vele), hogy én most élem a második gyerekkoromat :)
Leülök építő kockázni Patrikkal, és sokszor azon kapom magam, hogy a gyerek már totál mást csinál, én pedig még lelkesen építgetek :)))
Jobbulást Neked!
Dóri! Értem! Akkor lehet, hogy ismét fogacska bújik, mert nagyon árulkodóak a jelek ...
a nyílt fórumozásról: nem tudom Ti mennyire ragaszkodtok ehhez a helyhez, mert gondolom már megszoktátok, szeretitek stb .. ha mégsem, akkor én tudok egy nagyon klassz kis helyet, ahol létre lehet hozni egy kis csoportot, és be lehet zárni, ha valaki mégis csatlakozni szeretne akkor meghívóval tud. (ha küldünk neki) Oda én pl szívesen tennék fel képeket is, ráadásul egy csomó extra funkció van, képet pl saját gépről közvetlenül fel lehet tölteni.
Na nem szeretnélek befolyásolni benneteket, csak sajna mint írtam nekem vannak negatív tapasztalataim a nyílt fórumozással.
képzeljétek, találtam egy játékboltot , ahol ki lehet próbálni a játékokat. a játékok is aranyosak
Sziasztok, szia Kata.
Dóri, azóta nem is próbáltuk :) csak egyszer, amikor fotóztam. de ilyenkor nem merek ezzel sétálni, mert félek, hogy elesek és megütöm vagy eltörik valamilye ha ráesek. ilyenkor babakocsizunk, már ha nem esik egész nap a ha vagy az eső...
Kata, értem a fényképes dolgokat, én sem teszek fel magunkról szívesen, amin a férjem vagy én vagyok, mert mégis nyílt. ezért nem is írtam meg ide a címünket, csak privátba, akinek kellett. mi újfalunk lakunk, a hargita utcához közel.
Az én kislányom TImike, 8 hónapos, Alíznál 3 héttel idősebb :) neki épp az első foga jönne, ha már végre kijönne.
Én meg épp náthás vagyok :( egyre jobban.
Meli, hogy tetszik Timinek a háti hordozó?
Én megint feliratkoztam egy vándor MT-re, meg egy SSC-re is, apa már hülyének néz :p De így olcsóbb, mintha megvenném :p :D
Mondjuk nem is akarok venni többet, de próbálgatni tök jó...
Az is változó, van olyan ismerős, akinek a lányának már mind a húsz foga megvan (Totóval egyidős), Totónak meg még mindig hiányzik a négy. :)
De Tom a későn fogzók táborát erősíti :)
Megyek takarítani!
Később jövök, puszi!
Sziasztok!
Köszönöm a fogadtatást! :)
Tünde! Köszi! Hát sajna idén Kimi nem F1-ezik, de rallyban rajthoz áll, most hétvégén van az első WRC-s versenye.
Dóri! Nálunk is most kezdődnek újra az éjszakai sírások. Csak a fogacskára tudok gondolni, hogy az lehet, mert más jelei is vannak.
A 16. fogacskával nagyon megszenvedtünk, de már kint van, így már csak a 4 nagy örlő van hátra, reméljük gyorsan kibújnak, bár nekem azt mondta a védőnő, hogy az majd csak 2 éves kor után bújik. Vagy ez is lehet változó a babáknál?
Szép napot lányok!!
Jó reggelt!
Üdv Kata köztünk! :)
Dóri vagyok, van egy majdnem 2és fél éves fiam Tomi, és egy hét hónapos lányom Aliz.
Javulnak az éjszakáink :)