Fóti kismamák (beszélgetés)
Igen, én is örülök, hogy végre gyerektársaságban volt.
Olyan hideg van ma, holnaptól jön a felmelegedés? Kicsit belehúzhatna már :)))
vagy só-liszt gyurmából csinálj kis golyókat és süsd meg. vagy az túl nehéz?
esetleg alufóliagolyó
na akkor végre Patrik barátkozhatott.
igen, neogranormonnan kentem, amikor folyt, most nem is sebesedett ki olxan durván, mint múltkor.
Tünde, én is gondolkodom, h mi lehetne a csáp, pinponglabdánk nekünk sincs.
Akkor alszik este fél7-kor amikor ebéd után nem alszik el. Ilyenkor általában reggel fél7-háromnegyed7-ig alszik.
De ha alszik ebéd után, akkor is, ő már fél8-8 kor megy aludni este, ezt szokta meg :)
Sziasztok csajok!
Nagyon szuper volt a baba-mama klub. Végre nem csak mi voltunk, rajtunk kívül még 3 baba-mama :)
Csütörtökön kezdődik a Dúdoló, (Művházba) délelőtt, ez olyan mint a zenebölcsi, oda is szeretnék menni, nekünk jó, mert babakocsival negyed óra.
Judit! Köszönjük!
A babahinta nagyon szuper dolog, szeretik a babák nagyon :) És igen, fejleszt!
Én is megnéztem ám a Ti babáitokat lányok, és egytől-egyik nagyon édesek és szépek :)
Tünde! Sajna nekünk se fagolyónk, se ping-pong labdánk nincs.
Dóri! Már én is akartam kérdezni, hogy ha megyünk csütörtökön, mit vigyünk?
Meli! Ha használsz Timika popójára sudocream-et vagy neogranormont, vagy bepantent, azzal kend be az orrod, hámosítanak. De ez csak egy jótanács :)
Hát a szomszéd .. sajnálom, nem lennék a helyükbe :(
Meli! Szegény szomszédotok. :( Nagyon rossz lehet neki.
Köszi Kata, visszajelöltelek és megnéztem a képeket. Nagyon édes a kisfiad! :)
Éjszaka kipróbáltam hason altatni Zsókát, mert állítólag az jó. Ébren nem szeret hason lenni. Sejtettem, hogy nem húzza reggel 7-ig mint máskor. 4-kor jelzett, hogy mostmár aztán fordítsuk meg. :) Kis szopi, aztán aludt fél 7-ig. Majd még együtt is szunyáltunk kb 1 órát.
Vettünk bébihintát. Szerintem tök jó! Egyszer aludt már benne 1 órát. Meg ébren is szokott benne lenni. Azt mondják fejleszti az idegrendszert.
Várom már a csütörtöki talit! Dóri, sütit vagy üccsit vigyek inkább?
Tünde, kérdésedre válaszova, már meggyógyultam, Timike meg nem kapta vissza tőlem. most már csak az orromra kell, hogy a hámréteg visszanőjön :)
a szomszédoknál tegnap volt az első válóperi tárgyalás, a férjet 30 napra újra távoltartják a családtól. elvileg haza sem jöhet, de az asszony elment a kisfiúval, mert féltek, nem aludtak már egy hete. a kisfiú kisiskolás, még alsós. nagyon sajnálom őket :(
Csajok, kérdésem lenne: Nóri katica lesz pénteken a farsangon, ez már tuti. Apa megcsinálja hungarocellből a "hátát", már vettem hajráfot de kellene a csápnak valami...esetleg nincs vkinek 2 db pingponglabdája vagy fagolyó, ami lyukas...?
A papírboltban nincs, délután még megnézem máshol is..
Van egy hordozós fórum, ahol szerveztek több kisebb helyi, meg egy nagy klubot, ott lehet kölcsönözni kendőt, MT-t, SSC-t, meg mindent ami a hordozáshoz kellhet, hordozó takaró meg egyebek. :)
Mi jót főzöl?
Még nem tudom mi lesz nálunk a mai menü.
Lépek főzni!
Pá!
Értem, még 1 kérdés: klubos hordozó??
Most már egyre biztosabb vagyok benne, hogy a 2. babónál kitől kérek majd segítséget ;)
Hú, nem győztelek titeket visszaolvasni.
A scannelésre nincs időm (utána nézni), indulok főzni, tényleg szólok majd, ha végképp elakadok!
Tünde! OK persze maradjunk, többen is írtátok, nem gond, én tudok alkalmazkodni :)
Az az egy, hogy én itt picit visszafogottabb leszek, és nem tudok annyi mindent írni a kisfiamról, de úgyis találkozunk majd, és akkor majd látjátok Őt :)
Hogy miért, annak is megvan az oka, de ezt szintén nem szeretném így nyílvánosba leírni, remélem megértitek, és attól még szívesen láttok :)
Hát sajna a rallyt olyan adók adják amit mi nem tudunk nézni :((
német RTL volt egy ideig, de levették a listáról, ezen kívül valami olasz adó RAI, de ez sztem nem ugyanaz mint a RAI UNO mert azunk van és ott nem adták, na meg finn adók stb ami sztem nem jön be szinte sehol.
Neten lehet videókat, összefoglalókat nézni, live timinget követni, hát ennyi.
De most hétvégén nekem sem volt időm a rallyra és gyanítom, hogy a továbbiakban sem nagyon lesz, de nem bánom :)))
Megyünk a MB klubba, majd alvásidőben megpróbálok jönni
Szép napot csajok!!!
Örülök h jól telt a hétvége.
No mizu a szomszédban?
Nóri is harap, nem is kicsit!
Igen, szerencsére a köhögés elmúlt!
Erre nem válaszoltam, azért leírom hogy áruhitelt próbáltunk, de igen, sajnos a gyed, gyes nem számít:(
DE már mindegy is:)
SSC- egy angol rövidítés, csatos hordozókat takar, tehát olyasmi mint a kenguru, csak nem csak elől használható, és a csípőt sem terheli, mert meg van benne a kellő terpesztartás. :)
Vándor pedig, mert az egyik fórumon, aki készítette felajánlotta, hogy elindít egyet országjárásra, hogy az aki nem tud klubos hordozókat próbálni, az is ki tudja próbálni. Általában 10 emberrel indul egy ilyen vándor, mindenkinek van egy-két hete próbálni, majd tovább kell küldeni a következő jelentkezőnek.
Így volt nálunk nyár elején egy drága kendő, karácsony előtt meg a két MT :)
Szóval izé... elkapott a gépszíj :p eredetileg csak azért iratkoztam fel MT-re, hogy lássam milyen egy profi, a mi sk darabunkhoz képest :)
Szia Dia!
Még egyben? A takarítási, fészekrakási mánia a szülés közeledtét jelezheti ;)
Melinda meggyógyultál?
Timike foga?
Naplókra sem nagyon volt időm a napokban...