Forma-1 kedvelők ide! (beszélgetés)
Szujó Zoli meginterjúvolta Sumahert, nagyon hülye kérdéseket tud feltenni komolyan mondom kész csoda, hogy nem röhögte ki Miháel.
Meginterjúvolták Kimi Rájkönent is aki azt mondta, azért ment vissza 2 évre a ralli világába, hogy újra megtanuljon kocsit vezetni:D ÁÁÁ nem, csak a szokásos kérdéseket tették fel. Mit vár a csapattól, milyen lesz az idei év stb...
Már mondtam,hogy világgá megyek,de annyi volt a válasz,hogy akkor főzzek meg előre egy hétre nekik :( Szeretnek,na :DDD
Megunni???Olyan nincs,és nem is tudna megesni velem :)
Csapjál szét a fiúk közt!:-)) Mi az, hogy nem engedik nézni a sportközvetítést?
Gyere el hozzánk, itt meg is unnád :-)
Igazán köszönöm! :)) Ez olyan,mintha ennél fagyit és elmondanád,hogy jaj,de finom volt :))
Azért mesélj majd,hadd irigykedjek :)
Sziasztok!:)
Semmi baj, majd összefoglaljuk az eseményeket:))
Az, hogy nem ismerték fel a pilótákat, ugyanúgy jellemző volt azokra is akik Palik után közvetítettek. Csupán annyi volt a különbség, hogy ez a két világtalan a legjobb versenyeket is a monoton beszédükkel el tudta rontani, még Palik a legunalmasabbakat is fel tudta dobni.
Én nem értek az autókhoz, úgyhogy egy csöppet sem zavart, hogy Palik nem akarta elemezni, hogy hány stücni, dűzni és hasonló alkatrész alkot egy dugattyút.
Az egy direkt dolog volt,így vittek színt a közvetítésbe.Igaz,Gyuluska tett is róla,hogy megágyazzon a poénoknak :D
Nem maradhaTSZ! MARADJ!!! :))))
Úgy látszik, teljesen egyedül vagyok a véleményemmel, de én annyira rüheltem Palikot, hogy inkább átkapcsoltam a német RTL-re, és ott néztem végig a futamot.
Annyira idegesített, hogy tök hülyeségeket beszél, nem ismeri fel a pilótákat, és porig alázza a Czollnert. Nekem egy megváltás volt, amikor többet nem közvetített futamokat.
De azért még maradhatok, ugye? ;)