Folyton a szexre gondolok!!! (beszélgetés)
Dehogyis gáz! Huszonévesen? Ugyanmár! Amennyi időtök van, használjátok ki!:))
Később ez úgyis megváltozik (legalábbis a többségnél).
:) tök normális, főleg ha szerelmes is vagy .. jajj de boldogok lehettek:D
a baj akkor van, ha nincs kivel, mert úgy bizony nagy szívás állandóan a szexre gondolni.
Én is pont ezt akartam mondani.
Nem ám "még korán van, fel sem ébredtem"; "Ilyen későn, reggelre ki leszek nyúlva"; "Még túl világos van, tudod, hogy ilyenkor nem szeretm" :)
kedves Ivonne!
– A biológiai nemiség társadalmi hatásoktól független, hormonális eredetű hajtóerő. A férfiak domináns hormonja a tesztoszteron, a nőké az oxitocin. Az előbbi kétféle késztetést eredményez: tedd magadévá, vagy győzd le. Orvosi esetek bizonyítják azt, hogy a nőknek adott tesztoszteron injekció komoly érzelmi változást okoz. Ken Wilber idézi a Működő Szellem rövid történetében az egyik ilyen kezelésen átesett nő szavait: „Folyton csak a szexre gondolok. Nem lehetne ezt valahogy megszűntetni?”. Az oxitocint másképpen „kapcsolathormonnak” is nevezik, hiszen rendkívüli intenzitással váltja ki a ragaszkodás, kötődés, érintés és ölelés iránti vágyat. A tesztoszteron a behatoló, az oxitocin pedig a befogadó jelleg hormonális megnyilvánulása. Ezek az alapvető késztetések állnak a férfi és női polaritás hátterében. A párkapcsolat lényege ezen ellentétes késztetések szinergiájának a megvalósítása. A férfi és nő csak együtt képez teljes egészet.Egészségedre!!!
Szia.) Mindenkinek más a normális, van aki nagyobb étvágyú,nincs ebben semmi rossz.Addig jó míg ennyire erős a vágy, mert akkor az azt jelenti,hogy lelkileg tiszta vagy és nem nyomaszt semmi,ami ezt meggátolná.
És a vágyat tudod,hopgy csak tetekkel lehet csillapítani..))
Hidd el, el fog múlni.
Egy vénasszony :)
Abszolut normális, én is szoktam, így huszonöt és harminc között ez oké!
Biológiai fénykorunkat éljük, ennyi! ;)
Normális dolog ez?
Sokszor már szégyenlem magam emiatt. Munkába menet, munkából jövet és közben és reggel és este!
Régen ez nem így volt csak valahogy mostanában érzem ilyen erősen ezt a vágyat. A mostani barátommal egy héten kétszer háromszor is együtt vagyunk, de szívem szerint naponta kétszer szeretkeznék. Más is van így ezzel?
További ajánlott fórumok:
- Férfia! Mit néztek meg először egy nőn? Milyen az, aki mellett nem tudtok elmenni az utcán? Volt már ilyen?(nem egy-egy beszólásra gondolok)
- Mit tennétek, ha nem tudnátok eldönteni, hogy a párotok hazudik-e vagy nem?Arra gondolok, hogy szerintem ismerkedik titokban más lányokkal.
- Mit felesleges megvenni a babának? Gondolok itt pl. popsitörlő-melegítőre
- Mi tesz egy nőt vonzóvá? (Nem csak külsőségekre gondolok)
- Ki mennyit iszik egy nap? (nem alkoholra gondolok)
- Miért gondolok állandóan a szexre?