Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Fokhagymás camembert-leves recept

Fokhagymás camembert-leves recept

A Fokhagymás camembert-leves hozzávalói:
12,5 dkg camembert sajt
1 l erőleves
5 dkg liszt
5 dkg ráma sütőmargarin
2 gerezd fokhagyma

őrölt fehérbors


A Fokhagymás camembert-leves elkészítési módja:
A margarinból és a lisztből világos rántást készítünk, megfuttatjuk benne a két gerezd zúzott fokhagymát, majd felengedjük a levessel. Felolvasztjuk benne a darabokra vágott sajtot, sóval, borssal fűszerezzük. Ha nem olvadt el teljesen a sajt, botmixerrel simára keverjük. Petrezselyemmel és pirított rozskenyérrel forrón tálaljuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A fokhagymás camembert-leves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook