Fogyókúra január 4-től (beszélgetés)
sziasztok!
nálunk szép az idő...
ma nem sokat leszek jelen mert kertet csínálunk :-)
Imádom!!!
Majd naplómba, este részletesen leírom :-)
Jó reggelt!
Mindenkinek nagyon kellemes vasárnapot kívánok!:)
REMÉLEM JÓ IDŐ LESZ KÉSŐBB :):):)
MEHETNÉKÜNK VAN:)
hát legalább ha én nem vagyok MÉG csini akkor a naplóm legyen csininke :):)
na de ha én is az leszek de boldog leszek:)
rajta van a listán :)
Sziasztok!
Úgy látom mindenkinek van elfoglaltsága szombat délutánra. Sajnos én egy kicsit uncsizok, nem sok mindenhez van kedvem. Itt egész nap még esett az eső! Annyira nyomasztó. :(
Hali!Én meg a 90 napost nem bírom.Olyan oltári kötöttség,hogy nem bírom.A gyümölcs napot minden 4. nap meg fogom tartani,és délig csak gyümit eszem,eddig tartom,de a többi napon úgy döntöttem,hogy azt eszem,amit én tervezek el.Hát ennyit a kitartásomról ! :-)
Piszkancs a naplód baromi jó lett.Hiába,aki 111 hoxás kedvence,az legyen is csini! :-)
köszönöm este ezen ügyködtem
voltam korcsolyázni jaj de jó volt :)
Hát ilyet többet nem csinálok :((((
komolyan olyan éhes lettem
még egy lovat is meg tudtam volna enni én délután szoktam gyümit enni de vacsira eszek zöldséget de most nem volt semmi kajám megint tarhonyát nem akartam
aki nem eszik este vagy délután semmi nem tudom hogy fekszik le :(
ilyen éhes a két hónap alatt nem voltam még :(((((((((((((((((((((
Szia:)
Olvastam, hogy este nagyon éhes voltál a gyümölcs után. Én ezért nem szoktam délután azt enni, főként almát meg amik savasítanak, mert még éhesebb leszek tőlük.
Nagyon max gyümölcslevet, de többnyire olyat, amiben van citrom/grapefruit, hisz azok lugosítanak.
Legtöbbször emiatt inkább zöldséget eszek, és van, hogy többször is, de hát ugye abból elméletileg bármennyit lehet.
Köszi, bár azon a képen nem sok látszik, de majd férjemmel csináltatok egy másikat:) és megpróbálok nem ennyire beöltözködni:))
Itt is csodás idő kerekedett, pedig ahogy indult a nap nem sok jót jósoltam.
Most mentünk volna sétálni, de közben a húgomék elvitték a bandát a mamához, majd játszóházba. Sebaj:)
Jó sokáig nyitva volt az erkélyajtó, és úgy várom már, hogy egész nap úgy legyen.
sziasztok
nálam is ez takarítás mosás teregetés de még most megyek főzni
főztem tésztát gyorsan a gyerekek mákkal eszik
megyek tovább
Kata, nagyon csinos vagy!!! :)))
Megy ez, eszméletlenül szárnyalsz! :)
Közben itt is kisütött a nap. :)
A teraszon teregetek, nagyon örülök. :))))
A lakás nagyrésze rendberakva, kitakarítottam, mostam, teregettem, főztem egy gyorsat, most egy kis kávészünet, és megyek vasalni.