Fogyókúra január 4-től (beszélgetés)
Én is kitűzök egy ilyen időpontot, pl. aug. 1. Az első házassági évforduló tökéletes lesz erre. Meglepem a férjemet majd valamivel..., főleg egy dögös, szexis rucival...:DDDD
Már akkor megmozdult az anyai ösztön bennem:)))
A férjem pedig elég magas, de a kerítésre állva sem érte el szegénykét.....
Akkor gondold el mi hogy közlekedtünk a széles iker járgánnyal......a kocsit pedig ne is mondd......tőlünk is loptak el egyet, és azóta sem sikerült pótolnunk:((
A férjem törzsgyökeres óbudai, és hát a kis legénykérója egy garzon is nagyon szép helyen volt, de sajnos kicsi egy családnak:(( Nagyon nem szeret itt lakni, így amint lehetőségünk adódik húzzuk innen a csíkot.
Hm. De szép dolgok motiválnak titeket...
Igen, én is nagyon kiváncsi vagyok rád. Hisz te vagy az egyik vezéregyéniség itt köztünk...lécci!!!!
Ez aranyos. :)))
Még jó, hogy nem másztál fel a fára beültetés után. :))
Ne is mondd.......nekem is mindig eszembe jut az a valami ami épp arról a helyről emlékezetes:) Pl. mikor beültettés volt, amikből aztán 9 hónap múlva megszülettek a haramiák, hazafelé sétáltunk a klinikáról. Annak a sarkán a kerítésen belül van egy fa, és egy magas ágán nyüszögött egy kiscica. Sajnos nem tudtunk rajta segíteni, de gondolom valahogy aztán mégis sikerült épségben lejönnie, legalábbis remélem! Mindig eszembe jut, és emlegetem is ha elmegyünk mellette:)) Még mennyi ilyen van:))
Jaja. Ezért is jöttünk ki a városból. Vettünk egy 47 nm-es lakást öt éve a IX. kerületben, és a barmok ráépítették a társasházat a járdára. Kimentünk szemlére, és megkérdeztem, hogy a babakocsik hol szoknak majd itt közlekedni. És mutatták, hogy a másik oldalon, ami falig parkoló volt. És visszakértem a pénzünket, hála normális volt a tulaj, és visszaadta egy fillérig, és itt kint 80 nm-t kaptunk belőle. Kellett egy kocsi még, de soha nem bántam meg. Itt kényelem van, és nyugalom, és simán leengedem a gyereket a játszótérre, rálátok a konyhából, kerítés van, odafigyelünk egymásra, emberi környezet. Sajna az autókat itt sem kímélik, tavaly 3 autót vittek el csak a mi utcánkból, de Pesten se jobb az arány.
De jo nektek:-)
Hamina ha szepen megkerunk tennel fel egy kepet magadrol?:-)
Ehhez még annyit, hogy a tavalyi nagy elhatározásomkor az volt a célom, hogy eme jeles napra elérem a kívánt súlyomat.......sajnos nem sikerült, DE MOST TUTI FOG!!!! Egyszerűen érzem:))
Mi Egerben ismerkedtünk meg, ott is éltünk együtt bő két évet. Sokáig nem mentünk vissza, amikor eljöttünk Pestre, de amikor visszamegyünk, minden utcasarok, épület tartogat valami emléket. Tavaly többször voltunk, és mindig csodás érzés visszatérni. Általában gyerekekkel megyünk, a lányom már érti, hogy miért lábad könnybe a szemem. :) Tavaly egy romantikus vacsi is belefért kettesben. :))
Én a Kálvin térnél, ami most amúgy is teljesen fel van dúlva........akkor gondolom átérzed a helyzetem:))
Magam elé képszeltem őket.........:DDDDDD
jo neked szerencses vagy!en mindig szenvedek es kapkodom be a gorcsoldot meg nyomom a melegvizes palackot a hasamra:-(azt viszont eszrevettem hogy ha rendszeresen sportolok akkor konnyebben atveszelem es pontosabban is jon meg,szoval sok elonye van a sportnak
:DDDDD
Nem rossz terv:))
Tavaly a 40. szülinapjára a Trófeába foglaltam asztalt (gondolom ez tudjátok mit jelent?:)), leadtuk a gyerekeket, majd hazafelé végig sétáltunk:)) Nagyon jó volt:)
Mi is laktunk a belvárosban, a Király utcánál. :)
Lehet, hogy nem is kocognak, hanem sietve költöznek el otthonról. :))))
az tenyleg tiszta romantika:-)es tok aranyos is
Az tényleg jó. Van egy kert foci/futópályával, de az is 3 metrómegálló, a Margitsziget is jó pár villamosmegálló, az a bizonyos tér mondjuk csak kb. 10 perc séta, de ott nagyon nem szimpatikusak a körülmények, pedig egy egész hosszú járda/út vezet fel a Művészetek palotájáig, de sövénnyel takart, és reggel/este a frász kerülgetne, nappal meg elég forgalmas. Építkezések is vannak, bár egész jól haladnak vele, de.........
Én nem, néha észre se veszem, hogy ideje van. És nincs különösebb görcsölésem sem. Sok ismerős végigszenvedi, havi egy szabadnap, ágynyugalom, szédelgés. Rossz lehet. Én szülés előtt se szenvedtem, azóta meg végképp nem. Egy hisztis napom mindig megvan, olyankor ugrok mindenért, de fizikailag minimális problémát okoz.
Ennek orulok! Lehet egyszer meg futobolond leszek en is:-)Most ugy csinalom hogy 30percet emelkedon gyalogolok es utana kezdek el kocogni. egyre jobban birom. most nem dicsekszem, csak magam biztatom mert ma eleg lustanak erzem magam.
kepzeljetek itt angliaban a bolond angolok ugy kocognak a jardan a szmogban hogy jo nehez hatizsak van a hatukon:-DDjokat nevetek rajtuk:-)
Romantikus. :) És most mi a terv? Izgi lenne egy hasonló. Lepasszoljátok a gyerekeket, és randiztok 1-kor. Kis fodros szoknya, kistáska, csini csajszi, kis villamosozás, séta a szigeten, hááá. Visszamentek 10 évet pár órára. :)
De mindenképp tanulságos:))
Nekem hasznos volt, hamarosan én is beállok a kocogók közé. Nálunk itt van néhány ínyenc, aki télen is nyomja. Épphogy emeli a lábát, lazán, nem kapkodva.
most nagyon faradtnak erzem magam nem tudom mi az oka de alig varom hogy holnap ismet a futopadon legyek,a bibi annyi hogy jovohetre varom en is a mikulast es nekem mar egy hettel elotte fajnak a cickok, futasrol nem is beszelve. az olyankor lehetetlen. ti is igy vagytok vele??
Elhiszem. Nálunk óriási terep van. :)
Nagyon igazad van a futassal kapcsolatban! REgen en is olyan hulye voltam mikor kondiba jartam a futopadon felnyomtam tok gyorsra a tempot kb 6.5-os sebessegre, es hamar elfaradtam es kifogytam szuszbol.persze akkor beedzodtem,de egyszer olvastam hogy a legjobb lassabban akar csoszogva is egyenletes legzessel.meg rohogtem is mondom ki fut csoszogva??...:-DDDmost viszont a 12 napom alatt max 5-os sebessegen szinte epphogy kocogok es mar harminc percet tudok egyhuzamban, ugyhogy az ember fejlodokepes tenyleg,es ez a leghatasosabb a fogyashoz.legalabbis nekem.meg azt is olvastam hogy futaskor probaljunk orron be es kilelegezni csukott szajjal mert az jobban stabilizalja a pulzust. kiprobaltam, eloszor fura volt, de ilyen lassabb temponal nem olyan gaz. es a szivem sem akar kiugrani mert csak kenyelmes tempoban kocogok. na jo ne hari lanyok, ez volt az en kis regenyem a futasrol:-DDD bocsi erte!!
Első randi:))
Délután 1-kor a Corvin mozi előtt, ahonnan a Margitszigetre mentünk:)) Mintha csak most lett volna:))
További ajánlott fórumok: