Fogyókúra január 4-től (beszélgetés)
OFF:
A házunkban van egy háromtagú család. Anyuka szőke, csini, és nagyon sokat dolgozik. Apuka is hajnaltól sötétedésig. Egy szem fiacska popsija kinyalva, legelittebb suli, legmárkásabb cuccok. Kultúrnépeknek tünnek. De hogy állandóan üvöltenek egymással...:(( Most is dobálnak valamit a falhoz, meg zeng tőlük a ház. Nem zavaró, csak sajnálom a csajszit, mert nem ezt érdemli. A kis köcsög 15 éves kölyök ku....nyázza az Anyját. :(((
köszönöm
most estére jól elfáradtam
le fektetem a cseppeket és vissza olvaslak titeket
óóóóóóóóóó
jányok 2 oldalt írtatok
Micsoda tészta imádó vagy te! :))
Nálunk senki sincs ennyire oda érte. A férjem istenien készíti a paradicsomos pennét (rengeteg hagyma, fokhagyma, csípős zöldpaprika és sok-sok paradicsompüré). Ezt szívesen eszik még a gyerekek is, ha nem csíp annyira, na meg persze a spagetti. Ja és a lányom a grízestésztát Mama baracklekvárjával. Én szívesen ennék tejszínes szószokat is, de az mást nem hat meg. :)
Sajna mennem kell......de holnap ugyan itt:))
JÓ ÉJT!
Néha:)
Ha kérnek valamit adok, ők a konyhában szépen befalatozzák, én pedig bejövök, hogy ne is lássam:)
Édesség pedig nem sok van itthon, azaz még a mikulás maradékai, vagy ha sütök valamit. Pl. ma fogyott el a szombati torta is. De tudod engem nem ezek izgatnak:DDD hanem a TÉSZTA!
Na, azt nem sűrűn főzünk azóta........a műltkor csináltunk, ők pedig tisztára kedvetelnül ették, és akkor el is csábultam a maradékra......akkor megmondtam, hogy max akkor lesz ha könyörögnek érte:))
Ez így van! Már akkor hajlamos vagyok étkezéseket kihagyni, ha valahová mennem kell. Lsd. egyik napomon is az ebéd volt az első.......
Süti/keksz/szörpi, mind nagyon jól hangzik!:))
:)))
Akkor látod, hogy tényleg nem hagyok ki egy étkezést sem, de mindenképp irigylem azokat, akik "tudnak/van türelmük" számolgatni......biztosan sokkal könnyebb, meg olvasom is, hogy mennyire hatásos + komoly életmódváltásnál/súlytartásnál mindenképp bevált módszer.
Eszek pörköltet stb. de igyekszem megválogatni az alapanyagokat és minél lightosabb kivitelben megcsinálni. Talán ez később is jó lehet, max. annyit változtatok, hogy megpróbálok rendesen reggelizni.
Az jó, én sajnos nem tudok sokszor enni. Pedig az jobb lenne nekem is.
Olvasom a naplódat rendszeresen :)
Így van:))
Pont most akartam írni, hogy kóstolgatás mentes süti sütést kívánok!:)
Egyébként pedig tényleg sokszor eszem....pl. tegnap vagy 7x:DDDD
Én sem éhezem.
Olvass bele a naplómba, és látod, hogy a napi 5 étkezésem többnyire megvan. Lehet hogy tízóraira/uzsira csak egy pohár 100-as narancslé, vagy hasonló de akkor is.
Ha mégis jelez a gyomrom, akkor bekapok egy paradicsomot, vagy elrágok egy karalábét/répát.
A délelőttök pedig úgy elszaladnak, hogy örülök ha valami lecsúszik:)
A magok, és az aszalt gyümölcsök nem túl diétásak ha jól tudom. Vagy nem? Mintha valahol ezt olvastam volna.
A magvak az olajtól, az aszalt gyümi meg a sok cukortól.
Az már nagyon sokat számít, ha nem eszünk cukrot, lisztet...
Én is így kezdtem, aztán nem tudtam mit egyek, állandóan éhes voltam, ezért kezdtem el a kalóriákat számolgatni.
Hamina is számolgat.
:)
Én is ezen gondolkoztam. Így jöttek azok, amiket leírtam.
Nekem annyi a szabályom, hogy elhagytam a cukrot, tésztát/rizst/kenyeret pedig csak teljes kiörlésűt, azt sem sűrűn.
Délelőtt többnyire csak gyümölcs, ebédre valami tartalmasabb, délután pedig zöldség, vagy az ami az ebéd, csak kevesebb.
Szereztem be nasizni valót (natúr magok/aszalt gyümölcsök), de elég ritkán eszek ilyesmit, bár rendes sütiből néha csúszik 1-1 db/falat. Nem azért mert annyira édesszájú lennék (inkább tésztás), hanem mert mostanában (diéta alatt) rámjött a süthetnék......de csak a készítés erejéig, de ha olyat csinálok amit addig még soha, akkor kóstolok. Ismerősnél nem.
Szia.
Kíváncsi lettem arra mit írhattál és én is elolvastam...
Milyen durva hogy sokszor úgy fogyunk hogy észre sem vesszük...
Nekem is volt egy olyan munkahelyem egy évig ahol semmi kaja nem volt körülöttem. Akkor fogytam le 55 re. Azokat a nacikat már 3 éve nem hordtam... :-(
Hát, ha működik... akkor mindegy.
Kinek mi jön be.
Nekem tetszik, hogy tulajdonképpen azt eszek amit akarok (persze nem azt eszek, mert nincs cukor, tészta, kenyér), és látom végig a nap folyamán, hogy mi fér bele. És még a számolgatást is élvezem :)
Köszönöm. Csak úgy jött, és olyan jól esett kiírni magamból...
Nehéz dolog ez az elhízás ügy :)
70 ről 67,80 ra lementem.
Ennyi idő alatt lehetett volna többet is, de most érzem hogy menni fog. Nagyon belelkesedtem :-)
Jövöhétre már jobb eredményt szeretnék elérni...