Fogyókúra január 4-től (beszélgetés)
Holnap/pénteken már tuti, hogy húsleves lesz a kajám, mert délután gyorsan megpucoltam a zöldségeket, és megtisztítottam a húst. Reggel már csak fel kell dobni főni.
Csirkeszárnyak lesznek benne, és vettem hozzá 10dkg kakasherét:)) Pörköltnek szoktam, bár ritkán, de most olyan szépek voltak:DDDDDDDD
Ne butáskodj már!!!!
Ha dolgoznék tuti negyed ennyit nem mozognék..........akkor örülök ha majd mindent sikerül elintéznek (gyerekek/háztartás stb).
A 8,5kg pedig nagyon szép eredmény, és ez lesz még több is!:)) ELŐRE!!!!
Na igen, torna után azt még kell, de ez természetes:))) Aztán jöhet a pihi:))
Nekem még pancsolnak a huligánok, de már nem sokáig, aztán szokás szerint apa olvassa a mesét, majd mi fürdünk, és végre jöhet a vízszintes póz:DDD
Lenyomtam, de nem alszok még. :)
Folyik a fürdővizem.
Kicsit nem vagyok, és máris mekkora élet kerekedik itt:)) Az a jóóóó!
Orsi: nagyon jókat írtál!
Hamina kellemes 2 mérföldest, aztán egy pihentető/mély/nyugodt alvást kívánok!:)
Piszkancs: étvágygerjesztő hamikat és egy szépségesen karcsúsodó csajszit láttam a naplódban!:))))
Pinklady: zsírégető futást kívánok, és nem elkeseredni!!!!!!!! Hajrá!:))
Sziasztok!
Én is szeretnék ezúton gratulálni piszkancs! Jó formában vagy....és még milyen leszel?!
holnap el viszem a fényképező gépet
készítek pár képet:)
köszönöm
nem én magamnak találtam ki mit akarok csinálni de minden gépet használok csak a biciklit nem
de ma ki próbáltam a kondi gépeket is erősítőket a hasizom meg comb izomra is
Pinklady: beírtalak, jó futást. Én is felállok, és lenyomok egy kétmérföldeset. :) Aztán forró pancsika, gyerekek már ágyban.
Piszkancs: az edző javasolta ezeket a mozgásformákat? Jók a combidra ezek? Nagyon szuper vagy!!! :) A torna is, a ruci is, a kajcsijaid is. :) Büszke vagyok rád. :)))
nagyon jóóóóóó
hogy vagyunk egymásnak ha nem lenétek én már nem írnék ide :)
én is köszönöm:))))))))))))))))))
Na összeszedtem magam :-) Elmegyek egy rövidet futni.
Lehet még jövök...
Ha mégsem akkor jó éjt mindenkinek!
köszönöm olyan jó volt edzeni:)
bömbölt a zene föl pörögtem nagyon jól ment
köszönöm szépen
mindenkinek örülök most nagyon
megyek az úton minden ismerősöm milyen sokat fogy tál :)
pedig nem is olyan sok de azért jó
jó lenn most már a combikáimon is látványosabb lenne
Yes!!!
Nagyon jó!Csini vagy!
Gratulálok!!!!