Fogyni kéne, de hiányzik a kitartás. Miért nem bírom megállni? Érezted ezt Te is? (beszélgetés)
Jó reggelt mindannyiunknak!
Sajnálattal látom,hogy fogyatkozunk,viszont örömmel látom,hogy bővülünk is.
Zonononz hajrá,tarts velünk,mi sem ülünk állandóan a fórumon,de azért követjük egymást és válaszolunk a másiknak ugyan úgy mint ha priviben írnánk.Így többet tanulunk egymástól.Ha van kedved tarts velünk.
Lányok!Jövő hétvégére esküvői tortát kell csinálnom,izgatott vagyok-marcipánt még nem sikerült beszereznem,pedig jó lenne vele burkolni-ötlet ,hogy milyen ízű legyen.A formát sem döntöttem még el-gondoltam a szívre,kerek és négyzet alakúra(2 emeletes).Szerintetek????????
Jó reggelt Mindenkinek, és üdvözlöm az új tagunkat: zonononz-t! Április 24-e mindjárt itt van, úgyhogy húzz bele. Mennyire akarsz lefogyni, mert ezt nem írtad meg?
Én is sajnálom, hogy elmegy tőlünk Ani, kár érte.
Sziasztok!
Április 24-én lesz a szülinapom addigra le szeretnék fogyni. Lenne vkinek kedvem velem fogyózni? 174cm vagyok és kb.80kg, hasonló paraméterekkel lenne a legjobb. Ha vkinek ven kedved írjon privit mert sajnos nincs időm fórumozni.
puszi
elárulom hogy ennél sokkal többet is fogytam már mindenféle diétát össze vissza próbálgattam , így ment el majdnem több mint 1 év és itt lett vége. hol ilyen hol olyan diétával fogyóztam de egyik sem volt életmód. naszóval szénhidrátszegény étrend ,3óránkénti étkezés, és heti 2 egymást követő nap káposztaleves. ez megy most.
régen csináltam csak atkinst, és fehérjeporoztam is . de anyagilag nem birtam a fehérjeport ezért abba kellett hagynom. így aztán a kilók is visszajöttek. legalábbis a nagyrésze.
tehát ez a -25 kiló csak összevissza mindenféle próbálkozásból állt és borzasztó rossz volt:(
most beálltam arra amit leírtam aztán majd meglátom hogy sikerül a kísérlet.:)
poci - derék és a combjaidról is fogytál elég rendesen.
hány kiló is vagy most?
azt hiszem,nem fedeztem fel én sem a spanyol viaszt,de mégis:)))))szóval,a wellness szállodáan olyan de olyan bőséges reggelit nyomtunk,hogy dolgozós napok alatt fele annyit sem ettem egész nap. Node,ott jóóóó adag reggeli,amolyan közepes,de nem pukkadásig ebéd,és valami light-os vacsi.Sajnos eddig pont ellenkezőleg ettem,ahogy amondás tartja(királyi reggeli,normál ebéd és lightos vacsi)nah,ennek pont hanyatt homlok ellenkezőjét csináltam eddig,most megpróbálom ezt követni,kiegészítve azzal,hogy ebédre sok sok leves-az is telít és folyadék végülis-és uzsonnára meg tízóraira an nálam egy műzli szelet,meg egy gyümi,ha "nagy baj lenne",tehát...nem várom meg,hogy farkas éhes legyek,és igy tudok kevesebbet,de kicsit gyakrabban enni.
meglátjuk:)
és,te?hogy haladol?:)
Így van!!(utolsó mondatod)
Na és,hogy néz ki a saját diétád???
További ajánlott fórumok:
- Milyen a házasságod? Megbántad-e a döntésed? Van-e valami, ami hiányzik?
- Felnőtt fejjel nehéz igaz barátságot kötni. Mégis milyen jól esne néha egy kis barátnős csevegés. Ha ez neked is hiányzik, itt a helyed :)
- Ki hiányzik most?
- Mi hiányzik most?
- Fogyjunk együtt, okosan tornával és kitartással nem éhezéssel!
- Hiányzik a kitartás