Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk. (beszélgetés)
Hahahóóó!
Kérlek szépen benneteket holnap reggel gondoljatok rám!!!Egy tárgyalásra megyek és nagyon kell az energia,és az erő.:))
Sziasztok!Jó reggelt!!!
Kérlek szépen titeket,itt nem kérjetek se linket se címet arról amit szedünk,mert a HOXA szabályzata tiltja!-ne is kérdezzetek!
Nem is értem miért van ez hogy 2 nap 3 ilyen jellegű kérdés volt?!!
Köszönöm
Elküldöm üziben a receptjét:)
Én is örülök,hogy látlak titeket:)
Szoooolok :-) :-)
Es nagyon orulok,hogy latlak :-) :-) mar ugy ertem,itt...es jo hireket hoztal.
Sziasztok lányok!
Itten vagyok,sorry az eltünedezésért,de mivel dolgozom és közel 8 hónap után kell visszalendülni a régibe,meg megtanulni az újat,így estére szellemileg csökkent vagyok már,és erőm sincs a gép elé mászni.
De ettől függetlenül jelentem jól vagyok,igaz izomláz gyötör,ugyanis csütörtökön lenyomtam az egyik hastáncos dvd-t,igaz csak fél óra volt,de az kardio és hát eléggé elfáradtam meg folyt rólam a víz,köszönhetően a torna előtt bevett 2 L-karnitine tablettának.Holnap asszem elliptik trénerezem majd,hogy rádolgozzak és persze,hogy ha már rávettem magam a tornára,akkor csináljam is.
Egyebekben meg melóban ha sok a meló,akkor szokás szerint csak reggelit eszem és utána semmit.Tegnap muszáj volt este megennem a rántott sajtomat egy kevés francia salival,mert azt hittem éhen veszek.MA a reggelit követően alig ment le egy kevés lecső fél 5 magasságában.Úgy tűnik vesztem az étvágyamat,ami persze nem baj,csak érdekes.LEvagyok vizen és napfényen:P
Amúgy aki szereti a zöldséget,rizst és a halat,annak tudok egy tök jó salátát amit ehettek hidegen-melegen,önmagában vagy köretként is.
Szóval akit érdekel az szóljon:)
A betegeknek jobbulást,a fogyóknak gratula.:D
Nem is akarom,nem lenne értelme :) Vagy ő magától,vagy sehogy... Most szemlélek,ő meg észhez térhet,ha akar.
Vettem új nacit,összemértem a többivel,mert nekem nagyon kicsinek tűnt. Hát volt bőven eltérés,még a most hordott farmerom és az új naci között is. Egész délután azt nézegettem,hogy én ebbe nem férhetek bele,de mégis,mert felhúztam,rám jött,össze is gomboltam,kényelmes,tehát nem álmodtam :D
kettő hetente váltakozik...
és nézd meg a neten ahogy viki is mondta
növő holdkor nem igazán tudunk fogyni... és telihold előtt közvetlenül sokan vagyunk éhesek, meg többet mutat a mérleg... például
fogyó holdkor könnyebb fogyni :)
én sem vok ilyen nagy hold szakértő de mióta itt szóba került régebben és a naptár szerint elkezdtem figyelni éhes vok e telihold előtt és többet mutat e a mérleg... hát TÉNYLEG így van!!!!
a hold hatással van az emberi szervezetre...
Nem tudom,mi az oka de hetek óta úgy érzem nem tudom kipihenni magam,:(
Ha 40 órából állnaa a nap az is kevés volna:(
További ajánlott fórumok:
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Norbi Update diéta 2010. November 1-től! Csatlakozik valaki?
- Aki szereti a verseket, idézeteket csatlakozzon!