Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk. fórum
Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk. (beszélgetés)
Na akkor kérek receptet egy kétbalkezes de finoman főző nőnek. Tortát akarok csinálni a kölköknek, mert nem tudok 3at venni, ráadásul a lányom csak összetúrja... Szóval idén én csinálnám, valami jó kis színes fondantost (jól írom??) szeretnék. Van rá esélyem? Hol kapok cuccot hozzá? Recept?
én a szárnyas hájra... úristen.. hülye vagyok reggel van még. csak miután tüttürü gyakorlatait olvastam azután esett le h a saját hájunkról beszéltek. Én meg azt hittem az akérdés h a csirke far-hátról hogy kell leszedni a zsírt :D:D
mit cukrász áldásoom adom rá mert ez nagyon jól hangzik:D bár én meg pont ellenkezőleg.. mézes zserbó párti vagyok.. és istenien is tudom elkészíteni :D:D legalábbis a nézősereg ezt mondja de valóban pepecselős. óriás adagoto kell csinálni belőle mert akkor sokáig eláll:D a lapokat a fagyasztóba is el lehet tenni. Meg egyébként csak kinyújtani nehéz. sütés csak 10 perc kell neki és már lehet is betölteni:)