Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk. (beszélgetés)
:DDDDDD
Lapítok, de ez csak éjjelre igaz , mert napközbe ha fél órát alszik max akkor már nagyon örülök !!!
:DDD
Pedig hidd el hogy most ahogy fogy az ember vannak plussz energiái amiket a kapcsolata alakítására rendezésére tud felhasználni és vétek nem ezt tenni!Szerintem:)
hihihi nem fogok ritkítást végezni ha valaki privin szól hogy zavarja valami amit írok:DDDD
szóljatok nyugodtan.SŐtt ha valamivel nem értetek egyet vagy valamit nem pontosan idézek abban is szóljatok és a fórumba korrigálom magam.
Hát lányok! Most olvastam egy kedvencemnél és nem bírtam ki, hogy ne osszam meg Veletek is!!!
Ügyelj gondolataidra, mert azok határozzák meg szavaidat!
Ügyelj szavaidra, mert azok határozzák meg tetteidet!
Ügyelj tetteidre, mert azok határozzák meg szokásaidat!
Ügyelj szokásaidra, mert azok határozzák meg jellemedet!
S ügyelj jellemedre, mert az határozza meg sorsodat!
:DDDD
Előttem és a fia előtt tutti!!!!Nem az én kompetenciám , de ebből kifolyólag számomra eldöntött tény lett , ki mennyire fontos neki !Család vagy szerető? Saját fia vagy szeretője?
Apu és az új mostoha anyám nagyot nézne , porronggyal a kezembe várom őket , kap mindegyik egyet-egyet és tessék takarítani!
:))))
Közbe visszajöttem én is , de ha így haladok ma éhen marad a kiscsaládom!!!
:DDDD
Tessék befogni őket!!!:)
Én is eltűnök néha néha egy kicsit...
akkor van esélyem kinőni :D
Egyszer az esküvőm előtt összevesztem apámmal, mert undorítóan viselkedett anyóssal. Mondtam így el se jöjjön, mert anyós meg kijelentette nem jön ha apám is ott lesz.
1 órán keresztül osztottam az apámat telefonba. Félidőben megjött az olasz főnököm :D Végighallgatta (nem értette) aztán a végén elmagyaráztam neki mi volt, mondta olasz se csinálta volna jobban :D
Tényleg jó a könyv is...:)
Valamelyik nap megnézettem a férjemmel a Gyalog galoppot...:)Nem értékelte annyira..:)))
:DDDDD
Hát igen !!!És apum is telefonált ,hogy mindjárt itt vannak , hát a lakásra annyira nem vagyok most büszke!!:))))
Ha eltűnök megjöttek!
Én az örök dumás vagyok, kínomba,mérgembe , örömömbe mindig dumálák,veszekszem,beszélek....életembe 2 ember érte el nálam ,hogy nem szóltam hozzá (mostoha anyám és egy volt kolléganőm).
Én olyan jót tudok vitatkozni vele ......
Meg a te nótádat is, ha nem lesz kész a palacsinta..:))))
Nekem mosogatnom kellene meg megtömni a mosógépet...de itt kell ülnöm a gép előtt..:)))
Há-hááá!:)))
Az enyémnek is van egy bizonyos kilengése..:)))
További ajánlott fórumok:
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Norbi Update diéta 2010. November 1-től! Csatlakozik valaki?
- Aki szereti a verseket, idézeteket csatlakozzon!