Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk. (beszélgetés)
Gyors benéztem hozzátok,kivételesen még nem alszom , az zuram kimenőt kapott mára és várom haza!!!
Viki egy nagy kalappal neked !!!!
Közbe mozizok is, a szomszédba balhé készül,úgy látom ma a férj húzza a rövidebbet!!!
Én is :) Szia....
csak tanulnom kellene....:)
Jobbulást..............
Sziasztok!
Sokan írtatok privátot ezért úgy gondolom ,nem tehetem meg,hogy nem válaszolok.Rendben jövök ide is csak kevesebb időm van,mint eddig volt.
Továbbra is nyugodtan írjatok privátot is ,ott tuti,hogy elolvasom és válaszolni is fogok.
Nem hagytam senkit sem magára,mert olvastam a fórumot ,és privátban válaszoltam. De ezt sokan tudjátok.D
wow túl vagyok életem első callantics-én :D
(most nézek valami ennivalót, mert felfordulok éhen, olyan rossz volt a ma az emésztésem :(, )
de ha ettem leírom a naplómba, hogy milyen volt, ha érdekel nézzétek majd meg. :D
Én jövök:)
De arra irtam tüttünek hogy máshol irogattunk egymásnak és itt senki nem volt és ő kérdzte hogy nincs senki erre jöttem utána ide is:)
nem szabadultok meg tőlem.
de most megyek majd reggel jővők:)
Pápá
Gratulálok a sikeres fogyásokhoz. Tényleg le a kalappal előttetek, nagyon ügyesek vagytok!
Valaki leíná, hogy kb. mit és mennyit esztek egy nap a hoodia mellett?
Sziasztok!
Imádok enni, azt hiszem a szevedélyem. Ti ezt hogy oldjátok meg. A "kínzó éhség" nélküli rész érdekel :)
A sima?Persze nem is egynek gyengusz volt!
Sokan jártak úgy és volt aki fel is akarta adni de meg ne tugggggyam!!!:DDDDDDDDDDD agyhelyen csapkolászom!!!már has megtalálom:DDDDDDDDD
így teszek :)
egyébként volt már itt fórumozó,akinek nem használt?
További ajánlott fórumok:
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Norbi Update diéta 2010. November 1-től! Csatlakozik valaki?
- Aki szereti a verseket, idézeteket csatlakozzon!