Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással! (beszélgetés)
Köszi:)
No, jelentem, lenyomtam a capoiera aerobic aerob(!!!!!!) részét, ez volt 25 perc meg utána még 10 perc hasat is.
Aeroboztam!!! Én!!!:)
Itt vagyok,csak aludtam picit:))
Javasoft,nagyon druukolok neked!
Nekem is van régóta egy álmom, részben két éve már egy töredékét sikerült megvalósítani, de most én is szeretném még idén "nyélbe ütni" a dolgot...:)
majd én is leírom a naplómba:) De még nem, még összeszedem a gondolataimat:)
Én elolvastam és tök jó, h. ezt most így elhatároztad!!!Igenis küzdj meg az álmaidért!:)
Én drukkolok neked!!!:)
Lehetséges....
Asszem nekem a mai nap az átértékelés napja,legalábbis az első lépés....
CSajok!Nem tudom,olyan bizonytalan lettem hírtelen.Olvasgattam sikersztorikat meg minden.Haladok én egyáltalán valamerre?KOmolyan nem tudom már.Mikor lesznek már végre nagyok a mostani ruháim meg ilyesmi?Nem látok semmilyen változást.Nyáron bezzeg...Nem értem,nyáron mitöl ment?
Kivéve a tegnapi napot normálisan eszem,még ha olyat is reggelizek vagy ebédelek ami nem fogyis az már 12:30 előtt megtörténik.Utána már csak vacsizok vmi lightosat.
Nézegettem képeket is,voltam ennél nagyobb is ez igaz.De jó lenne ha kicsit gyorsabban haladnék,tényleg jó lenne.
Mostmár mindent megteszek,tornázok is mint állat meg minden.Talán kicsit türelmesebbnek kellene lennem ugye?
De mi van ha vmi bajom van és amiatt nem fogyok vagy csak nagyon lassan?Ki érti ezt?Mert én nem!!!
Olyan semmilyen vagyok ma.Alig várom már azt is hogy fizukor fodrászhoz menjek,nem hallgatok én senkire sem hogy nem kell vágatni a hajamból,dehogy nem,olyan snassz ilyen hosszún!
Bocsi a panaszkodásom de kicsit kivagyok akadva :-S
Vicus, ügyi vagy, h. tornáztál!:)
Java, remélem, nem...az ilyesmitől mindig frászban vok, ha nem szedem a tablettát...:S
Acska, jesszus, én tuti nem bírnám éjszaka...:(
Nagyir, nem baj, majd tornázol du/este!:)
Sziasztok Lánykák!:)
Megint kevés kölök volt ma, így megint elengedtek délben!:)
Most megyek ebédelni...tornázni is kéne, de olyan izomlázam van...lehet, h. csak itthon fogok valamit...
hali csajok,meg volt a mai taposás+futás 1-1óra:))Tök jóó volt:)))
Én nem rég ebédeltem,tofut joghurtos-mustáros öntettel,abonettel,előtte meg kb.6dl tejeskávét:))
Nyammi:)))
Sziasztok! Most ertem haza. Meg ebed nincs, ezutan fogok kesziteni spenot majjal lesz. Ma megyek ejszakara is, ugyhogy reggel 8ig lesz kajalas dogivel.
Akarok csinalni nudlit azt viszem magammal. Turmixolok tejet banannal.
Tegnap nem tornaztam, nagyon faradt voltam, hazajottem aludtam egyet, aztan felkeltem neztem kicsit a tvet aztan lefekudtem megint.
Hali csajok!Merre vagytok????
Én már az ebéden is túl vagyok.Zöldbab gulyás meg 4 db szilvásgombóc.
Estére rántott husit csinálok,szerintetek az számít ha a sajátomat csak tojásban rántom ki,zsmelemorzsa nélkül vagy nem oszt nem szoroz már?Mellé pedig fincsi sali lesz :-D
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :)
- Segít a jóga valamint a Pilates együtt a fogyásban, megfelelő táplálkozás mellett?
- Utolsó 4-5-6 kiló együtt mozgással és diétával!