Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással! (beszélgetés)
Aranyos vagy,köszi:)
8-ig dolgozok,nem tudok pihenni és már a harmadik napom,mindjárt elbőgöm magam olyan fáradt vagyok:((
Ne parázz a hajadon!Én 3naponta mosok hajat,nem teszi tönkre egyáltalán,torna után simán szárítsd meg nehogy megfázz.
Használd ki amig ennyi energiád van,tornázz bátran:))
Drrrrrrrrrrrrr,dirrr-durr,piff-puff,bummmmmmmm,na ez minden volt csak nem felrázás.Nem tudom hogy a felrázásnak milyen "hangja" van.
Pihenj egy kicsikét!mit szólsz?
Én meg nem tudok leállni.Ma is kéne tornázni.
De most komolyan,mi legyen a hajammal?ez így gáz lesz,tuti nem fog jót tenni neki :-S
Szia! :-) Én is tornáznék minél többet csak sajnálom a hajam,viszont azt nem bírom ki hogy torna után ne mossak hajat :-S Most mit csináljak? :-D
Mit néztek a moziba? :-)
Sziasztok Lányok!
Csak bekukk, most értem haza, ebéd, aztán nemsoká emgyek anyukámmal moziba:P:)
Marissza, gratula! De jó neked, irigyellek!:)
Jó sok ment le:) Én is akarooooom!:)
Java, elvileg a heti 3-4 már nagyon jó, de én most heti 5ször akarok minimum, aztán persze meglátom, hogy jön össze...ma pl. kapásból nem lesz torna, mert nem lesz rá időm.
Acska, én az elejétől kezdve, azaz nyár óta számolok...:)
Elvileg 1200 kcal/nap eszek, de most pont ezen agyaltam meg problémáztam már jó pár napja...hete...:)
OK, leírom megint:
R: 300 kcal
T: 120 kcal
E: 420 kcal
U: 120 kcal
V: 240 kcal
Ja, megint válaszolt a dietetikus, megint azt ajánlotta, h. 7végén növeljem meg a kcal-t kb. 2-300 kcal-lal, mert a test így fellendül és nem lassul le az anyagcsere...
Hali csajok,na nekem most van ki a tököm a fogyival,hulla fáradt vagyok,és nincs meg a motívációm sem most,jó lenne ha felrázna valami..
Most ettem,azelőtt meg 11-kor...szóval a nagy kihagyás miatt megint ennék..
Én meg mindjárt megyek,már alig várom hogy bezabáljak.Már fáj a fejem az éheségtől.
Arra gondotlam csajok hogy minden nap kéne tornáznom,amennyit csak birok.
Ezzel csak az a gond hogy minden nap kéne hajat mosnom,ez baromi rosszat fot tenni a hajamnak nem?
Én ma eddig ügyes voltam,bár nagyon éhes vagyok!Vettem reggel 2 péksütit mert mást nem tudtam hozni,vettem 1 pizzás csigáz meg 1 sajtos péksütit de csak a pizzást ettem meg,a másikat már nem fogok :-D Mindjárt ebéd.
Az darálthúsos leves,csirkemell gazdagon rizzsel.
remélem akkor minden ok...:)
igen, nekem is eddig a spinning a tuti, pláne, hogy sokszor fegyelmezetlen vagyok a kajában...:S
Szia!Nincs semmi gáz,legalábbis eddig viszont tiszta gáz már,úgy néz ki ma a fárasztó,elégedetlen ügyfelek napja van.
De amúgy jól érzem magam mert úgy látom megint alakulgatok,jót tesz nagyon a torna :-D
Sziasztok lánykák!
Tökre örül a fejem! :) A tegnap délutáni kaja ellenére is fogytam 1,4 kg-t!!! Bele sem merek gondolni mi lett volna, ha tartom egész nap a gyümi! :) Így most 79,2 vagyok! :)))
Javasoft! Örülök hogy nincs baj!
Newsy! Ügyes vagy, csak így tovább! Megy ez! ;)
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :)
- Segít a jóga valamint a Pilates együtt a fogyásban, megfelelő táplálkozás mellett?
- Utolsó 4-5-6 kiló együtt mozgással és diétával!