Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással! (beszélgetés)
Sziasztok!:)
Acska, bírod még?:)
Nívea, miket javasolt? Diétának pl. mit?
Ja, tegnap reggel óta leingadoztam 40 dkg-t!:)
Egy kicsit túl édes. Legközelebb, ha csinálom, akkor fele ennyi cukrot, vagy még annyit sem fogok tenni bele. Meg az étcsoki is kevesebb kakaótartalmú volt, mint kellett volna.
De az állaga jó volt. És azért elfogyott. Érdemes kipróbálni, csak tényleg kevesebb cukorral és előírt kakaótartalmú csokival.
Szép estét Csajok!
Acska én is mindenről lemaradok. Olyan szar időpontban dolgozok. Aztán mire a gép elé jutok, addigra el sem bírom olvasni, olyan sokat írtatok. Most is csak úgy átfutottam, de nem sok mindenre emlékszem.
Marissza! Gratulálok a vizsgádhoz, tutira sikerült a másik is(legalábbis remélem).
Pampers! Ügyes vagy nagyon! Fog az lejjeb is menni még, ha így folytatod! Én ma szénhidrát napon megettem 2,5 fasírtot(de nem bírtam ki nélküle)
Drenaa! Az én sógorom személyi edző, de valahogy nem jött be az, amit javasolt. Meg a mozgás részét meg sem bírom csinálni :DDD Megöl a gyerek! :D Amúgy jó ölet szerintem, ha van rá pénzed.
Java! Mi újság a melóhelyen? Nem történt semmi?
Vicus! Te még mindig nem eszel húst? Most gondolkoztam el rajta, hogy a zöld diéta óta megváltoztattad a szokásaidat, de nem emlékszem a hússal mi a helyzet. Azt látom, hogy tofut eszel.
Holnap jönnek barátnőmék, itt lesznek egész hétvégén, így nem leszek fent valami sokat, max. éjjel pár percre :)
Ma sütöttem brownie-t. Érdekes lett, de nem rossz. Ti csináltatok már?
kicsit hányingerem van, meg fáj a hasam is. Nem tudom mi lehet ez.
A hetvegek nekem is seperc alatt eltelnek a sok munka miatt.
Kideurul, hogy vasarnap ejjel nem kell jojjek, de szombaton meg nem lehet tudni mi lesz. Allitolag az 1es es 2es valtasbol fog menni valamennyi, de nem lehet tudni mennyi. Csak holnap mondja meg a fonok. LEgalabb vasarnap szabad leszek. Keresztfiunknak szombaton lesz szulinapja, most lesz 6 eves, hatha sikerul elmenni.
Holnap megyek szemorvoshoz, ugyhogy nem aludhatok tul sokat. Ma fel4ig aludtam, de holnap fel4re ott kell legyek. Elotte kell tussoljak. Megint kell hajat mossak torna elott. Valoszinu holnap nem is tornazok, inkabb megyek gyalog az orvoshoz es setalok egyet. Ugyis ha csepegtet valamit a szemembe nem tudok majd hazamenni kocsival, nemde?
Kene fozzek holnap, ma nem jutott ra ido. Takaritani is kene.
Voltam a patikaba es nem kaptam semmit, majd holnap megyek egy masikba.
Marissza, ügyi avgy, gratula!:)
Javasoft, ezzel én is így vok...mármint a 7végékkal...:S
Vicus, erre én nem is gondoltam...hogy azt nem kevered be, hanem úgy eszed, mondjuk mint a búzakorpát?
Cica, nézz addig másikat, vannak még a neten...!
Köszi! Aranyos vagy! :)
Remélem hogy megvan! Minden feladatot megoldottam, csak hogy jó-e?? Majd hétfőn tudom meg!
Gratulálok:)
Szurkolok neked a a másik vizsgához is:)
Sziasztok lányok!
De jó újra köztetek! :) Mostmár úgy néz ki hogy sűrűbben leszek ismét! Tegnap és ma vizsgáztam, úgyhogy nagyon fáradt vagyok! A tegnapi vizsgám 3-as lett. Nem a legfényesebb, de ahhoz képest hogy két kérdésből egyet nem tanultunk... :) A mai nagyon gáz volt, nem tudom meg lesz-e... Reménykedem csak! Ugye ti is?! De kaptam egy ötöst is, úgyhogy kicsit nyugodt a lelkem! :)
A fogyi megy, kíváncsian várom a hétfőt!!!!!! :)
Sziasztok!Nos,tartottam magam,virsli volt a vacsi,de most fini bécsi virsli,igaz 4-et ettem :-S de csak mustárral,szerintem ez így nem vészes,nem érzem üresnek a gyomrom.Amúgy...ahogy ott voltun a boltba,néztem a sok-sok fincsiságot...Jó lett volna vmi finit enni,de megálltam!!! :-D
Ma torna nem volt mert nemrég értem haza.Holnap elvileg lesz :-) De lehet előre hozom a takarítást.Nem tudom,úgy idegesít hogy olyan sok dolgom van hétvégén és alig pihenek...
Sikerült:)Végig olvastam az össze elmaradt hozzászólást:)
Büszkék lehettek rám :P
Tegnap és tegnap előtt is voltam edzeni, ezért nem neteztem , fáradtan beestem az ágyba:)
De jól esett:)Tegnap már csak kardióztam:)És egy ideig ezt is fogom csinálni.
Mi lesz a vacsitok?
Én almát reszelek és teszek rá fahájat:)nyami:)
Én nagyon ritkán "iszom"mindig zabkásába rakom vagy joghurtba,almával,ilyenek..
Én se vagyok folyadékpárti:))Szeretek enni:))
Ruhákat.
Képzeljétek ma inzultált egy barom,azt mondta,h.csak azért jött be mert hívogató a testem...és hogy cserélünk-e telszámot..
Háát én ugy meglepődtem mint állat..Hülye ez???Rohadt kéjenc,mit fixíroz:((
Hogy mondhat valaki ilyet:((Bunkó..
Annál attól tartok, h. az nem szilárd táplálék és én szeretek minden étkezésnél harapni...csupán ezért idegenkedem...
Bár...ha belegondolok, h. anno a mekis shake is milyen jól eltelített..:) No persze az hízlalt is mellé...:P
Mit adsz el?:)
Hát,nem olcsó tuti...
Jók amúgy a fehérjeturmixok,ne idegenkedj töle,tök jól ki lehet vele pótolni egy-egy kaját.Én mondjuk mindig rakok a zabkásámba,tök fini:))
Eladó vagyok.Muszáj bírni,mit csináljak...:((
10 órát?! Jesszus!
Én tuti nem bírnám!:(
Mit is csinálsz?:)
Ugye?! Az legalább tudna mondani pár okos dolgot, bár gondolom ilyen rizset egyél fehérjeturmixszal-jellegű lenne...bár nem biztos, mert azt írja a honlap, h. mindenféle segítséget nyújtanak, fogyihoz is, vagy "csak" az egészséges életmódhoz...Szóval lehet, h. érdemes lenne...csak gondolom jó drága, bár erről nem írnak...
Szerintem sem..pláne nem hétvégére..
Ja,folynak..gondolom megy a kajázás-piázás:))
Na,ez az edző dolog tök jó ötlet:))
Igen..dolgozom tíztől nyolcig:(((
Nekem inkább az órák tetszenek, nem a gépek...:)
Illetve arra gondoltam, h. megvárom a tavaszt és ha akkor sem indul be magamtól:) a fogyi, akkor konzultálok egy személyi edzővel és kidolgoztatok vele egy tervet...:)
Ja, most azt mondták amúgy, h. "híradónk alatt is folynak a tárgyalások..."
De nem hiszem, h. megegyeznének...
De hallod, te még ilyenkor is dolgozol?!
Tündér vagy Andi,köszönöm:))
De ez nem igazság:((Nem akarok megint gyalogolni...Brüüühüühüüü:(((
Jó a terem,ugye?Nézd meg a neten van sok sok kardió gép:))
Jaj,legyen már hétfő,h.mehessek megont futni:)
Vicus!
Holnap is sztrájk lesz még...:S:S:S:S:S
Képzeld, megnéztem az Örsön lévő fitness termet, amit mondtál és mekkora...ott van abban az épületben, ahova most is járok és még nem néztem meg...hülye vok!:)
De most megnéztem és tök jó órák vannak: spinning, kettlebell, wellbox, stbstb...meg gépek meg személyi edző is...és üdülési csekket is elfogadnak!:)
Februártól lehet, h. kipróbálom:)
Nagyir, pedig tényleg vezethetnél ám!:)
Mi biztos olvasnánk!;)
Vicus, sajna én is imádom a magokat...:(
A másik fórumra bekukkantott egy táplálkozási szakértő, írtam is neki priviben, kivi vok, ő mit válaszol...
Illetve egészen érdekes és tanulságos dolgokat olvasok ezekben az edzésmesteres hírlevelekben...tornáról, fogyásról, zsírégetésről...
No, mindjárt kezdődik a híradó, Vicus, majd írom a híreket!:)
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :)
- Segít a jóga valamint a Pilates együtt a fogyásban, megfelelő táplálkozás mellett?
- Utolsó 4-5-6 kiló együtt mozgással és diétával!