Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással! (beszélgetés)
Na igen, csak az újévet is úgy kezdtük, mint valami kollégista pár, akik az ország két külön pontján tanulnak és csak hétvégén találkoznak. Miközben, köztünk lakóhelyileg alig 10 km van, de a munkahelyünk máshol van és este már erőnk sincs utazgatni... talán jövőre megoldódik ez a kérdés is. :)) Addig is feles energiáimat az edzésben kell, hogy levezessem. :D
:-D Na ne aggódj,én meg olyan hulla vagyok hogy csak az alvásra tudok gondolni :-S
:) Ha Valakim mellettem lett volna, rögtön megoldódott volna az edzés problémája is. :DD De sajnos, arra még várnom kell.
Tök jó hogy így beindultál te is :-) Csak így tovább.Ha tehettem volna én is a meleg ágyat választottam volna.
Halihó! Csodás napra ébredtem negyed hatkor - odakinn fagy, sötét és vékonyka hólepel. Hahaha. Tegnap este úgy feküdtem le, hogy reggel valószínűleg tekerek még 30 percet, aztán máshogy döntöttem és inkább maradtam a meleg ágyban. :) Viszont most úgy érzem, hogy ha valami drasztikus nagy baromság nem történik ma, akkor este megint tekerek egy nagyot. Lehet, hogy a visszatérő energiámat az okozza, hogy megint elkezdtem teát inni, kamilla- és valamilyen gyümölcstea keverékét.
Hello Lányok!
Este visszaolvasok,bár már így is sok mident írtatok!
Tegnap voltam edzeni, de jól esett:)
És ma 71,5:):)Juuuuhhhuuuu
Na ja,csak ha már megrendeltem,pénzbe került akkor úgy vagyok vele megeszem bár úgy se veszne kárba,legközelebb oda adom páromnak,szivesen megenné :-D
Kaja?Hmmmmm most így még hírtelen nem tom.Torna ma lesz de még azt se tudom hogy melyik :-) Ez olyan semmit sem tudok nap.A lelkem még alszik.
Jó reggelt csajok!Jajjj de aludtam volna még!!!Nagyon!!!Fene vinné el de elegem van ebből a korán kelésből :-S!!!!!!!!
Sziasztok Lányok!
No, ma is folytatódik a sztrájk, úgyhogy ma is kb. 3 gyerekem lesz csoportonként. . . és remélem, ma is elengednek délben, mint tegnap:)
Viszont kezdek aggódni, mert még nem jött meg, pedig már ideje...:S
Jó éjt Mindenkinek! Pusza!
Java! Én is így vagyok vele, hogy nem bírom megállni, hogy ne pusztítsak el mindent a tányérról. Aztán jön a rosszullét és a bűntudat. Vagy éhes maradok, és egyfolytában a maradékon jár az eszem. Hát ez van. Enni kell, vagy kis adagot csinálni :D
Na elteszem magam lassan holnapra:))
Jó éjt csajszik
Nekem még a holnapom szabad:))
Na de a tornára/kajára értettem:))
Reggelre?Munka....fene vinné el!
Hűhaaaaaaaaa.Ha tudnád hogy én ma mennyi szaloncukrot ettem meg mennyi rágcsálni való ilyen sós dolgokat.Gáz,gáz,gáz.
Hát csajok,én már nem is tudom...Kicsit most fáradt vagyok,holnap vár a fincsi tejeskávé:)))Nagyon nyamika:))
Reggel megyek futni és taposni:))
Nektek mi a terv?
Ó, ne bánkódj, én ma ettem 3 db szaloncukrot...:S :)
De nem baj!
Még mindig azt mondom, hogy télen nehezebben megy a fogyi, sztem megbocsáthatóbb a bűnözés!:) Tavasszal-nyáron figyeljétek meg; csak úgy olvadnak majd le a kilók rólunk!:)
Sztem télen elegendő elsősorban a súlytartásra koncentrálni, abba meg belefér a mellékajálás is:)
Hát ez az,hogy nem is esett olyan jól mégis megettem az egészet.Ha megálltam volna a felénél akkor azt mondanám igen.Most meg majd kipukkadok.Megkéne találnom a középutat amikor eszem.Mert vagy telezabálom magam,vagy pedig éhes maradok.
Jól esett,nem?Ami volt,elmúlt,kellenek ilyenek is:))
Holnaptól majd jobban odafigyelsz!
Sziasztok csajok!Látom mindenki ügyeskedett ma csak én nem :-S Későn értün ma haza,és hát nem volt kedvem készíteni semmit és hát mi maradt?Kaja rendelés...na igen,bevágtam egy egész amerikai pitát de én vagyok olyan rosszúl,már a felénél éreztem elég lesz de azért megettem.Most ez mire volt jó nem tudom,hogy felfogjam a gyomrom már nem bírja az ilyen kajákat?Főleg este nem?Tiszta idióta barom vagyok!
Nekem meg pont a csípőmből ment le először...de addig igenis fogyózom majd, amíg a combjaim összeérnek és hurkás a pocim...:) Akárki akárhogyan is mondja, h. ugyan már Andi, hova akarsz te még fogyni?! Hát 58-ra!:)
Ha belegondolok, hogy hányszor nevezem magamat kövér állatnak (kövér tehén, víziló, elefánt), nem veszem fel ha esetleg valaki megpróbál beszólni. Szóval szerintem ezért kár volt a másik fórumon ennyit vitázniuk. :) Viszont nehezen hiszem el, ha valaki azt mondja, hogy sokkal vékonyabb vagyok, mint korábban. Az, amit a tükörben látok, ha változott is egy picit, akkor is még túl nagy. Sajnos, nem csak a tükör szerint, elég a combomat néznem, ami hatalmas, ezzel lesz/van a legtöbb gondom.
Szia! Igen, én tudom ki vagy. Te írtál a jómultkor is ugyanerre a fórumra. Én már akkor láttam a képeidet, tényleg nagyon sokat fogytál. Gratulálok!
Hello Lányok! Én is megjöttem megint. Voltam kicsit szépülni. Tornáztam is, nem is ettem sokat, így tök jól érzem magam. A kölkökkel is rendben volt a mai nap, így kicsit kompenzálja a lakásos részét a problémámnak. Na mindegy.
Látom mindenki olvasta az új cikket :DDD Szegény biztosan kap majd a fejére, lesznek viták és sértődések a téma körül. :D Engem nem mozgatott meg túlzottan.
Pacalpörkölt:), most olvastam egy máshova írt hozzászólásodban, h. júniustól karácsonyig dobtad le ezt a 45 kg-ot?!?!?! Uramatyám!!!
És tényleg csak és kizárólag zöldséget és gyümölcsöt ettél vagy ez azért túlzás?
Szia!
Először is hatalmas gratula, nagyon látványos a változás, csini vagy!!!:)
Mesélj, hogy csináltad, mennyi idő alatt és volt, h. hosszabb ideig stagnáltál?:)
Szia:))Nagyon szép eredmény,nagyon csinos vagy!Mi volt a módszered?És hogy tartod ezt a súlyt?
További ajánlott fórumok: