Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással! (beszélgetés)
:))
Én amugy nem szeretem ezeket az ünnepeket...Férfinap miért nincs....
Hm, lányok, olvasgatom most ezt a krumpli diétát is...
Lehet, h. ki kéne próbálni...
Bár én már annak is örülnék, ha az 1200 kcal-t sikerülne legalább egy egész hétig tartani, kilengések nélkül... De lehet, h. ezt már kicsit unom, ezért kacsingatok másfelé...:)
Ma én sem vagyok olyan nagy evö
Reggelire ettem 1 olajos makrélát kenyér nékül(az olajat leöntöttem rola)
ebédre 1 almát,és 3 tallért
Most van bent a sütöben ilyen mexikoi zöldségkeverék tk tortilla lapban.mozzarellával a tetején.
Negyedik nap lehet gyümit enni,banán/szőlő kivételével bármit amit szeretsz.Ezek sem tiltottak,de én nem eszem mert sok a ch bennük nagyon.
Kivit szereted?
Már nagyon várom hogy legyen nálunk baba :)
Mi már megbeszéltünk mindent mi hogyan lesz,már a nevek is megvannak,leendö keresztszülök is :)
Ezzel én is igy vagyok.Most nagyon ügy tünik hogy meg akar jönni,de pl multhonapban nem volt semmi :S Tisztára ki is voltam akadva,még tesztet is vettem.Párommal álltunk és vártuk mit mutat majd,de szerencsére még negativ lett .Huhhh..
Most nemrég hagytam abba a fogi gátlot,és hát teljesen megvan zavarodva a szervezetem :S :S
hihi :))
Azt hiszem akkor mindig beteget jelentenél mi:) :D
Sziasztok LÁnyok!
Hú, nagyon jól megy nektek a lénap! Minden elismerésem!
Acska, te almalevet is iszol? Nem úgy van, h. ma csak zöldséglevet lehet inni? Na én ezért buknám be az első két napot...:(
Amúgy ma nem gyümizek, de igyekszem lájtosan enni...
Viszont megjött tegnap este és ennek az utóbbi hónapokban mindig úgy örülök, h. ihaj, mert folyton késik és folyton aggódok miatta:)
No meg hátha utána kevesebbet mutat majd a mérleg...:P
Most meg mennem kéne takarítani...bleá!:S
Végülis igen,igazad van :)
Nekem még 2-3kg van az álomsulyomhoz,remélem a csütörtöki mérlegeléskor már kevesebb lesz :)
Huhhh basszus...Amit én ettem úgy ebéd óta 3 részletbe.Amúgy nem volt sok,vmilyen sütinek nevezhető valami volt,ilyen somlói-mogyorókrém ízű vmi massza,4 babapiskóta volt benne.Tényleg enm volt rengeteg de csak 3 részletbe bírtam megenni,de azt tényleg nem lehet kidobni,kiakadna...
Alig élek...pfffffffff
Sziasztok lányok!
Én is vagyok,csak takaritottam és páromnak sütöttem sajtos tallért.Na jo én is ettem belöle 3db-ot,de az nyugtat hogy tiszta tk lisztböl van,és ligt sajt van benne :))
Látom nektek nagyon jol megy ez a tisztitó kura.Hát én lehet nem birnám ki hogy ne egyek egész nap.
En is nagyon tele vagyok:) Felfujt a turmixbol az alma, hiaba pucoltam meg. Ugylatszik nekem mindegy milyen formaban eszem/iszom.
Milyen gyumolot lehet majd enni 3nap? NEkem az alma nem jo.
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :)
- Segít a jóga valamint a Pilates együtt a fogyásban, megfelelő táplálkozás mellett?
- Utolsó 4-5-6 kiló együtt mozgással és diétával!