Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással! (beszélgetés)
Sziasztok LÁnyok!
No, sok helyen olvasóm, h. tisztítókúrázni akarnak, ti is, ahogy láttam:), úgyhogy azt hiszem, ma én is bepróbálkozom egy gyümölcsnappal... Sőt, lehetne egész hetet tartani a tisztítás jegyében...mondjuk ma csak gyümi, holnap gyümi és zöldség vagy ilyesmi...
Persze tuti nem bírnám, mert ch függő vok:) Mármint tk. kenyér vagy kifli és társai:)
Igen, magamtól. Figyelek, hogy ebéd után már csak gyümölcsöt, joghurtot egyek. Na most ez nem jött össze ma, de tegnap majdnem.... és tornázgatok is.
Csináltam már az update-t régebben, fogytam vele szépen, de aztán abbahagytam és duplája jött vissza. Azóta azt nem próbáltam újra, csak gondolkoztam rajta.
Nem tudom, hogy mi legyen, majd alakítok a dologokon. Egyenlőre tartom ezt, amit csinálok 2 hete. A zöld diétán gondolkozom, aztán meglátom hogyan tovább.
Rettenetesen unatkozom. Jól elszúrtam ma a kajámat. Az ebéd még jó volt. Uzsira megettem 3 zabfalatot, aztán vacsorára 1,5 szelet sült húst káposztasalátával. És most megettem vagy 3 marék tökmagot.... :(
Holnapra biztosan megint tehén leszek. Na nem érdekel.
Koszi, megneztem. Vicus veled tartok legalabb 1 hetig. Menni fog ez....
A dinnyehet sem rossz.
senki sehol:(
akkor majd holnap, jo ejt nektek!
csajok ezek annyira nem normalisak, vagy nemtudom.
Az uj melomon ,az a baj h haza kell hozni a szemetes zsakot.
Ugye itt szelektiv gyujtes van es a mindenes kukat csak 2hetente viszik el.
MEg h a no olvasott h lesz minden kukan chip es ha tobb a suly mint amit fizetnek plusz penz (de meg nem vezettek be)
Aztan mondtam nekik h haza kene hozni a szemetet, nem am azt mondta volna h okes ameg nem vezetik be a chipes dolgot, addig jolvan. Rendes tragediat csinalnak belole, a masik manusz aki adta a munakt meg hulyenek nez h mer baj ha haza hozom, tok ego.
Ma jol elvagytok tunve, mivan mindenki reszegre ittam magat tegnap:))
Seta is megvolt, es ettem 40g etcsokit az utam alatt.De igy is olyan 1300vagyok.
Meg vettem tok jo konyvet az a cime csirke minden nap es leves, sali, rizses, tesztat receptek es mind csirke. CSak le kell forditani az a gaz:(
Egyébként te most magadtól diétázol?Vagyis figyelsz az adagokra és tornázol?
Norbit próbáltad már?
Én még nem, nekem bejött a kcal számlálás, de lehet, hogy az jó lenne a zöld diéta után:)
igen ismerem ezt az erzest, en jo h itt elvagyok zarva ismerosoktol es mire haza megyek altalba mindig ugyan ugy nezek ki:)
Bar igazabol a barim velemenye szamit. Tudom h orulne neki ha jo hasam lenne, de nem mondja soha. Most telen is ari volt ,azt mondta h szerinte nem fogytam, de h jobb fogasa van a seggem. (hat persze Reka megteszi hatasat.:)
Nem tudom....
Én utána folytatom azt, amit most csinálok. Csak már itt a tavasz, van 2 nadrágom, amit nem tudok felvenni, és kellene vennem ujat. Gyorsan bele kell fogynom!
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :)
- Segít a jóga valamint a Pilates együtt a fogyásban, megfelelő táplálkozás mellett?
- Utolsó 4-5-6 kiló együtt mozgással és diétával!