Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással! (beszélgetés)
Várj ezzel az étvágycsökkentövel,nehogy bajt csinálj magadnak vele.
Probáld ki a citromos vizet,hátha neked is segiteni fog.Akkor nem kell a bogyokon gondolkodj :)
En mindjart megyek fitnessre.
Remelem nem lesznek sokan.
No igen...tudom, sokan ellenzitek, én is így vtam vele, de ha még egy jó dbig nem lesz akaraterőm, akkor lehet, h. valóban megpróbálkoznék egy étvágycsökkentővel...bár attól félek, csak már többen is ajánlották...
Bár Vicus is eldobta végül...de most egyedül nem megy:(
Nemtudom mennyire lenne jo,ha megvonnál magadtol mindent.Pl amikor én nem ettem egyáltalán csokit,aztan mikor vettem mindet befaltam :S És sajnos nem csak 1 csokit,hanem utánna minden nap csokiztam :S Szerencsére akkor nem hiztam vissza semmit,de akkor eldöntöttem hogy semmit sem zárok ki az étrendemböl.Mindent eszek,csak modjával.
Fogalmam sincs hogy neked mi lenne a legjobb,és mi hozna eredményt.Vhogy ki kellene tapasztalnod.
Jaj, még nem, mert nincs itthon citrom és elfelejtettem venni...de jó, h. mondtad!:)
tegnap ismét Béres A. könyvét tanulmányozgattam, lehet, h. bele kéne vágni...végülis a szigorú rész csak kb. egy hétig tartana, aztán kcal számoláshoz hasonló a helyzet, mármint olyasmi ételeket lehete enni és az első szakaszban pár nap alatt elvileg lemegy több kg is, aztán beáll heti fél-1re...
A gond csak az, h. az első szakaszban nincs túl sok kaja, amit ennék...
Csak és kizárólag az akaraterőm hiányzik ehhez az egészhez:)
Faj elegge, de remenykedem , hogy a maisk sportcipom nem nyomja.
Anyum azt mondta, hogy vitaminhianyos vagyok, azaz A vitamin pontosan. Azert ilyen a borom es vigyazzak mert apukam felol soknak van ilyen gondja.
Én nagyon ritkán eszek kenyeret.Legutobb szombaton ettem,az is tk volt.
Azért is tettem bele csirkemellet,meg tk rizsát hogy ne legyen nagyon hizlalós.Kb 1 nagyobb marék rizsa van benne,1kg savanyúkápi,1 csirkemell. :))
Alig várom már hogy kész legyen :D
Akkor nemtudom,bár egy probát megérne sztem :)
Kiprobáltad a citromos vizet?
az nagyon jó, tiszta U1-es.
Ja, bocsi, másik fórumon vagyok:)
De a káposzta minden mennyiségben és minőségben nagyon jó fogyis kaja (na persze kenyér nélkül)
Igen, igen, ezt kéne...
Vitaminhiány? Hát, lehet, bár amikor szedtem a multivitamint, akkor is ugyanez volt, a vérképem meg szinte tökéletes lett pár hónapja...
Nem lehet hogy vitamin hiányos vagy?Mert az is okoz álmosságot...
Nemtudom hogy miért nincs mostanában kitartásod :S Probáld magadban eldönteni,és kitüzni a célt mit is szeretnél és az lebegjen elötted :)
Sziasztok LÁnyok!
Ma a suliban, az első pár órám után hihetetlen nagyfokú fáradtság és álmosság szállt meg, nem tudom, miért, most is majd' elalszom...:S
És csak 6-ra megyek interjúra, attól meg parázok nagyon! Félek, h. meg sem merek majd mukkanni, pedig már miért ne mernék! Csak ilyenkor mindig attól félek, h. beégek...pedig nem kéne enniyre paráznom, hiszen ez most "csak" másodállás lenne...
Amúgy meg mit csináltam ma? Ettem 3 db csokis kekszet...nem megy, nem megy, nem megy! lehet, h. nem is akarom igazán...vagyis ahogy elnézem, tuti:(((
Köszi :)
Fáj nagyon a lábad?
Megint egyedul hagyatatok?
A luke cimpom felrontott...kivetelesen sportcipo van rajtam, de alig tudok mar jarni.
Azert elmegyek fitnessre, hatha a masik nem ront. Legfeljebb csak bicajozok.
Vicus,de szeretnék a helyedben lenni.
Én holnap mérgelek,hát nagyon kiváncsi leszek mit adtam elö 1 hét alatt.A szombatom az borzalmas volt,ettem minden.Remélem azzal nem rontottam el :S
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :)
- Segít a jóga valamint a Pilates együtt a fogyásban, megfelelő táplálkozás mellett?
- Utolsó 4-5-6 kiló együtt mozgással és diétával!