Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással! (beszélgetés)
Koszi csajok a velemenyeket.
Ami eszembejutott azotta a tojas. Vajon mit es mikor lehet. Delben pl spenot melle 2 fotttojas?
Sziasztok csajok!
Java,hát nem lennék a helyedben.Még jo hogy nem olyan vagy mint én,aki tök hisztis tud lenni ha felkeltik :S
Acska,mindjárt olvasom a naplodat,megkukkantom mit irtál.
Drenaa tööök jo!Remélem össze fog jönni az uj munka.Én nagyon szurkolok neked!
Nekem elég jol sikerült a mérlegelésem.Vééééégre 60 alatt vagyok. :D 59,8-at mutatott a mérleg.A szombati zabálásom után is majdnem fél kg.Tökre örülök ennek a "kicsinek" is :))
Helló csajok,csak beköszönök,mert melózok,ahogy tudok jövök.
Acska,ahogy elolvasom írom a véleményem.De előre is drukkolok neked!
Nívea,köszönöm:))Húzz bele a héten,és jövőhétre akkor fogysz majd.
Drenaa,ügyi vagy,a legjobbat válaszd:))
Java,örülök,h.jobban vagy,de a főnököd lehúzhatná már magát a klotyón:))
Nagyír,szia:))
Sziasztok Csajszik! Most csak beköszönök, mert be kell mennem helyettesíteni. Úgyhogy Java együttérrzek a reggellel kapcsolatban :S
Acska! Ez mind nagyon szép és jó! Csak nehéz így is betartani, bár nem szabsz nagy korlátokat! De jó ötletnek tartom és drukkolok Neked!
Vicuskám! Nagyon gyönyörűségesek lettek a körmeid :) Bár nekem a hegyes még mindig nem tetszik annyira, mint a sima :)
Köszi Nagyir az infókat! Milyen üzletben lehet ezt megvenni? Speckós vagy akár a déemben is?
Drenaa! Nagy gratula, hogy ilyen jól sikerült a meghallgatás. Reméljük össze is jön valamelyik.
Én mára kicsit híztam, de nem csodálkozom, mert ettem egy csomót tegnap. És bűnös dolgokat is. A héten már többet nem rosszalkodok :)
Kipróbáltam a 4 mile-t. Nekem kicsit uncsi volt folyton lépegetni, de nem volt rossz azért. Meg főleg egy mukkot sem értettem belőle angolul. És hülyén éreztem magam, ahogy taposom a levegőt helyben. Olyan idióta mozgást éreztem. :D
Na megyek. Szép napot Nektek! Pusza!
Sziasztok.Még mindig itthon vagyok.Javulgatok de nagyon lassan.KOrán keltem ahoz képest hogy itthon vagyok,főnööm volt olyan kedves felébreszteni.Komolyan ezt én már nem hiszem el amit művelnek...Felhívtam volna azzal kapcsolatban hogy mit válaszolt az ügyfél de nem,neki muszálj volt felhívnia 8kor...Úgy tűnik poénból ülök itthon,komolyan nevetséges...
Nem tudom meddig bírom én még ezt...
Sebaj, akkor lesz más - talán csak egy jó szó -, ami segít, hidd el! :)
Szorítok, hogy mihamarabb jelentkezzenek és összejöjjön a munka!
Nem baj Acska, menni fog a fogyi másként!
Köszi a drukkot!:)
Szia!
Orulok, hogy jol sikerult az interju, megy a drukk mara is:)
Befejztem a zolddietat, de nem mertem meg magam ma, mert nagyon hideg volt a konyhaban, nem volt merszem puceron kimenni. :D:D:D
Sziasztok Lányok!
Nagyir, króm tabit már vettem egy ideje, szedem is, mondjuk nem feltétlenül minden nap, mert amikor az elején minden nap szedtem, semmi változást nem tapasztaltam tőle...szóval nekem semmit nem használ!:(
No, köszi, h. drukkoltatok az inetrjú miatt, igazából szimpi volt a nőci, majdnemhogy ő beszélt végig - magyarul -, angolul nem is kellett beszélni, ugyanis igazándiból most nem tudott ígérni semmit, mert jelenleg nincs új tanfolyam...de nyáron vagy ősztől lesz és azért hívott most be, mert szimpi vtam az önéletrajzom alapján...
Viszont jókat mondott a melóról, tetszene, a fizu sem lenne olyan rossz (jobb, mint az előző mhelyemen), lehetne bejelentettként is dolgozni, főállásban is, közel is van, stbstb...
Úgyhogy azt mondta, h. gondoljam át, írjak egy mailt, ha tetszik a dolog, mert akkor lehet, h. már nemsoká sort kerítünk egy próbaórára és bármikor indíthatnak új tanfolyamot...szóval LEHET.
Úgyhogy ma meló után még elmegyek a másxik helyre, ott meghallgatom, mit mondanak és ahhoz képest akkor írok a csajszinak a próbaóra miatt.
Mondjuk a másik helyen elvileg már jövő 7en kezdeni azt hiszem.
Hát kb. ennyi.:)
Szerintem próbáld meg a krómtablettát, péntek óta szedem, de már sokkal kevésbé kívánom a kajákat, illetve főleg a nasikat. :)
Nívea, az a paprika-fahéjkrém, amit én vettem, abból fél liter 1099,-Ft volt. :)
:))Köszönöm:)))Egész nap nézegetem:))
Nehéz,de leadjuk,akkor is!!
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :)
- Segít a jóga valamint a Pilates együtt a fogyásban, megfelelő táplálkozás mellett?
- Utolsó 4-5-6 kiló együtt mozgással és diétával!