Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással! (beszélgetés)
Hát igen :) Nem tudom. A múltkor volt a tv-ben, hogy milyen egészségkárosító hatásúak ezek a szerek.
De biztosan vannak kivételek. Én nem kockáztatok :D
Amúgy már a sírás kerülget,nem bírom tovább komolyan.Szopogatok itt össze-vissza mindent szart,liter számra iszom a teát és kicsit se javul..
Valószínüleg súlyosbítottam rajta azzal hogy forró teát ittam rá délutánig míg anyu enm mondta hogy gyulladt torokra nem szabad forrót inni.
Igen tegnap óta 90dkg:))
Nagyon szuperül megy,imádom,írok neked ám minden mennyiséget,amit tudok:))
Az én módszerem az volt,h.full semmiben(egyedül persze)nem behúzott hassal(akkor már be se tudtam:)) az egész alakos tükörben megnéztem magam.Szerinted?Mint aki mindjárt megszül kb...
Nagy asszonyos,narancsbőrös voltam mindenhol..Nem akarok ilyen lenni,azt szeretném,h.ha majd 4-5év mulva aktuális lesz a gyerek téma,már ne legyenek súlyproblémáim.Nem akarok/fogok 100kg-os bálnává válni,az tuti..
Megkaptam,köszi :-)
Ahogy érzem magam most szerintem nem fogok addig rendbe jönni...Szerintem lőttek az egésznek.Most amikor végre rávettem magam hogy tegyek valamit.Úgy tűnik a sors nem ezt akarja...
Nem bírok beszélni se egyáltalán mert annyira fáj közbe,hát még énekelni....
Na itt vagyok. Egy órát sétáltunk. Kényelmes tempóban, de kifáradtam. Bár a szám az jobban :DDD
Andrea, Kedves! Már megint kudarc? :( Nem tudom, hogy mit is mondhatnék erre. De azt tuti, hogy én is csupa rosszat hallottam a kínai cuccokról. Főleg erről a porról. Még a tea talán elmegy. Helyette inkább írok be finom nasis receptet a naplómban. Nemrég találtam őket. Szereted úgyis a túrót. Ezzel bűnözhetsz :) Na meg persze a vízzel!
Acska! Nyugi! Nem fog megcsalni. Vagy mondd meg neki, hogy neked a megcsalásnál is fontosabb az, hogy ne hazudjon, őszinte legyen. És nem fogsz szakítani, ha bevallja, ha mégis történik valami... Ettől hátha megnyugszol.
Vicus! Hogy bírod a diétát? Ment már le pár deka?
Nem vagy pancser,csak még nem jött meg az "ihlet",nálam vasárnap végleg betelt a pohár,ha tovább folytattam volna a zabálást,onnantól már végem..igy is rengeteg jött fel,amit le KELL adnom:((
Na de leadom,és Te is le fogod,csak AKARD!!!
Hát hallod,nem vagy könnyü eset :D
Én éppen "szopogatom" a zabpelyhemet... :)
Bleá!:)
A tejet csak hidegen iszom meg, kávét, kapucsínót soha nem iszok...:) Akkor túró a fülembe, mi?:)))
Hát nem tudom:(Tényleg kéne valamit ami visszatart:)
De nem tudom, én annyit látok belőle, hogy akkor többet eszik, és sokkal éhesebb az ismerősöm...egyébként meg nagyon nagyon nem egészséges!
Igen, ez nekem is megfordult a fejemben...de mi van abban az esetben, ami most van; én mostanában is farkaséhes vagyok!!!!:(
Csak vmi segítség kéne, h. legyen akaraterőm, aztán ha valóban beindulna a fogyi, már menne...
Tudom, tudom, ezt fejben kell eldönteni...de nem megy!:(
Az egyik munkatársam a pao..... használja...hát nem tudom, és nem használnám,mert ha szedi/issza, akkor alig van étvágya, viszont ha szünete tart, és nem használja, akkor kb. egy lovat is meg tudna enni....
Akkor mi lenne ha abba hagyod?Farkas éhes lennél....
Sziasztok Csajok! Nekem megint vacak napom volt. Egyre negatívabb energiákat érzek magam körül. Nem jó!
Köszi Anna, köszi Marissza! Arik vagytok! Már töltöm.
Minike! Én tantó vagyok, de napközit vezetek. Legalábbis minden erőmmel azon vagyok, hogy sikerüljön.
Java! Jobbulást!
Majd később visszaolvasok, eddig 1 oldalt tudtam, mert jön barátnőm és megyünk sétálni. Ma nekem ez lesz a sport. Ezt van :D Könnyebbik megoldás.
Na megyek, mert már mindjárt itt van.
Majd utána jövök. Pusza!
Vicus, na ez az, pancseeeeer vok:)
Mert nem csak éhes maradtam, de tudtam, h. van nasi...és eleszem párom elől!!! Szánalmas vok:))))
Java, te szegény...:( És legalább kiírt erre a hétre? Mit mondott, lehetséges, h. szombatra helyrejöjj?
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :)
- Segít a jóga valamint a Pilates együtt a fogyásban, megfelelő táplálkozás mellett?
- Utolsó 4-5-6 kiló együtt mozgással és diétával!