Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással! (beszélgetés)
Jó éjt Nívea!
Cicabarát,rászántam magam:))Hegyes lett a körmöm,tettem be képet:))
Ebben igazuk van a csajoknak, hogy hízik az ember a sok sütitől, ha diétás, ha nem...
Én mondjuk akkoris hízok, ha eszek levest és kicsit több másodikat eszem, vagy levesből kétszer szedek és normál adag másodikat eszek. Még ha főzelékről vagy zöldségekről van szó, akkoris.
Nem mindegy miből áll az a 1200-1300 kcal. Ezt mondtam barátnőmnek is. Panaszkodik, hogy megállt a fogyással. Mert így eszik:
R: croissant, banán
T: sajt, joghurt
E: kifli
V: paprikáskrumpli
Hiába van benne az 1200 kcal-ba, ha ez mind szénhidrát, meg hízlalós kaja.
Próbálj több zöldséget és gyümölcsöt enni, hátha segít.
De én sem okoskodni akarok, csak segíteni :)
Dehogy haragszom, en is ugyanerre figyektem fel ahogy vegigneztem a kajaimat. Megha benne is volt a kcalban, akkor is.
Most ugy fogok etkezni ahogy tavaj nyaron, mikor fogytam. Remelem bejon.
Én most áttértem a heti 1x méreckedésre :)
Multhéten mikor mérecködtem lement 1,5 kg 1 hét alatt.Jo abban volt viz is meg minden,de olyan jo volt látni.Én már egy fél kg-nak is örülnék nagyon :) De ha nem is fog kevesebbet akkor sem hagyom abba.Áprilisra 57-58 szeretnék lenni :)
igen ez tök így van..Én is az update sütiktől kezdtem el hízni,mert oké,h.u1,na de Norbi apánk is azt mondja,h.normál mennyiségben nem hízlal.Én nem normális mennyiséget ettem..
És Acska,én is imádok ám sütni,de az én párom se édesszájú,max 1szeletet eszik,én meg kaját nem dobok ki,ugyhogy annó inkább megettem..
Ezért nem vagy bunko!!!
Figyu,sztem akkor maradj a számolgatásnál.
Én megmondom neked öszintén ahogy én látom.
Remélem nem haragszol meg érte...
Szoval sztem akkor kezdtél el megint szedni magadra,amikor elkezdtél majdnem minden nap sütni.Az oké hogy cukor mentes sütik,de ha mindig azt eszed,akkor attol is hizol.Sztem ha azokat kiveszed az étrendedböl,és ugy kezdesz el 1200-1300 kcal-t enni,akkor megindulsz lefelé.
Nem akarok beleokoskodni a dolgodba,de én ezt vettem észre.
DEHOGY VAGY BUNKÓ!!!
Sajnálom.:((
csajok nagy bunko vagyok, befuccsoltam ezzel a dietaval is.
Voltam tornazni minden ok volt, kb 50 percet. Akkor elkezdtett razni a hideg, hideg, meleg, szedules miegymas...azaz megint olyan rohamom volt. HAzajottem, meg szerencse kocsival mentem, mert gyalog nem tudtam volna hazajonni....ettem 1 barackot, itthon 2 sz keneyeret, zoldseget es csokisnapolyit, 5 falast.:(((((((((((((((
Én imádom a halakat.Egyedül a pontyot nem nagyon,mert nekem az tul zsiros.De a többi jöhet.
Én már megvacsiztam kb 1órája,megettem a zabpelyhemet.:)Kezdek ideges lenni a reggeli mérlegelés miatt. :S
Én eléggé finnyás vayok. Nekem ezeknek túl erős halíze van. Nem szeretem az illatát sem. Főleg az olajos halaknak. Fuuuuuj de büdösek, mikor anyuék eszik itthon. De viszon a pisztráng az a kedvenc ételem. Megennék belőle együltömbe vagy 3-mat :D
Na nekem már csak 3 van, de azt anyunak leviszem. Párom bezabizta az összeset, amit itthonhagytam. Szerencsére. Így délutánra már csak a fánkok maradtak bűnözni...sajnos :S
Egy csomó ideig bent kellett ma maradnom korrepetálni, így sajnos a torna elmaradt. De ha vége van a vacsor@csatának, akkor nekiállok kipróbálni azt a 4 mile-t. Van mit letornázni...
Én a makrélát jobban szeretem mint a szardiniát,mert a makréla nem olyan plöttyedt.Meg van itthon lazac,az is olajos filé.
Én még azota sem bontottam fel a raffaellot :D
Mondjuk én nem szeretem a halat, csak a pisztrángot és a süllőt. Csak a párom nagy horgász ez a baj. Azért kérdeztem, mert még nem kóstoltam a makrélát, nem tudtam, hogy szálkás-e vagy sem.
Én nem tudom így megállni a csokievést, de továbbajándékozni sem szeretem, mint Vicus :D Na jó! Imádom az édességet! Na!
Sziasztok Csajok! Most bújkálnom kellene előletek :D
Ma befaltam 5 körül 5 minifánkot. Após sütötte. Tényleg picikék, olyan paradicsomnagyságúak. De akkoris 5 db volt. Fehér lisztből és cukorból. Megszórva porcukorral és lekvárral. Ezt is após küldte!Engem 2 nap alatt kicsinál ez az ember :DD
Ezt leszámítva nem voltam olyan rossz.
Andiiii! Na hogy ment az interjú?? Írjál, hogy mi volt?!
Java! Jobbulást! Valahogy nyeld le a gyógyszert. A kajával meg most próbálj pépesebbeket és puhákat enni. Főzelék meg ilyesmi.
Többi csajszi :D Nekem is sportcipőim vannak, meg néhány félcipőm és csizmám, de ezek is laposak. Nekem kényelmetlen lenne a kölykökkel magasban rohangálni.
Vicus! Tudtam én, hogy valaki itt írta :) CSak már nem emlékeztem pontosan. Nekem mondjuk bejön, én szeretem.
Nem gyógyszert akarok...azoktól félek:) Vmi teára gondoltam vagy teakapszulára...
Nem a fosatás vagy a fogyás a lényeg (mármint persze ez utóbbi), hanem az, h. ne legyen ekkora étvágyam meg ne kívánjak enniyre enni és enni és enni...mert ha nem lenne ekkora étvágyam, akkor a fogyás is menne, mert szépen tudnám tartani az 1200 kcal-t. Szóval én ettől "csak" kisebb étvágyat szeretnék, a többit rám bízhatja!:)))
Csak ne gyógyszert..kérlek,bármit csak azt ne!!!
De szerintem inkább az árán vegyél jó sok kígyóubit és csinálj egy vödör tzatzikit,na az garantáltan fogyaszt!
Sok sikert az interjuhoz,ügyi vagy te menni fog!
Tornáztam bocsi,muszáj volt égetni a zsíírt:))
Honapra nagy drukk neked is!!
???Ne már nagydarab,narancsbőrös testre vágysz,vagy miii???
Drukkolok Neked,hogy jó legyen nagyon:))
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :)
- Segít a jóga valamint a Pilates együtt a fogyásban, megfelelő táplálkozás mellett?
- Utolsó 4-5-6 kiló együtt mozgással és diétával!