Fogyjunk együtt már mától! :) (beszélgetés)
Én is így vélekedem erről. Szerintem a kocogás és az aerobic ami látványosan formál és fogyaszt!
Ülve fogyni elég hihetetlen, de a semmitől több! :)
Na a torna az nekem is nehezebb lesz. Hétfőn kezdek dolgozni. Első teljes állású állandó munkahelyem lesz. 11 órát eleve elvesz a napból utazással együtt. Előtte-utána kéne megoldani a tornát, de az esti dvd kilőve, mert most a vb alatt a párom focit néz :)
Fitness terembe kéne menni, vagy hét lehetne futni esetleg, na de olyan terheléses asztmám van, mint a ház, szóval a futás elég nehézkes. Úszni szeretek nagyon, csak az a baj, hogy úszás után farkas éhes lesz az ember.
Sziasztok.
Én is jövök. Tegnap határoztam el, hogy újra neki kell állni keményen a táplálkozás+mozgás témának, hogy lefogyhassak végre.
Tegnap már tornáztam, és figyeltem mit eszek (meg főleg h mennyit, mert azzal is sok baj van). Nem eszek fehér kenyeret, lisztet, finomított szénhidrátot. Nagyon kevés teljes kiőrlésű pékáru (de vacsira azt se) sok zöldség, gyümölcs, sovány tejtermék, sovány husi.
Hétvégén hazamegyek a szüleimhez, a testvérem ballag, és nagy vendégség lesz. Szóval biztos borulni fognak az elvek. De ez nem ok arra, hogy ne kezdjek bele most azonnal! (ill tegnap :D)
Szia! Örülök neked, gyere! :)
Először is gratulálok a -3 kilóhoz! :)
És miből áll egy napi menüd, ha kenyeret sem eszel?
Tornázol mellette?
Dél körül leszek addig írjatok nyugodtan! Szép napot!
Sok sikert!
én is tervezem, de a kolléganőm már reggel rám erőszakolt egy lángost!!! de este csak szolid vacsora lesz!!!!
Szép napot!
Sziasztok!
Olyan fogyni vágyókat várok ide akik akár már mától elkezdik a szénhidrát gazdag és nassmentes napot! :)
Nagyon szeretnék leadni 7kg évek óta rajtam van és nagyon zavar. Elkezdtem egy naplót is írni, de csapatban jobb lenne.
Akinek van kedve tartson velem, osszuk meg egymással a sikereinket és a nehéz perceinket. Utóbbiból remélhetőleg kevés lesz! :)
Várlak Titeket szeretettel!