Fogyjunk együtt már mától! :) (beszélgetés)
Én is nagyon szeretem:) most nem volt pénzem venni csokisat is,ezért vettem bájotekkeset:D
A herbás shake-el kapcsolatban még annyit,hogy mióta használom édesség helyett nincs baj a pattanásokkal,még mensi elött sem!!!S a vitaminok is sokat számitanak ebben szerintem....
igazából kalóriát számolok, de nem kapkodtam el a fogyást, tavaly április környékén voltam 67kg és szépen lassan fogytam, nyár végére már 61kg is voltam, de mindig visszakúszott pár kg, mert sokszor alábbhagyott a lelkesedés..azt a baj h most sem sok van, de hát szépségért meg kell
szenvedni...:)
Ne is mond! :)
Tényleg ez is fejben dől el! Valahogy ki kell bírnom, muszáj lesz! :)
Igen, a vacsi elhagyása vagy bizonyos gyümölcsökkel vagy natúr jogival való pótlása első lépésként megteszi. A csoki meg a kifli meg marad délelőttre (bár oda se kéne valójában). Nem tudom, mivel lehet a függőséget megszűntetni (persze, akaraterőn sok múlik, de azé' kívánja az ember lánya)
Jó lenne, ha pár szem mandula/napraforgómag elmúlasztaná a vágyat.
Hali, csatlakoznék én is, ha lehet. Nekem kb. 5-10 kg-t kéne leadni. A mozgással nincs gondom, de a csoki, meg a pékáruk! Függő vagyok.
Ma pl. már annyit ettem, hogy többet nem is kéne. Ilyenkor, teli hassal, persze könnyű az elhatározás, de este... Na, hátha együtt könnyebb.Hajrá!
Nekem 3 féle is van,amit most vettem az a b..teches Diet shake,1 adag shake(kb 250 ml lesz tejjel összekeverve)70 kalóriát tartalmaz.....Azért ez kevesebb mint a csokiban:D
Ezenkivül van vmi Herb...lájfos shake,az meg vaniliás.....
Szia, gyere! :)
Nagyon kitartó lehetsz, ha így megállod, hogy ne egyél édességet. Nekem pont jó lenne a súlyod, de én 163 magas vagyok.
Én sajnos nem tudok egyhuzamban sokat futni, de egy 40 perces aerobicot végig tudok csinálni! :)
Én is jövök!!!:)
Én nem eszek kenyeret,meg szénhidrátos dolgokat,édességet stb,de gyümölcsöt,zöldséget annál inkább.
Vacsora helyett fogyis shake-et szoktam inni,csokis izűt,de néha napközben is mikor rámjön a nassolási vágy.
Tegnap bűnöztem,ettem csokit,de ma elölröl kezdem az egészet,Veletek lehet könnyebb lesz:)
Ezzel én is így vagyok. Este eltervezem, hogy holnap mi lesz, hogy lesz aztán szépen elsunnyogom a dolgot!
Na ezen sos szeretnék változtatni! :)
Úgy látom egyszerre érett meg bennünk az elhatározás! :)
Mennyit szeretnél fogyni?