Fogyjunk együtt karácsonyig!!!!! (beszélgetés)
Szép jó reggelt Mindenkinek!
Én tegnap is tornáztam egyet, így a héten mínusz fél kiló. Hurrá-hurrá!
Ma reggeli súlyom:78,8. Kereken 5 kg-nál járok.
Úgy döntöttem, hogy most megjutalmazom magam, vettem a tescoban Update túrórudat és pudingot. :)
Mohika, nekem is jól jönne az almás recept, mert kaptam egy rakás hulló almát.
Ma reggel majdnem meginogtam.Friss meleg kenyeret adtak a boltban. Illatozott és azt mondta -egyél meg.Persze nem tettem de nem sok hiányzott.
küld a recepteket.. :)
én megcsináltam egyelőre nem vagyok oda érte, majd holnap a lekvárral :)
Hozzávalók a csokikrémhez:
75 g cukrozatlan kakaópor
20 g édesítőszer
2 dl víz
Elkészítés:
A kakaót keverjük simára az édesítővel és a vízzel. Forraljuk fel, majd hagyjuk kihűlni. Használatig tegyük hűtőbe, hogy kicsit behúzzon.
Hozzávalók a piskótához (18 cm átmérőjű forma, kb. 8 kisebb szelethez-3 csillag/szelet):
8 tojás
50 g édesítőszer
75 g cukrozatlan kakaópor
egy csipet só
Elkészítés:
A sütőt melegítsük elő 180 fokra.
A tojásokat válasszuk szét, a sárgáját verjük az édesítővel fehéredésig. A tojássárgája ilyenkor sűrűbb lesz és kivilágosodik.
Keverjük a kifehéredett tojássárgájához a kakaót és a sót.
A fehérjéből verjünk kemény habot, majd forgassuk a kakaós keverékhez. (Első lépésben a harmadával elkeverve lazítsuk fel a krémet, majd óvatosabban forgassuk bele a maradékot. Eleinte nem hagyja magát, de egyre könnyebb lesz.)
Öntsük a tésztát sütőpapírral bélelt formába és az előmelegített sütőben, süssük kb 25 perc alatt készre. Tűpróbával ellenőrizhetjük, hogy átsült-e. Ha hústűt szúrunk a tésztába és azt tisztán húzzuk ki, a süti megsült. Ha nagyon hamar pirulni kezd a teteje, takarjuk be alufóliával. Hagyjuk a formában kihűlni. Ha nagyon kidudorodik a süti közepe, vágjuk le a felesleges részt, majd fordítsuk fejjel lefelé, hogy a szép sima rész legyen felül. Kenjük mega csokikrémmel.
Posted on április 15th, 2011 by Galaxis Eszter | No Comments »
Mára elköszönök.
Mindenki nagyon ügyesen fogy tényleg, gratula... :)
Holnap én is mérlegelek. :)
Ügyesek vagytok csajok mindenki fogy és fogy. Ma reggel annyit melóztam ,hogy kimaradt a reggeli.12 után ettem de úgy éreztem meghalok.Égett a bendőm és kezdtem idegessé válni.
Nem szándékos volt ,legközelebb egy hungarocelt elrejtek a zsebemben.