Fogyjunk együtt 2012. október 1-től (beszélgetés)
Mai tornám 1,5 óra séta volt.
Kajám is rendben van eddig...minden nap betartottam a kódokat
én is szeretek olvasni:) jelenleg is 3 könyvet olvasok egyszerre. (mikor melyiket van kedvem)
én ma kipróbáltam edzés közben valamit amit azt hittem nem fogok bírni, és mégis bírtam:)
jelenleg az edzésem egyik része ugye a szobabicikli, amin fél órát tekerek 6os fokozaton. most az utolsó egy percet kipróbáltam 7 es fokozaton és bírtam pedig annak már elég erős az ellenállása... legalábbis számomra:)
+ nagyon fáj a derekam, napok óta. hogy miért az rejtély
Kitartás Ildi! Az éjszakázás tényleg össze tud kavarni.
Nekem ma megvolt a két óra edzés, gondoltam a végén megnézem mennyi fekvőtámaszt tudok, de egy sem jött össze. Na majd holnap, edzésnapon kívül, kiderül mennyi megy.
Ez a tészta dolog nagyon lesúlytott, de megpróbálom helyre tenni a viszonyomat vele. Még jó, hogy így az elején rájöttem erre.
nagyon ügyes itt mindenki, kivéve engem.:)
ráfogom a mensire, meg az éjjeles melókra a héten, hogy lustább vagyok, meg nem megy úgy betartani ahogy szeretném a kajákat. bár ilyenkor tényleg felborul az egész, ha éjszakákra megyek.
szép délutánt nektek!
Sziasztok!
Úgy látom jól haladtok, sok sikert mindenkienk! Én eddig rendben vagyok! 6. nap ma is uszás lesz.
Kaja rendben van, jól haladok a 90 napossal!
Sziasztok!
Én tegnap 20 perc intervallum edzést csináltam. Nagyon jól esett.:)
Mindenkinek szép hétvégét!:)
Sziasztok!
Én vagyok, csak az egész heti rohanás - munka, isi - romjait tüntettük el. Rendrakás, portörlés, mosás, teregetés, behajtogatott ruhák elpakolása és főzőcske. Paradicsomleves és gombaleves készült, palacsinta, amiből én persze nem ettem, csak gombaleves és némi aszalt gyümölcs. Holnap majd jobban kiteszek magamért, de most lazítani van kedvem, illetve olvasni, megvettem tegnap egy könyvet (paleóról), azt olvasom. Tornázni is szeretnék feltétlenül délután.
Csillagom: köszönjük a táblázatba rendezést. 77,7 kg-t írtál be nekem október 1-ji mérlegelésre?
Szép hétvégét mindenkinek.
Erre az email címre várom névvel, minden Hétfőn a mérlegelés adatait, illetve ha valaki átvált más módszerre,akkor azt is,mert fel tudom tüntetni a táblázatban azt is...
jaws1017@gmail.com
Hogy eltünt mindenki... Mi történt? Mindenki kihasználja,h hétvége + szép idő?
Mi is megyünk kicsit csavarogni délután este meg buli :)
SZIASZTOK
nekem 6.7 kg ment le egy honap alatt
de én mérek centiket is
a leglátványosabb a derekam ahonnan 10 cm ment le
Sziasztok:)
Én is csatlakozni szeretnék hozzátok hétfőtől, ha még lehetséges. Olvastam, hogy itt sok embernek van már sikertörténete, amihez ezúton gratulálok.
Hétfőn mérlegre állok, igaz ciklus előtt leszek, de 72kg körül lesz a súlyom.
Rólam annyit kell tudni, hogy amióta az eszemet tudom ügyelnem kell/kellene az étkezésre. Mindig is hízékony, husis kislány voltam, de idén sikerült a rekord kövérségemről 80,8kgról 69-re lefogynom, mivel nyaralni mentünk az új párommal és ez motivált. Sajnos elmúlt a július és a nyaralás is letelt és hát 3kg visszakúszott. Imádok enni, nassolni, élvezni az életet:) Korábban elhagytam a vacsorát, így ment le a közel 12kg. Vagyis napi 1-2szer ettem, de csak délig...elég drasztikus volt, most azért nem leszek ennyire kemény magammal.
Légyszives ha padlón leszek rugdossatok popon, hogy ne mindig a Milka csokihoz nyúljak:(
Tőlem is folyton kérdezik, hogy fogytam-e és olyan jó érzés. Bezzeg aki nap, mint nap lát, az nem veszi észre, mert nem olyan látványos.
Lányok! Rá kellett jönnöm, hogy függő vagyok. Nem bírtam ki és csináltam spagettit. Hát az evést se bírtam abbahagyni. Szerintem a holnapi mérlegelésen meg is fog látszani. De annyira kívántam. Azt hiszem el kell beszélgetnem magammal, de komolyan.
Én még nem látom az eredményt sajnos, de úgy látom, hogy a lebernyegek csak még nagyobbnak mutatnak.. :-( Szerencsére -4-5 kg - az eddigi tapasztalatok alapján - már látszik, alig várom! :-)
A lányomat ma hányós vírussal hoztuk haza az oviból.., ha elkapom, tuti begyorsul! :-) (vicc volt!Ha nem is a legjobb... :-) )
Sok kg-nál könnyű észrevenni a változást.
Más:véletlen elcsíptem a Lifenetwork-ön egy bejátszást,amikor valami csaj gyümölcsturmixot csinál,de tesz bele zöldlevelű növényt a magas vitamintartalma miatt. Háát ez milyen jó ötlet... Így a mai vacsim ananász-banán-saláta turmix volt,nagyon eltelített és isteni finom. Ajánlom :)
Sziasztok!
Olyan jó olvasni, amikor valaki arról mesél, hogy észrevették a fogyását. Nekem sok-sok éve két anyuka az oviból vagy isiből vette csak észre, amikor lementem 74 körülre. Azóta csak álmodok erről. De már nincs messze, érzem.
Ma kaptam pár felsőt, bordót, barnát és sütőtök színt és egy ezekkel harmonizáló sálat és harisnyát. Fekete nacival vagy szoknyával, cipővel remek lesz, de nem fogom a napokban bedobni, várok, amíg elérem a 75 kg-t.
Lányok, vádli vékonyítására van ötletetek?
csak mert szerintem is a meglepetés ereje a nagyobb :) és mivel nadrágot kénytelen vagyok egy idő után váltani , úgy döntöttem a felsők maradnak , aztán mire jön az újra kabát nélküli szezon talán már látványosabb lesz a fogyás...és vehetek pár kissebb felsőt. végülis az még még ha áprilisra számolom akkor is fél év...akkor fogok én a 8. hónapomban járni. addigra már csak csak kettes számjegyekkel rendelkeznék... legalábbis nagyon remélem.
többek közt ezért is örülök hogy még augusztusban kezdtem. több időm van télig, plusz még az az időszak, az sok sok hónap:))))