Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!! (beszélgetés)
kiéheztem tegnap, nem sokat ettem azt hiszem délkor utoljára...nem ittam alkoholt, aludtam :DD
nem voltam sajnos sehol, nem jött össze semmi buli
annyira szeretnék már egy pár kilóval vékonyabb lenni, sokan azt mondják, hogy egyáltalán nem kell, de tudjátok, hogy ezt az ember saját magán érzi a legjobban, hogy azért kéne alakulni
és tényleg annyira hízékony vagyok, bár lehet ezt csak bebeszélem magamnak, meg lehet, hogy tényleg nem látom magam reálisan és mindig kövérebbnek látom magam, mint valójában vagyok.
sokszor volt olyan, hogy megnéztem magam egy fotón és elcsodálkoztam, hogy jéé én tényleg ilyen vékony vagyok?? de ez persze nem mostanában történt :D
rettenetesen félek mindig, hogy többet eszem és csak úgy elkezdek hízni, persze, talán ha komolyan edzek mellette, akkor nem kéne hízni mert főleg izmokká alakul az étel...nem?
csak néha ffélek, hogy jaj most lehet több zsírt ettem? vagy jaj most több szénhidrátot??
semmit nem akarok megvonni magamtól, se kenyeret, se krumplit...mert olyan nagyon sokat nem kell fogynom, inkább az életmódra megyek.
szerintetek nagyon sok amit eddig ettem?? :/
kicsit mostanában zavarba vagyok ami a kajaadagokat illeti...
Sziasztok!
Dukánt csinálod?
persze!! :D
jó lesz, mostanában utálom ha tele van a gyomrom :D
nem árt egy fél napos léböjt :)
Szia!
Én egyre jobban vagyok... Már "csak" kb 6 kg-tól kell megszabadulnom...
Szia, neked is BÚÉK!
Bírni fogod, hogy csak levest eszel már ma? Mozgás is lesz ma is?
Sziasztok lányok!!!
Nagyon Boldog Új Évet kívánok mindenkinek, sok sok kitartást és sikert mindenben, boldogságot és egészséget.
és ÁLOMALAKOT! :D
Én azóta szuperül haladtam a diétával és főleg a sporttal, naponta 50 percet izzadtam a szobabiciklin, kezdek visszajönni a formámba, pedig csak 4 napja csinálom.
Ma kicsit már megint az étkezésem borult fel, elég korán felkeltem és ettem...hát szerintem a napi kajaadagomat megettem :/
viszont ma már csak levest eszem és vizet iszom, tudom, hogy ez nem jó, de...amikor suliba járok ilyen nem szokott előfordulni.
ettem egy joghurtot, banánnal és 2 db puffasztott rizzsel
nagyon megkívántam a nyúlhusit amit tegnap szilveszterkor vacsoráztak de én már nem ettem akkor belőle...
na szóval ettem egy kis szelet nyúlhusit 1 szelet rozskenyérrel, utána 2 pici mandarint
és most csúszott le fél bögre kakaó rizstejjel és ismét 2 puffi rizs...:/
tudom, hogy ez eddig nagyon sok, de ma a nap végéig lénapot tartok :D
ki hogy halad?? hogy vagytok?? :)
Ez a nyerő, az tuti! :)
A liszt és a cukor legalább olyan függőséget okoz, mint az alkohol, nagyon rosszul hatnak az emberre, egy falat soha nem elég az ezeket tartalmazó ételekből.
Én soha nem érzem magam szomjasnak. Régebben is ennyit ittál?
NO KENYÉR PÉKSÜTI ÉS CUKOR
Minimum 3 liter víz naponta...
Sali joghurtos öntettel gyümik naponta többször (kivéve banán magas a kcal tartalma)
Panirozott dolgok tiltva..
HETENTE KÉTHETENTE egy kajázásnál kilengés engedélyeztem...
Nem teljesen,mert ezt nem tudnám végigcsinálni...Ezért kipróbálom,ha szerdán és csütörtökön szigorúan csak az első szakaszos ételeket eszem,lesz-e változás???
Én minden hétfőn fogom mérni magamat...