Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!! (beszélgetés)
Nem ,persze...Most értem csak haza a melóból,ezért nem jeleztem eddig vissza...Nekem szöveg nincs,csak pár kép,mert nem igazán érek rá írni...3 nyelvet tanulok egyszerre,meg a munka...Meg a Család...Csak magamnak írom az edzéstervet,kaját,meg a kilók fogyását...
Köszike,remélem csendesség lesz,neked is Jó munkát!!
Szia Gigi jo munkat neked!nekem is irany a munka.
A könyv is meg van Neked??? Sokat olvastam ebben a témában,Dr.Balogh Bélától szinte mindent...Müller Pétert imádom még: Varázskő,Szeretetkönyv,Örömkönyv,Jóskönyv...
De ami leginkább megrázott az a Lélektársak című könyv volt...Ez inkább arról szól,hogy másik életünkben kivel,hol találkozhattunk...
Nem ezt jelenti :)
Itt van, hogy mit kell enni: [link]
Mintha itt a hoxán is lenne olyan fórum ahol írnak róla, de nem tudom már a címét.
Sziasztok!Most jöttem konditeremből,megittam 1 actimelt,és irány dolgozni :(
Szia!
Ez mit jelent pontosan? 5 napig csak narancsot lehet enni? Tuti végem lenne. :)
Sziasztok! Holnaptól teljes gőzzel indítom a fogyókúrámat. Kezdő lökésnek egy 5 napos amerikai narancsdiétát vetek be, hogy legyen sikerélményem, aztán áttérek a lájtos evésre és a sportra.
Kitartást nektek is:)
Hahaha nnna szép :)) De megnézném egyébként :P
Sziazstok,ti szedted valamifele vitamint?Szerintetek a centrum eleg?Ja es minden reggel iszok egy c vitaminoz pezsgo tabit!eleg ez vagy szedjek ezekhez valamit?
Sziasztok! Végre itt, rengeteget dolgoztam ma, csak most tudtam jönni... Nagyon éhes vagyok, mindjárt készítek vacsit, még tornáznom is kell. Visszaolvasok.
azt nézheted!:-) majd este,fürdésnél!most nincs kedvem nagyon vetkőzni!:-)
Paradicsom ,lila hagyma ,káposzta ,cukkini,esetleg kevés feta sajtot rakok bele,vagy vettem tofut lehet azt is tenni hozzá....
az biztosan fini lehet a fött tojást szeretem milyen saláta?
Főtt tojás tejföllel esetleg saláta hozzá!
Még várok vele.....
mi lessz a vacsora?
én uzsira ettem egy kis franciasalit
vacsi már csak gyümi lessz
Elmentem sétálni mert megőrülök, de még tekerek egyet.És utána vacsora!!!!!
sziasztok!!!most értem haza a boltbol vettem kilo mandarint meg activia joghurtot
Na most mond meg! :) Centiztél? Mindjárt nézem :)
Ennyire taknyos vagy? Szegény!! Én már megmaradok!:-)
Szió!
Hát nem túl jól el is marad a mai edzés. mert betegen nem szabad.
És Te hogy vagy?
Váltani nehéz lehet, főleg, hogy semmi nem garantálja, hogy a következő nem lesz egy agresszív állat, de akkor inkább egyedül, mint megalázva.
Sziasztok lányok! hogy vagytok?:-)
Ilyen ismerőseim nekem is vannak...Sőt,valamilyen szinten én is ilyenben éltem.Nem a súlyom miatt,hanem úgy általában el akarta hitetni velem,hogy nélküle nem boldogulok...Hát nem lett igaza!Azóta boldog vagyok végre,és születhetett még egy kislányom!!!:)
Sajnos sok naiv ismerősöm van.Persze miután kimondta a pasi,mondhatja ,hogy jajj vicceltem cica...pff..:/
Nem 1-2 ismerősömön vettem észre,hogy az önbizalmuk a béka feneke alatt van,ezért nem is mernek váltani...azt gondolják,nem kellenek senkinek....szerintem:/
Hát a barátnőidnek ideje váltani. Az ilyen mellett nem érdemes hosszabb távra kikötni, mert mi lesz, ha szülnek, meghíznak, legkisebb gondjuk lesz megfelelni a pasinak.
sose baj az ha bizonyos helyzetekben könnyebben elér dolgokat egy pasi! :D
További ajánlott fórumok: